انجام دادم ..... مثال : ستون 1 : user:6546546 ستون 2 : pass:354534 ستون 3 : چيزي ننوشتم.نقل قول:
باید توی قسمت تعریف نوع کارت سرستون های ۱ و۲ و۳ و نام گذاری کنید!
اما همان طور كه در عكس پيداست جواب نداد.
نمایش نسخه قابل چاپ
انجام دادم ..... مثال : ستون 1 : user:6546546 ستون 2 : pass:354534 ستون 3 : چيزي ننوشتم.نقل قول:
باید توی قسمت تعریف نوع کارت سرستون های ۱ و۲ و۳ و نام گذاری کنید!
اما همان طور كه در عكس پيداست جواب نداد.
دوست عزیز شما ۳ تا ستون توی تعریف نوع کارت دارید همون جا که اسمشو گذاشتید "۱ ماهه"
اونجا باید اسم ستون و انتخاب کنید user و pass
بعد توی تعریف اطلاعات کارت برای فروش برای اون ستون ها اطلاعات وارد کنید. ۱۲۳۴ و ۲۳۴۵ "مثال"
سلام و خسته نباشید من با موفقیت اسکریپ رو نصب کردم
اما ماژول فرستنده رو که میریزم تو هاست دیگه صفحه نصب مازول از تو پنلم نمیاره که نصبش کنم میشه کمک کنید....
ماژول آپ میشه اما از توی پنل میدریتم نمیاد واسه نصب یعنی اصلا صفحه باز نمیشه
راستی من وردپرس دارم حتما باید PHpnuke
داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
http://www.webhostingtalk.ir/Documen...how\image2.gif
استفاده از این روش به خودتان مربوط است و مسئولیتی متوجه من نخواهد بود:
ترتیب درگاه ها به ترتیب نصب پلاگین و ثبت در دیتابیس بستگی دارد.
شما می توانید با 2 تغییر ، ترتیب نمایش را به دست بگیرید
(هر دو مورد همزمان باید انجام شود ، جدا جواب نمی دهد)
1- ویرایش زمان ثبت شده در دیتابیس برای هر پلاگین >>> جدول پلاگین ، سطر مربوط به هر پلاگین ، قسمت زمان.
2- اضافه کردن کد خواندن ترتیبی از دیتابیس در فایل index.php که درگاهها را به ترتیب زمان نمایش دهد.
به این صورت هر سطری که زمان ثبت کمتری داشته باشد، بالاتر نمایش داده می شود.
عنصر زمان می تواند هر عنصر دیگری نیز باشد ، حتی می توانید ستون جدیدی به تمام اطلاعات این جدول اضافه کنید و از روی آن عملیات مرتب شدن را فراخوانی کنید.
موفق باشید.
پ.ن : کدهای مورد نیاز در این پست :
http://www.webhostingtalk.ir/f42/343...tml#post582051
یکی به ما نمیگه چطوری ماژول فرستنده بانک سامان رو نصب کنیم؟
بله مشکل همینه این کاو میکنم ... از زیپ که بیرون میارم بخش ادمین فریر دیگه صفحه پلاگین ها رو نمیاره حتما باید پاکش کنم تا بیاد صفخه... شاید چون کد api رو وارد نکردم اینطوری میشه.... کد api رو چطوری میشه نصب کرد؟
چیزی که من الان باز کردم و دیدم (فایل موجود در سایت فرییر) دارای فولدر بندی است و تمام فایل های موجود در فایل زیپ نباید داخل پوشه ی پلاگین قرار بگیرند
طبق پوشه های خود فایل عمل کنید ، هر فایل در پوشه ی مربوط به خودش باید آپلود شود.
به ارور php موجود در صفحه باید دقت کنید.