پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin fear
144 صفحه تاپیک فروش ! استارتر تاپیک رکورد زده!
:111: تاپیک قبلی + 100 هست
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
من یه سرور امریکا سفارش دادم..منتظر محصولم هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad118
من یه سرور امریکا سفارش دادم..منتظر محصولم هستم
تیکت باز کنید براتون توی تیکت ارسال میکنم
اگر تیکت باز کردید امشب براتون ارسال میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
سرور انگلیس بدلیل جابحجایی های دیتاسنتر قطع شده و تا 1ساعت دیگه مشکل برطرف میشه
بابت این قطعی ازشون 4روز خسارت گرفتیم و این خسارت رو روی سرویس های مشترکین اضاف میکنیم
لطفا کمی صبور باشید بزودی مشکل برطرف میشه
مشکل حل شد و سرور راه افتاد، متشکریم و امیدواریم مثل بقیه ی سرویسای خوبت این هم دیگه مشکلی نداشته باشه شایان جان :)
سلام آقا
میخواستم ببینم رم 2 گیگ یا بالاتر و هارد 200 گیگ یا بالاتر با پورت 10 چیزی موجود دارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheilk310
سلام آقا
میخواستم ببینم رم 2 گیگ یا بالاتر و هارد 200 گیگ یا بالاتر با پورت 10 چیزی موجود دارید؟
با هارد ۲۰۰ دارم ولی پورت ۱گیگ
Re: فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
سلام هنوز رم3 یا4 ارائه نمیدید
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
با هارد ۲۰۰ دارم ولی پورت ۱گیگ
قیمت ماهیانش چقدره؟ حداکثر تا کی تحویل میدید؟ لکیشنش کجاست؟مشکلی با تورنت نداره؟
پاسخ : Re: فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m4u
سلام هنوز رم3 یا4 ارائه نمیدید
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
سلام
میتونید 2تا رم 2گیگ تهیه کنید و بهتون 4گیگ تحویل بدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheilk310
قیمت ماهیانش چقدره؟ حداکثر تا کی تحویل میدید؟ لکیشنش کجاست؟مشکلی با تورنت نداره؟
ماهانه 25000 تومان
از انگلیس دیتاسنتر رد استیشن