پاسخ : واگذاری ویژه █ پنل نمایندگی پیامک + خط اختصاصی + خط عمومی خدماتی █ تعرفه رقابتی
سلام
تست شد ، صفحه ثبت نام مشکلی ندارد ، ثبت نام شما نیز با موفقیت انجام شده است.
در صورت مواجه با ارور یا مشکل لطفا صفحه را مجددا بارگذاری نمائید.
پاسخ : واگذاری ویژه █ پنل نمایندگی پیامک + خط اختصاصی + خط عمومی خدماتی █ تعرفه رقابتی
سلام
خسته نباشید
میخواستم ببینم وب سرویس شما قابلیت استفاده توی افزونه حرفه ای پیامک ووکامرس داره یا نه؟
چون توی لیست سامانه های این افزونه اسم شرکت شما موجود نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EmpireWorld
سلام
خسته نباشید
میخواستم ببینم وب سرویس شما قابلیت استفاده توی افزونه حرفه ای پیامک ووکامرس داره یا نه؟
چون توی لیست سامانه های این افزونه اسم شرکت شما موجود نیست
با سلام و عرض ادب
بله.شما میتوانید از وب سرویس در تمامی سیستم ها استفاده نمائید.
در افزونه ippanel را برای ارائه دهنده انتخاب نمائید.
www.payamkutah.com
www.ippanel.net
سلام
نحوه انتقال به چه صورت هست؟کلیه اعتبار کاربران و بدون نیاز به ثبت نام مجدد کاربران بدون مشکل صورت میگیرد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
قزوین هاست
سلام
نحوه انتقال به چه صورت هست؟کلیه اعتبار کاربران و بدون نیاز به ثبت نام مجدد کاربران بدون مشکل صورت میگیرد؟
سلام
انتقال از طرف ما مشکلی ندارد ، ولی رضایت نماینده مستقیم شما الزامی است.
در صورتی که نماینده مستقیم شما رضایت انتقال را داشته باشد شما میتوانید تمامی کاربران ، خطوط ، اعتبار و... را به پنل نمایندگی خود در سامانه ما انتقال دهید.
سلام
من برای یک کار خاص نیاز به سرویس ارزش افزوده دارم
می خواستم بدونم به چه صورت می توانید همکاری کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soniasoft
سلام
من برای یک کار خاص نیاز به سرویس ارزش افزوده دارم
می خواستم بدونم به چه صورت می توانید همکاری کنید؟
سلام
سرویس ارزش افزوده (vas) بصورت رایگان در تمامی پنل ها (کاربری و نمایندگی) فعال است.
شما میتوانید با ثبت نام رایگان از این سرویس استفاده نمائید.
در نظر داشته باشید برای فعال سازی و تائید سرویس شما باید ایده شما از طرف اپراتور ها بررسی و تائید شود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah
سلام
انتقال از طرف ما مشکلی ندارد ، ولی رضایت نماینده مستقیم شما الزامی است.
در صورتی که نماینده مستقیم شما رضایت انتقال را داشته باشد شما میتوانید تمامی کاربران ، خطوط ، اعتبار و... را به پنل نمایندگی خود در سامانه ما انتقال دهید.
عزیز ماژول شیرانیکس هم دارید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad-zebel
عزیز ماژول شیرانیکس هم دارید
سلام
متاسفانه افزونه این سیستم موجود نیست.
ولی شما میتونید با استفاده از وب سرویس مورد نظرتون رو برای این سیستم نیز پیاده سازی نمایید.
درود
در راستای تغییر تعرفه : نام کاربری imoein
سپاس