پاسخ : ***** شدن یک سری از ای پی ها از امروز صبح
اما من با نظر شما مخالفم به فرض که از قبل هم بدونن دقت کنید که برای تست نیاز هست از یک ی چند آی پی تست بگیرن ببینین مشکل چیه
حتی اگر مالکیت آی پی ها رو بشناسن برای همه مشخصه این آی پی ها بفروش می رسه حتی اگر برای قند شکن باشه مربوط به فروشنده سرور نیست چون اعمال محدودیتی در سرور امکان پذیر نیست.
به هر حال بایستی پیگیری کرد
بعد اصلا چنین چیزی امکان پذیر نیست که بگیرن آی پی بلاک کنن چرا که بعد از یک سال شما آی پی آزاد پیدا نخواهی کرد و عملا اینترنت تعطیل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m3hdi
احتمالا قرار هست نظارت بیشتری روی آی پی های باز در کشور باشه که مالک آی پی رو بشناسند و در صورت استفاده غیر مجاز از آی پی موارد رو کنترل کنند
اگر هم اینطور بوده ، بهتر بود ابتدا اطلاع رسانی میکردند نه اینکه اتفاقی ای پی هارو بلاک کنند
به هیچ عنوان همچین چیزی امکان نداره که بخوان بخاطر اینکه صاحب آی پی ها رو بشناسن این کار رو کرده باشن ...
شما فکر کردین با 4 تا بچه 20 ساله سر و کار دارید ؟؟
اصلا برای فهمیدن مالک آی پی به این داستان ها احتیاجی ندارن ... بعدم اگر بخوان بگیرن فروشنده اکانت های ** پی ان رو میگیرن نه صاحب های سرور که خیلی ها هم نماد دارن .. نماد هم نداشته باشن از روی آی پی بشمار 3 محل دقیق رو میگن
شما حتی آی پی تون رو هم عوض کرده باشین راحت تشخیص میدن .
عزازنی که باهشون تماس گرفتن خبر جدید بهشون ندادن ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina_67_85
عزازنی که باهشون تماس گرفتن خبر جدید بهشون ندادن ؟
فقط انکار میکنند...
آقا شاید مشکل از قصد نیست .....
من از یکی شنیدم حمله شدید شده به سرورای شرکت نفت خیلی شدید الان 2 هفته میشه و یه سری کشورها با رنج هارو بستن و تا زمانی این حمله شدید باشه ناچارا بسته نگه دارن دوستان تایید میکنید این خبرو ؟؟ اصلا این خبر علمی هست یا ساختگیه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mosi_sh
من از یکی شنیدم حمله شدید شده به سرورای شرکت نفت خیلی شدید الان 2 هفته میشه و یه سری کشورها با رنج هارو بستن و تا زمانی این حمله شدید باشه ناچارا بسته نگه دارن دوستان تایید میکنید این خبرو ؟؟ اصلا این خبر علمی هست یا ساختگیه ؟
اینطور اگه باشه رنج رو میبندن
اما از رنج چندتا بسته شده.
انگار که گل چین میکنن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mosi_sh
عزیزم این خبر ها شایعه ای بیش نیست.
مثل اینکه در حال قطع کردن اینترنت و راحت کردن خیال مردم هستن .