پاسخ : فروش اس اس ال فقط 6600
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sedigheh81
سلام من این ssl رو برای یک هاست لوکال داخل شرکت می خوام و دامین و هاست تحت وب نمی خوام. در اصل می خوام افرادی که داخل شرکت هستن و به شبکه وافای وصل می شن از این سیستم استفاده کنن آیا این کار شدنیه؟ برای لینوکس
سلام به هر حال باید به نوع وب سرویس برای آن تعریف کنید که بشه اس اس ال از آن استفاده کنه در حال حاضر این مدل کار ما تست نکردیم که پاسخ واضع شفاف بهتون بدیم ولی باپشتیبانی سایت ما هماهنگ بشید که در صورتی که کارتون انجام نشدمبلغ برگشت زده بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sedigheh81
سلام من این ssl رو برای یک هاست لوکال داخل شرکت می خوام و دامین و هاست تحت وب نمی خوام. در اصل می خوام افرادی که داخل شرکت هستن و به شبکه وافای وصل می شن از این سیستم استفاده کنن آیا این کار شدنیه؟ برای لینوکس
سلام.
متاسفانه هنگام ایجاد گواهی اساسال، یک ایمیل به یکی از آدرسهای @domain.com ارسال میشه که خب اگر شما مالک دامنه نباشید امکان تاییدش وجود نداره.
همچنین برای استفاده از این گواهی در شبکه داخلی، شما نیاز به اینترنت برای تایید chain و گواهی دارید و ...! بهتر هست از گواهیهای self-signed استفاده کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
سلام.
متاسفانه هنگام ایجاد گواهی اساسال، یک ایمیل به یکی از آدرسهای @domain.com ارسال میشه که خب اگر شما مالک دامنه نباشید امکان تاییدش وجود نداره.
همچنین برای استفاده از این گواهی در شبکه داخلی، شما نیاز به اینترنت برای تایید chain و گواهی دارید و ...! بهتر هست از گواهیهای self-signed استفاده کنید.
طبق فرمایش آقا حمید درسته دوست عزیز اصلا کل صدور بر اساس فقط دامین هست تا دامین نباشه صور این گونه اس اس ال ها انجام نمیشه
یک عدد دامنه com و گواهینامه ssl تهیه شد.
از پشتیبانی پاسخگوشون راضی هستیم.
با تشکر
سلام سه عدد نیاز دارم برای دامین های ir اگر مقدوره قیمت بدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
isp
سلام سه عدد نیاز دارم برای دامین های ir اگر مقدوره قیمت بدید؟
سلام برای ir این قیمت نیست عزیز خیلی گرونتره
- - - Updated - - -
با تشکر از دوستانی که نظرشون گذاشتن برای ما
با درود
پوزش بنده دوباره مزاحم شدم... اف جدید ssl در راه نیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
با درود
پوزش بنده دوباره مزاحم شدم... اف جدید ssl در راه نیست؟
فعلا نه داریم روش کار میکنیم
سلام
دو عدد ssl تهیه شد.در کمتری زمان تحویل دادن و پشتیبانی بسیار خوبی دارند.
موفق باشید
به زودی کاهش بی سابقه قیمت انواع اس اس ال
دوستانی که در دامین آن ها نام iran هست لطفا تیکت بدن با روشی جدید یه سری از دامین ها رو تونستیم setup کنیم ex: irantr.com این موضوع شامل دامین ir. نمیشه