پاسخ : پارسی نیک و دامنههای قفل شده ... ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
metti44
در پروسه انتقال دادن دامنه به نام ما میشه دیگه ؟ درسته ؟ اگه نه چیکار کنیم که دامنه به نام و ایمیل خودمون بشه؟ ایا اگه به نام خودمون بزنن ، چون ایرانی هستیم اشکال نداره ؟
ریسلرو بهترین جا هست فعلا برای ایرانی ها البته قبلا خود ریسلرکلاب هم اعلام کرده بود که برای ایرانی ها همچین پنلی زده و همه رو انتقال داده اینجا..منتهی چرا پارسی نیک به قول محمد جان انتقال نداده نمیدونم!! یک پنل تو ریسلرو بسازید برای خودتان و دامینها رو انتقال بدید به پنل شخصی خودتان...اگر نمیتوانید دوستان هستند و میتوانند براتون پنل شخصی بسازند و دامینها رو منتقل کنید انجا.. البته انتقال دامینها هزینه تمدید داره که باید پرداخت بشه که انو بپرسید ببینید پارسی نیک به عنوان خسارت میپردازه بهتون یا نه باید از جیب بدید!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
ریسلرو بهترین جا هست فعلا برای ایرانی ها البته قبلا خود ریسلرکلاب هم اعلام کرده بود که برای ایرانی ها همچین پنلی زده و همه رو انتقال داده اینجا..منتهی چرا پارسی نیک به قول محمد جان انتقال نداده نمیدونم!! یک پنل تو ریسلرو بسازید برای خودتان و دامینها رو انتقال بدید به پنل شخصی خودتان...اگر نمیتوانید دوستان هستند و میتوانند براتون پنل شخصی بسازند و دامینها رو منتقل کنید انجا.. البته انتقال دامینها هزینه تمدید داره که باید پرداخت بشه که انو بپرسید ببینید پارسی نیک به عنوان خسارت میپردازه بهتون یا نه باید از جیب بدید!!
این ریسلرو ادرسش چیه؟ من قصد دارم به میهن وب هاست انتقال بدم. خوبه یا بده ؟
ممنون
دوستا ن یه سئوال
تو جستجوی گوگل هیچ نتیجه ای از سایت نیست
کار خاصی باید انجام داد؟ یا خودش درست میشه؟!!
پینگ کن با سایت های پینگ.
تو wmt هم fetch کن.
- - - Updated - - -
در جواب ایمیل ما
نقل قول:
we have Unsuspended all the domain names under them and informed him to initiate transfer within a week.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cherokee
بالاتر یکی از دوستان توضیح داده بود که اون شرکت امریکایی قبل از تحریم اطلاع داده و اعلان داده که دامین هاتون رو ببرید جای دیگه.
پس تقصیر امریکا نیست.
دوست من مشکل اینجاست، پارسینیک هم آدرس معتبر خارج از کشور داره و هم شرکت رسمی در خارج کشور ثبت کردن، نه تنها پارسینیک بلکه خود من هم هیچ موقع فکر نمیکردم مشکل تحریم پیش بیاد.
چون اگر گیری هم میدادن پارسینیک با مدارک میتونست ثابت کنه که شرکت ایرانی نیست.
دوستان در وهله اول حتماً درخواست بدن آدرس ایمیل ثبتکننده دامنه از parsinic@keyana.ae به ایمیل خودشون تغییر پیدا کنه تا صاحب دامنه خودتون باشید.
اگر میخواید دامنه رو به شرکت دیگهای منتقل کنید از پنل پارسینیک درخواست Unlock شدن دامین بدید و Secret Code انتقال دامنه رو دریافت کنید از پنل.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
1- عضو شدم تو رسلو .
2- کد انتقال رو بگیرم ؟
3- چطوری به رسلو انتقال بدیم؟
4- چطوری پول واریز کنیم به رسلو ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed-jan
1- عضو شدم تو رسلو .
2- کد انتقال رو بگیرم ؟
هیچ کدام از کار هایی که کردید فایده نداره؛ با دامنه تون یه خداحافظی تلخ کنید برای یه مدت ؛ اگه ساسپند باشه .
2- از ریسلر کلاب باید بگیرید ک ساسپنده دامنه تون
3- همون کد انتقال نیازه فقط
4- http://peygiri.com/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed-jan
1- عضو شدم تو رسلو .
2- کد انتقال رو بگیرم ؟
3- از آموزش زیر استفاده کن
http://client.shiraz.technology/know...yarticle&id=30
۴- هرکی webmany کار میکنه میتونه برات انجام بده اگه نمیشناسی در ارتباط باش راهنمایی کنم
پیشنهاد میکنم به name.com منتقل کنید و زیر مجموعه کسی نشید.
Hello,
Our Legal Team has informed us to allow to transfer of the domain names registered through the Reseller - KEYANA IT CO. Thus, we have Unsuspended all the domain names under them and informed him to initiate transfer within a week.
As the domain name 'xxx' is not registered under you name, I cannot assist you. Hence, I request you to contact the Reseller for assistance in transferring the domain name
Regards,
Darshana