ثبت دامنه با کنترل پنل اختصاصی از دایرکتی فقط 37 هزار تومان . پ. خ :63:
نمایش نسخه قابل چاپ
ثبت دامنه با کنترل پنل اختصاصی از دایرکتی فقط 37 هزار تومان . پ. خ :63:
دوست گرامی بنده از 3 سال پیش با اینها کار میکردم . اصلا پشتیبانی خوبی نمیدن . بیخود برای کسی که اعتبار نداره تبلیغ نکنید.
من name.com را به همه چیز ترجیح میدهم و قبلا" باهاش کار کردم و خیلی خوب بود.
ولی به سرم زد یک سوالی از بخش فروش آنها بپرسم که همچین جوابیو گرفتم :
حالا این جواب بر چه اساس است؟ همین الان کلی دامین که سایتهای فارسی بروی آنها هست بروی name.com ثبت شده است. سرور سایت مورد تجریم قرار میگیرد یا حتی هر سایتی که فارسی باشد نیز شامل این میشود. برای مثال من دامینها را میدادم فرد دیگری برام ثبت میکرد و میفرستاد بروی حساب من و هیچ اطلاعات ایرانی بودن نیز بروی حساب من نبود. محتوا سایتها هم نشان میداد که سایت ابرانی هست. پس اینا دقبقا" چیو تحریم میکنند؟ اطلاعات دامین؟ سرور دامین؟ محتوای دامین؟!نقل قول:
Thank you for contacting Name.com. As a US based registrar, we are subject to US laws. This means we cannot accept orders from Iran, Cuba or Sudan at this time. I apologize for any inconvenience this creates. Again, thank you for your email. Please let me know if I can assist you further.
------------------
من میخوام یک دامینسنتری باشه که مثل همین nic.ir که میتوان رابطهای گوناگون تعریف کرد و هر رابط بتواند لاگین کند و با ایمیل هم تاریخ انقضا بهش اطلاع رسانی بشود.
directi از نطر من دارای امکانات خیلی خوبی نسبت به سایرین
directi
سلام من به estdomains رای میدم
بهترین سرویس دهنده از نظر من و همکارانم
http://www.talahost.com/?rf=5267
online nic
هوووووووووووو این تاپیک مال 5 سال پیشه !
باتشکر از مطلبتان