پاسخ : [●] ارایه نمایندگی دامنه رایگان و ssl به همراه تمام امکانات تنها 8.40 دلار - مدت محدود [●]
نرخ دلار برای خرید شارژ تغییر کرده است.به همین دلیل کاربران میتوانند نسبت به شارژ سرویس خود اقدام کنند
پاسخ : [●] ارایه نمایندگی دامنه رایگان و ssl به همراه تمام امکانات تنها 8.40 دلار - مدت محدود [●]
آقای نصرآبادی الان قیمت هر دلار چقدر هست ؟! برای شارژ کلی بالای 50.000 تومان ؟
واقعآ تایپک خوب و مفیدی هست، انشالله موافق باشین
ببخشید که نظر دادم، شاید بعضی ها با دیده اسپم ببینند
تشکر یادتون نره
---------------------------------------------------------------------------------------------
4UL.com ™ Free Unlimited File UpLoad
ایشون و سایتشون 154% تائید می شوند
چندین سرویس مختلف ازشون گرفتیم
راضی هستیم
دوست گرامی آیا در صورت خرید پنل ریسلری از شما می توانیم از طریق whmcs سیستم پرداخت و ثبت خودکار دامنه را راه اندازی کنیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WebArts
دوست گرامی آیا در صورت خرید پنل ریسلری از شما می توانیم از طریق whmcs سیستم پرداخت و ثبت خودکار دامنه را راه اندازی کنیم؟
با اجازه ی آقای نصرآبادی
بله امکانش هست . ( چند وقت پیش من هم قصد داشتم راه اندازی کنم ازشون سوال کردم )
اما باید پنلتون میشه به اندازه کافی شارژ داشته باشه ! چون معلوم نمیشه ، تو یه روز شاید 5 تا دامین ثبت شد !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WebArts
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alisc
با اجازه ی آقای نصرآبادی
بله امکانش هست . ( چند وقت پیش من هم قصد داشتم راه اندازی کنم ازشون سوال کردم )
اما باید پنلتون میشه به اندازه کافی شارژ داشته باشه ! چون معلوم نمیشه ، تو یه روز شاید 5 تا دامین ثبت شد !
بله به درستی به شما پاسخ دادند. همچنین خبر جدیدی از سرویس نمایندگی دامنه:
سرویس نمایندگی ثبت دامنه به درگاه بانک پارسیان مجهز شد. میتوانید بدون پرداخت کارمزد اکانت خود را شارژ کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
سرویس نمایندگی ثبت دامنه به درگاه بانک پارسیان مجهز شد. میتوانید بدون پرداخت کارمزد اکانت خود را شارژ کنید
ممنون خبر خوبی بود فقط آقای نصرآبادی فکر نکب کنید قیمت 1200 تومان برای هر دلار کمی زیاد هست ؟!
بهتر نیست در قیمت دلار تجدید نظر کنید ؟
10080 = 1200 * 8.4
سلام
ببینید نرخ صرافی و نرخ حوالجلت این هست. شما از دو موصوع اطمینان داشته باشید.1 اینکه ما سودی برای دلار ها از نماینده ها دریافت نمیکنیم و دوم اینکه دلار ما دلار قانونیست و در اینده مشکلی پیش نخواهد امد
ما حواله بانکی ازسال میکنیم. البته سعی ما کاهش این ریت هست که بزودی تغییر خواهد کرد