پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
من پلان دو الان تیکت بزنم موجود هست؟
پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p0lice
من پلان دو الان تیکت بزنم موجود هست؟
سلام
موجود هست دوست عزیز ولی با توجه به ۳۰تا سفارشی که امروز داشتیم بعید میدونم تا قبل ظهر فردا بتونم بهتون تحویل بدم .
خوشحال میشیم میزبان شما باشیم.
سلام دوستان من امروز گرفتم و میتونم بگم یکی از بهترین سرویس دهنده های هستن که اینحوری سرویس میدن با هزینه پایین و کیفیت بسیار بسیار عالی امید وارم موفق باشند و همیشه همینجوری سرورس بدهند :x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام
موجود هست دوست عزیز ولی با توجه به ۳۰تا سفارشی که امروز داشتیم بعید میدونم تا قبل ظهر فردا بتونم بهتون تحویل بدم .
خوشحال میشیم میزبان شما باشیم.
سلام
آقا مزنه دستتون هست ؟ !
همینطوری از این سرور میفروشین کیفیت نیاد پائین (به فکر سرور جدید هم باشید)
سلام
سرور مجازی با این مشخصات :
1GB RAM
10GB hard
لطفا یه اکانت تست برام بفرستید تا بتونم سرعت رو چک کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p0lice
پلان دو سفارش دادم
ممنون بابت سفارش - نصب و تحویل داده شد سوالی یا مشکلی داشتید اطلاع بدید خوشحال میشم کمکتون کنم .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sampix
سلام
سرور مجازی با این مشخصات :
1GB RAM
10GB hard
لطفا یه اکانت تست برام بفرستید تا بتونم سرعت رو چک کنم.
سلام
حداقل سرویسی که داریم با مشخصات زیر هست
Plan 1
Ram : 1Gb
Cpu : 2core
HDD : 80GB
Port 1gbps Unlimited
ماهانه 13000 تومان
این قیمت فقط برای ماه اول ثابت هست و از ماه بعدی ۴۰ درصد گرانتر میشود .
سلام
جناب رم چهار هنوز موجود هست !؟
من یک سرور مجازی برای ویندوز میخواهیم ؟ میتونید روش ریموت دستکتاپ وهمچنین کنترل پنل رایگان نصب کنید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakhani
من یک سرور مجازی برای ویندوز میخواهیم ؟ میتونید روش ریموت دستکتاپ وهمچنین کنترل پنل رایگان نصب کنید ؟
سلام
میتونم براتون ویندوز نصب کنم ومشکلی نداره
پنل منظورتون چه پنلی هست؟