پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
یوزر میلاد اسمتون رو واسم پیغام خصوصی کنید تا ببینم مشکلتون چی هست
وقتی توی سایت جوابی داده نمیشه میتونید اس ام اس بدید
یا تماس بگیرید اگر هزینه تماس گرفتن رو ندارید میس کال بندازید خودم باهاتون تماس میگیرم
سرور هم درحال حاظر هیچ مشکلی نداره
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasool22
مشکل من هم از ظهر تا حالا لا ین حل مونده فقط جواب های پیش پا افتاده و بی ثمر دادند شایان عزیز
راه های پشتیبانی
1- سایت
2- اس ام اس
3- تماس
مطمعن هستید هیچ کدوم اینهارو جواب ندادم؟
یک مدت قانون 48 ساعت عدم جواب دادن رو گزاشته بودم بعضی ها راه پشتیبانی رو یاد گرفتند
لازمه که دوباره اجراش کنم چون واقعا توی کل صفحه های این تاپیک هم بگم باز هم کار خودتون رو انجام میدید
این درست شد اما خداییش اگه دوباره خراببشه فایده ای نداره !!!! مشکلاتون دیگه حل شده؟؟؟ دیگ مشکلی نیس با سرور ها ؟؟؟
اقا شایان وقت کردید مشکل بنده رو هم حل کنید واگر نه اب پاکو بریزید رو دستم تا برم از جای دیگری سرور تهیه کنم . رضا حسینی parstunel@yahoo.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad2013
این درست شد اما خداییش اگه دوباره خراببشه فایده ای نداره !!!! مشکلاتون دیگه حل شده؟؟؟ دیگ مشکلی نیس با سرور ها ؟؟؟
مشکلتون همیشه با ریستارت برطرف شده
تیکت بدید کنسول درخواست بدید تا برای ریستارت معطل نشید و خودتون بتونید ریستارت کنید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasool22
اقا شایان وقت کردید مشکل بنده رو هم حل کنید واگر نه اب پاکو بریزید رو دستم تا برم از جای دیگری سرور تهیه کنم . رضا حسینی
parstunel@yahoo.com
لطف کنید برای مشکلتون فقط یک تیکت باز کنید
تیکت هارو ببنیدید و مشکلتون رو توی یک تیکت شرح بدید تا 1ساعت اینده مشکلتون برطرف میشه
آقا سرور جدید رو هنوز تحویل نگرفتین ؟ حتما مارو تو اولویت بزارید. 5 شنبه قول دادید ها !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NA3R
آقا سرور جدید رو هنوز تحویل نگرفتین ؟ حتما مارو تو اولویت بزارید. 5 شنبه قول دادید ها !
4 تا سرور جدید امشب دستم رسیده
دارم سفارش هارو ستاپ میکنم
بزودی براتون ارسال میشه
این هم قدرت میزبانی وی پی اس فارس
208 گیگاهرتز سی پی یو
555 گیگ RAM
47 ترابایت ذخیره داده
http://upcity.ir/images2/76620192609929806039.jpg
** این عکس مجموع کل سرور های ما هست