پاسخ : آموزش ساخت ربات تلگرام از صفر تا 100
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sami_villa
دوستان دامین های رایگان ml و cf , tk برای ربات جواب میده؟؟؟
توی کلادفلر ست میشه کردش.
مشکل اینه وقتی دومین رو پارک میکنم روی هاست و کلاد رو میخوام تنظیم کنم میگه که باید namesarver تغییر بدم.
این نیم سرور دومین رو تغییر بدم یا هاست رو؟ دومین رو تعییر بدم که دیگه با هاست گاری نداره.
میشه یکی بگه دقیقا چکار کنم؟ هاستم دارم.
دامینش ir هست. روش سایت دارم
میخوام در کنارش رباتم راه بندازم
پیشنهاد می کنم از دامین .com
استفاده کنید و از سابت comodo
برای گرقتن ssl
استفاده کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman123456
پیشنهاد می کنم از دامین .com
استفاده کنید و از سابت comodo
برای گرقتن ssl
استفاده کنید
هاستم از میهن وب هاست هست. ابزار ssl/tls manager رو نداره.
برای اس اس ال هم قبلا گفته بود که باید ای پی اختصاصی بگیرم.
راهی به نظرتون میرسه بگین.
ی دامین کام ادد کردم توی هاست.
ی فایل تست گذاشتم بازش میکنه.
دامین رو توی سایت کلادفلر ست کردم.
توی هاست dns رو به dns کلاد تغییر دادم.
هنوز دی ان اس ها ست نشده.
مراحل رو درست رفتم؟
یکی لطفا راهنمایی کنه
تیکت زدم میگه بدون ای پی اختصاصی نمیشه هیچ اس اس الی رو راه انداخت. یعنی همین کومودو هم نیاز به ای پی داره؟
هاست ماژول sni نداره
-------------------------
به غیر از مشکل بالا.
روی ی هاست دیگه اس اس ال راه انداختم.
و ربات با کد صفحه اول اکی شد.
فقط اگه وقتی که هنوز وب هوک رو ست نکردیم. از داخل خود ربات با دستورای /commands کیبورد رو بسازیم.
بعدش داخل هوک رو ست کنیم.
چطوری توی کدامون باید بگیم که مثلا دکمه جنسیت زده شد بیاد زیر مجموعه اش که مرد و زن هست رو نشون بده که طرف یکی انتخاب کن؟؟؟
(((این مرد و زن رو ساختیم با همون کامند قبل اینکه هوک رو ست کنیم. اگر به هوک وصل نکنیم نشون میده. ولی وقتی هوک رو ست میکنی مشکل دارم که بفهمونم بهش این متن نیست دکمه هست که زده شده))))
سلام
دوستان هاست رایگانی که php و ssl ساپورت کنه سراغ دارن که بشه ربات روش نصب کرد ؟
سپاس
سلام دوستان کسی میتونه یک کد جامع برای ساخت کیبورد اختصاصی با کامند و تترجیخا به صورتت تو در تو به زبان php برای تلگرام به من بده؟
هر جا رو گشتم نتونستم کدی پیدا کنم که کار بکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
idreams
سلام
دوستان هاست رایگانی که php و ssl ساپورت کنه سراغ دارن که بشه ربات روش نصب کرد ؟
سپاس
من سایت از ifaco گرفتم
و ssl
هم از comodo
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman123456
من سایت از ifaco گرفتم
و ssl
هم از comodo
سایت ifaco.net منظورتون هست ؟
دنبال یه هاست رایگان پی اچ پی هستم.
دوستان شرمنده یه سوال واسه من ایجاد شد ...
فرض کنید من بخوام از کاربر 5 تا مقدار مختلف بگیرم که این ها تو در تو هست و هر داده که داده میشه ممکنه سوال بعدی که پرسیده میشه چیز دیگه ای باشه بر اساس داده قبلی (منو تو در تو و nested منظورم هست تقریبا) و بر اساس اون 5 داده ورودی به کاربر یه خروجی بفرستم ... با فرض استفاده از webhook هر بار که کاربر یه داده میفرسته یه بار این فایل php فراخوانی میشه و روز از نو و روزی از نو ... تنها کاری که به ذهن من میرسه این هست که تو یه دیتابیس مثل mysql اطلاعات قبلی بر اساس چت آی دی فرد مورد نظر ذخیره بشه و اگر مثلا سوال اول مقدار داشت در جدول بره سوال دوم رو بپرسه یا در واقع مثلا سوال اول رو پرسید سوال دوم رو پشت بندش بپرسه و همینجوری در جدول دیتابیس مون ذخیره کنه تا 5 داده مورد نظر گرفته بشه و بعد کوئری زده شه و خروجی متناظر داده بشه !
در واقع سوال من بیش تر همون منو تو در تو هست یه جورایی مثل اینکه ساپورت نمیشه به صورت رسمی و باید کد زده بشه اما تئوری نحوه پیاده سازی درستی از این طرح تو ذهن من نیست که بتونم بنویسمش !
یه نمونه سورس دارید برای این حالت معرفی کنید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
max3
دوستان شرمنده یه سوال واسه من ایجاد شد ...
فرض کنید من بخوام از کاربر 5 تا مقدار مختلف بگیرم که این ها تو در تو هست و هر داده که داده میشه ممکنه سوال بعدی که پرسیده میشه چیز دیگه ای باشه بر اساس داده قبلی (منو تو در تو و nested منظورم هست تقریبا) و بر اساس اون 5 داده ورودی به کاربر یه خروجی بفرستم ... با فرض استفاده از webhook هر بار که کاربر یه داده میفرسته یه بار این فایل php فراخوانی میشه و روز از نو و روزی از نو ... تنها کاری که به ذهن من میرسه این هست که تو یه دیتابیس مثل mysql اطلاعات قبلی بر اساس چت آی دی فرد مورد نظر ذخیره بشه و اگر مثلا سوال اول مقدار داشت در جدول بره سوال دوم رو بپرسه یا در واقع مثلا سوال اول رو پرسید سوال دوم رو پشت بندش بپرسه و همینجوری در جدول دیتابیس مون ذخیره کنه تا 5 داده مورد نظر گرفته بشه و بعد کوئری زده شه و خروجی متناظر داده بشه !
در واقع سوال من بیش تر همون منو تو در تو هست یه جورایی مثل اینکه ساپورت نمیشه به صورت رسمی و باید کد زده بشه اما تئوری نحوه پیاده سازی درستی از این طرح تو ذهن من نیست که بتونم بنویسمش !
یه نمونه سورس دارید برای این حالت معرفی کنید ؟
سلام
بله می بایست همین کار کنید.
موفق باشید
یه سوال :
خطی که پیام رو توش می نویسیم به صورت زیر تغییر دادم (یه تغییری دادم اونم اینکه میخوام متن جدید در ابتدای خط جدید باشه.)
کد:
$text_reply = 'پیام شما دریافت شد.'.'\n'.'سلام';
میخوام کلمه سلام در خط بعدی چاپ بشه، اما زمانی که به ربات پیام میدم در پاسخ بصورت زیر نشون میده، یعنی به جای اینکه کلمه سلام به خط بعدی بره با _ بعد از کلمه قرار می گیره.
پیام دریافت شد_سلام
یکی از دوستان میگه مشکل از کجاست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
idreams
یه سوال :
خطی که پیام رو توش می نویسیم به صورت زیر تغییر دادم (یه تغییری دادم اونم اینکه میخوام متن جدید در ابتدای خط جدید باشه.)
کد:
$text_reply = 'پیام شما دریافت شد.'.'\n'.'سلام';
میخوام کلمه
سلام در خط بعدی چاپ بشه، اما زمانی که به ربات پیام میدم در پاسخ بصورت زیر نشون میده، یعنی به جای اینکه کلمه
سلام به خط بعدی بره با _ بعد از کلمه قرار می گیره.
پیام دریافت شد_سلام
یکی از دوستان میگه مشکل از کجاست ؟
سلام
باید با post مقادیر تون ارسال کنید.داخل متن دقیقا اینتر بزنید اونم متن همون طور می فرسته.
موفق باشید