پاسخ : ماژول پرداخت آنلاین زرین پال برای whmcs (دانلود)
لطفا اطلاعات غلط ندین ! اگه من ماژول رو نوشتم که خوب میدونم مشکل چی میتونی باشه
@arvin_b
شما اگه به سوال من پاسخ بدین سریع تر میتونم راهنماییتون کنم
کلا URL اون صفحه رو اینجا قرار بدین کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arvin_b
سلام
من هم با استفاده از کدی که زرین پال برای پیدا کردن ip سایت استفاده کردم وهمون ip را فرستادم
در ضمن من از ip اختصاصی برای سایت استفاده می کنم ip اختصاصی که سایت داره را باید ارسال کنم
اشتباهتون همینجاست دوست عزیز من هم در گذشته همین مشکل رو داشتم که بهتون گفتم من هم ای پی اختصاصی ست بود با سایتم اما ای پی اختصاصی رو داده بودم این ارور رو داشتم ای پی اصلی سرورو دادم مشکل حل شد.مشکلتون 100 درصد همینی هست که گفتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
لطفا اطلاعات غلط ندین ! اگه من ماژول رو نوشتم که خوب میدونم مشکل چی میتونی باشه
@arvin_b
شما اگه به سوال من پاسخ بدین سریع تر میتونم راهنماییتون کنم
کلا URL اون صفحه رو اینجا قرار بدین کنید
https://www.zarinpal.com/users/pay_invoice/-3
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
اشتباهتون همینجاست دوست عزیز من هم در گذشته همین مشکل رو داشتم که بهتون گفتم من هم ای پی اختصاصی ست بود با سایتم اما ای پی اختصاصی رو داده بودم این ارور رو داشتم ای پی اصلی سرورو دادم مشکل حل شد.مشکلتون 100 درصد همینی هست که گفتم
من هم ip سرور را دادم نه اختصاصی واین مشکل را دارم
خطایی که مشاهده میکنید (با کد -3) مربوط به این هست که مبلغی که انتخاب کردین کمتر از 100 تومان هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
خطایی که مشاهده میکنید (با کد -3) مربوط به این هست که مبلغی که انتخاب کردین کمتر از 100 تومان هست
ممنون مشکل حل شد
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
بخش زیاد از مشکلات توی کشور ما مربوط به این هست که همه ، همه کاره هستند ! اگه یه بار سرمابخورند و برن دکتر تمامی داروهایی که دکتر تجویز کرده ، واسه همه تجویز میکنن !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arvin_b
ممنون مشکل حل شد
باتشکر
خواهش میکنم
اما این پستتون بنابر قوانین انجمن اسپم محسوب میشه ، برای تشکر باید فقط و فقط از دکمه ی تشکر استفاده میکردین !
سلام . من الان این ماژول رو از پست اول دریافت کردم. و نصب کردم اما تو فاکتور ها که از بالا انتخاب می کنیم مثلا ثبت فیش یا پرداخت آنلاین نه دایرکت میشه و نه هیچ دکمه ای داره که من کلیک کنمو پرداخت کنم.
چه کنیم؟؟؟
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tee7
سلام . من الان این ماژول رو از پست اول دریافت کردم. و نصب کردم اما تو فاکتور ها که از بالا انتخاب می کنیم مثلا ثبت فیش یا پرداخت آنلاین نه دایرکت میشه و نه هیچ دکمه ای داره که من کلیک کنمو پرداخت کنم.
چه کنیم؟؟؟
سپاس
شما از مدیریت whmcs فعالش کردی؟
سلام . بله درست شد. ممنونم.
مورد از این جا بود که فاکتور هایی رو که تولید شده بود بر روی گزینه پرداخت قرار نگرفته بود.
از طرف ادمین سایت بوده مشکل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tee7
سلام . بله درست شد. ممنونم.
مورد از این جا بود که فاکتور هایی رو که تولید شده بود بر روی گزینه پرداخت قرار نگرفته بود.
از طرف ادمین سایت بوده مشکل
برای اون مشکلی که گفتید لینک سایت و لینک ارور رو بدید