پاسخ : فروش ویژه از دیتاسنتر ovh - قیمت ثابت ماهانه - شروع قیمت از 12000 تومان - تعداد محدود- پنل مدیریت تحت وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emperor3508
بله دوست عزیز ...
من ازشون سرویس دارم
در ضمن من از کسی طرفداری نکردم و حامی و طرفدار حق هستم
فک کنم بعد از ۳ روز تحویل ندادن و بعد از ۱۰ تا تیکت حق با من باشه طبیعتا. به هرحال ایشان میتونستن به نحوی دیگر مشکل را حل کنن که نکردن
پاسخ : فروش ویژه از دیتاسنتر ovh - قیمت ثابت ماهانه - شروع قیمت از 12000 تومان - تعداد محدود- پنل مدیریت تحت وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaka22_milan
فک کنم بعد از ۳ روز تحویل ندادن و بعد از ۱۰ تا تیکت حق با من باشه طبیعتا. به هرحال ایشان میتونستن به نحوی دیگر مشکل را حل کنن که نکردن
شما کلا یک تیکت دارید! عکس ۹ تای دیگر رو میشه بدید؟
بنده هم گفتم پست هاتون رو پاک کنید و بعدش درخواست بدید مبلغتون برگشت داده میشه نهایت تا 24 ساعت، گوش کردید؟
خودتون فقط قصدتون تخریب هست و تو این ضمینه کمکی نمیتونم کنم
موفق باشید
ممنون از دوستان
ایشون هنوز شماره حسابی نیز تیکت نکردند ...!
به هرحال بگزریم
سرویس های بیشتر دوستان درحال راه اندازی میباشد و تعدادی نیز تحویل داده شده است
تا ساعت 3 بعد از ظهر کلیه درخواست ها و سرویس ها تحویل و انجام خواهد شد
با تشکر
شماره حساب ۱۲ ساعته ارسال شده ولی هنوز پولی بک نشده. دوستان پشتیبانی ایشون افتضاحه شک نکنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaka22_milan
شماره حساب ۱۲ ساعته ارسال شده ولی هنوز پولی بک نشده. دوستان پشتیبانی ایشون افتضاحه شک نکنید.
شماره حساب رو عصر ارسال کردید!
در ساعات کاری براتون واریز میشه!
فکر میکنم اگر افتضاح بود دوستانی که در صفحه های قبلی پست گذاشتند اینگونه تعریف نمی کردند از ما!
فردا صبح براتون واریز میشه
لطف کنید اسپم ارسال نکنید و صبر کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaka22_milan
شما یه سر برو فروم های خارجی ببین چطور با هم ارتباط برقرار میکنن
یه کم فرهنگ داشته باش عزیز من
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahmoodsoft76
شما یه سر برو فروم های خارجی ببین چطور با هم ارتباط برقرار میکنن
یه کم فرهنگ داشته باش عزیز من
شعور داشته باش دوست من . اینجا فرومه و نباید هرچیزی رو بیان کنی.
- - - Updated - - -
بله کاملا مشخصه که همه تازه عضو هستند و کامنت میدن. فک کنم فقط تیکت بقیه را جواب میدین و تیکت ما بی پاسخ مونده. واقعا کیفیت پاسخ گوییتون بالاست!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaka22_milan
شعور داشته باش دوست من . اینجا فرومه و نباید هرچیزی رو بیان کنی.
- - - Updated - - -
بله کاملا مشخصه که همه تازه عضو هستند و کامنت میدن. فک کنم فقط تیکت بقیه را جواب میدین و تیکت ما بی پاسخ مونده. واقعا کیفیت پاسخ گوییتون بالاست!!!!!!
همه دروغ گو هستند و شما فقط راست گو هستید!
یک شماره حساب هم دادید که از هرجا واریز میکنیم میگه نا معتبر هست!
لطف کنید از یک بانک معتبر شماره کارت بدید تا سریعتر براتون برگشت بزنیم و دیگه شمارو بااین دروغ هاتون اینجا نبینیم
سریعتر لطفا
سرور رم 16 گیگ هم قابل ارائه هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lemo1996
سرور رم 16 گیگ هم قابل ارائه هست ؟
سلام
بله روی سرور ۱۲۸ گیگ رم میتونم تقدیمتون کنم