پاسخ : فروش اسکریپت اشتراک vip مخصوص سایت های فیلم و موزیک و ...
شمافقط ظاهرا برنامه نویس هستنید و کار فنی نت بلد نیستید
طرف میاید یک چیزی میفروشد اول چند ماه تست میکند بعد میفروشد
همه خریدارها ناراضی هستن رفتن از بقیه خریدن
6ماه پیش من خریدم هنوز مشکل دار شماها مردم را به شکل طمع میبنید
****مرد هستید بگید هر کی ناراحت استپ بیاد پس بده***
هر چند کار شما از این حرفها گذشته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali215215
شمافقط ظاهرا برنامه نویس هستنید و کار فنی نت بلد نیستید
طرف میاید یک چیزی میفروشد اول چند ماه تست میکند بعد میفروشد
همه خریدارها ناراضی هستن رفتن از بقیه خریدن
6ماه پیش من خریدم هنوز مشکل دار شماها مردم را به شکل طمع میبنید
****مرد هستید بگید هر کی ناراحت استپ بیاد پس بده***
هر چند کار شما از این حرفها گذشته
کد لایسنستون رو پ.خ کنید
جالب است شما هنوز طلبکار هستید
چی شده 6 ماه سر صدها نفر کلاه رفته باز باید 1سال صبرکنن
شما هر چی میفروشید قبلش تستک نید بعد بفروشید
- - - Updated - - -
کد لایسنستون رو پ.خ کنید
برایچی.
شما پول بنده را پس بدهید کلا من الان حذفش کردم رفتم از بقیه خریدم
تا حداقل مدیون مردم نباشید -به بعدش باخودتان است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali215215
جالب است شما هنوز طلبکار هستید
چی شده 6 ماه سر صدها نفر کلاه رفته باز باید 1سال صبرکنن
شما هر چی میفروشید قبلش تستک نید بعد بفروشید
همونطور که گفتم شما لطف کنید کد لایسنس خریداری شده رو برای بنده ارسال کنید
کلیه محصولات قبل از فروش تست میشه, باگ های هر سیستم زمانی مشخص میشه که کاربران زیادی از اون استفاده کنند, همونطور که سیستم های کوچک و بزرگ از وردپرس گرفته تا ویندوز و ... به صورت مداوم به دلیل باگ هایی که در مرور زمان باگ ها درز میکنه و باید آپدیت بشه
شما ابتدا به بنده ثابت کنید که خریدار بودید و مشکل داشتید بعد درخواستی داشته باشید
اگه سیستم رو حذف کردید کافیه وارد پنل کاربری شده و کد لایسنس رو ارسال کنید
کد لایسنس رو ارسال کنید تا مورد شما برسی بشه
در صورتی هم که خریدار نبودید و صرفاً قصد تخریب دارید قطعاً بنده به صورت حقوقی این موضوع رو پیگیری خواهم کرد
ضمن اینکه برای چندمین بار تکرار و تاکید میکنم در صورتی که خریدار هستید و جایی خلاف قوانین جاری کشور و شرکت با شما برخورد شده لطف کنید از طریق فتا پیگیری کنید بنده قطعاً پاسخگو خواهم بود در این مرجع به شما.
---------
سایر دوستان در صورتی که موردی خصوص این سیستم دارند میتونند از طریق پرتال پشتیبانی مشکلات خودشون رو در دپارتمان " اسکریپت VIP MegaPlus " پیگیری کنند, تیکت های این دپارتمان حداکثر 24 ساعت کاری پاسخ داده خواهد شد
من مغز خر نخوردم بیام شما را تخریب کنم-که چی بشه
شما جوگیر نشید
کلا شما میگم هزینها رابرگشت بزنید من لایسنس میفرستم چون الان شما میگیرد نامعتبرش میکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali215215
من مغز خر نخوردم بیام شما را تخریب کنم-که چی بشه
شما جوگیر نشید
کلا شما میگم هزینها رابرگشت بزنید من لایسنس میفرستم چون الان شما میگیرد نامعتبرش میکنید
شما تا زمانی که لایسنس ارسال نکنید بنده نمیتونم پاسخی به شما بدم
قبل از هر چیز باید لایسنس رو ارسال کنید تا برای بنده مشخص بشه که شما اصلاً خریدار این سیستم بودید یا خیر و مشکلتون مشخص و پیگیری بشه
من 6 ماه پیش خردید کردم عکس پرداختی را میفرستم تا فردا
کلا از روز اول مشکل داشت
من بیخیالش شدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali215215
کلا این لقمه حرام خورها مثل بابک زنجانی هستن با پول و ابرو مردم بازی میکنن بعد میگن جبران میکنیم البته چون حرام خور هستن هیچ وقت هم جبران نمیکنن
این اقا کلی سر ماها کلاه گذاشته تازه طلب باباش را دارد -شما که نمی توانید غلط میکنید میفروشید-مگر ویندوز است که هر چند ماه یکبار باید صبرکنیم تا مشکلات رفع بشه طرف کلی هزینه سایت میکند باید حتما اسکریپت بی نقص باشد چون مشتریها همه سایت را ترک میکنند
کلا همه بچه ها جمع بشید کل نت صفحه بسازید این ادم دروغگو و پست فطرت را معرف کنید مثل انجمن های فروشگاهی یا وبلاگ یاهمین انجمن
از مدیر هم خواهشمند است کلاه برداری این اقا را تذکربدهد به عنوان ادمین انجمن
عزیز تا شما جای سازنده ی اسکریپت نباشید نمیتونید نظر بدید و این مسائل رو فقط کسانی که سرویسی میدن و مشتری زیاد دارن درک میکنند منظور بنده سرویس دهنده های هاستینگ - سرور و همچنین اسکریپت هایی ست چون مشتری که اصولا از 500 فراتر بره و مشکلی در سیستم باشه اصولا با چنین پیام هایی سرویس دهنده مواجه میشه و یا باید تک تک جواب 500 نفر رو بده و یا سیستمش رو درست کنه که همین ضعف هایی رو در چنین سرویس هایی در پی داره چون سازنده مدتی با بی پولی ضعف کشیده و این سرویس رو بوجود آورده و حالا به یکباره فشار مشتری میاد و پشتیبانی کم میاره و پشتیبانیی که مطلع باشه هم کم هست
خودتون هم به یکباره کاربرانتون اعتراض کنند و با چند صد و هزاران پیام مواجه بشید دقیقا در جایگاه ایشون قرار میگیرید و مطمئنا درک میکنید و بحث آپدیت هم خیلی مبحث خوبی ست و ما هم در گذشته پیشنهاداتی میدادیم که فلان امکان اضافه بشه و در آپدیت زحمت میکشیدند و اضافه میشد
آقای مالداری رو مدتی میشناسمشون و مورد اعتماد هستند و تخصص دارند با اینکه پشتیبانی سیستمشون ضعیف هست و باید برطرف بشه ولی اهل این تهمت هایی نیستند که زده شده ...
ان شالله که زودتر این مشکلات رفع بشه و ما هم بیشتر ضرر نکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geniune
عزیز تا شما جای سازنده ی اسکریپت نباشید نمیتونید نظر بدید و این مسائل رو فقط کسانی که سرویسی میدن و مشتری زیاد دارن درک میکنند منظور بنده سرویس دهنده های هاستینگ - سرور و همچنین اسکریپت هایی ست چون مشتری که اصولا از 500 فراتر بره و مشکلی در سیستم باشه اصولا با چنین پیام هایی سرویس دهنده مواجه میشه و یا باید تک تک جواب 500 نفر رو بده و یا سیستمش رو درست کنه که همین ضعف هایی رو در چنین سرویس هایی در پی داره چون سازنده مدتی با بی پولی ضعف کشیده و این سرویس رو بوجود آورده و حالا به یکباره فشار مشتری میاد و پشتیبانی کم میاره و پشتیبانیی که مطلع باشه هم کم هست
خودتون هم به یکباره کاربرانتون اعتراض کنند و با چند صد و هزاران پیام مواجه بشید دقیقا در جایگاه ایشون قرار میگیرید و مطمئنا درک میکنید و بحث آپدیت هم خیلی مبحث خوبی ست و ما هم در گذشته پیشنهاداتی میدادیم که فلان امکان اضافه بشه و در آپدیت زحمت میکشیدند و اضافه میشد
آقای مالداری رو مدتی میشناسمشون و مورد اعتماد هستند و تخصص دارند با اینکه پشتیبانی سیستمشون ضعیف هست و باید برطرف بشه ولی اهل این تهمت هایی نیستند که زده شده ...
ان شالله که زودتر این مشکلات رفع بشه و ما هم بیشتر ضرر نکنیم
درود و تشکر از همراهی شما
لطفاً در طریق تلگرام https://telegram.me/ltiny با بنده در تماس باشید
در تلگرام ابتدا نام کاربریتون در وب هاتینگ تالک رو ارسال کنید سپس شرح مشکلی که دارید رو عنوان کنید راهنمایی کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seraj654
امیدوارم تو سیستم جدید مشکلات رفع بشه...
پیشنهاد دارم یه تاپیک بزنید یا تو همینجا امکانات نسخه جدید رو معرفی کنید تا ما هم اگه پیشنهاداتی داریم بگیم و اینکه مشکلاتی که کم و بیش الان هست نباشه
تشکر از شما
اسکریپت VipSystem یک سیستم VIP جدید با ساختار متفاوت هست که بیشتر برای سایت هایی که قصد دارند سایتون چند زبانه باشه و امکان اتصال به درگاهای داخلی و خارجی مانند PayPay رو داشته باشه
همچنین سیستم جدید مناسب سایت های ارائه رام موبایل هست به دلیل امکان قرار دادن محدودیت حجم دانلود, محدودیت تعداد دانلود کلی, محدودیت تعداد دانلود روزانه, نمایش لینک های دانلود شده, تراکنش های انجام شده و ...
تصویر پنل مدیریت سیستم جدید : http://dl.ltiny.ir/1527040397.png
لینک دموی خود سیستم : http://demo.vipsystem.ir/register
لازم به ذکر هست سیستم جدید کاملاً مستقل از سیستم MegaPlus هست و هیچ تاثیری در فرایند آپدیت و پشتیبانی اون سیستم نداره