مشکلی تسویه حساب کی حل میشه؟من الان 2 تا درخواست واریز دارم که به پولش احتیاج دارم لطفا سریعتر مشکل رو برطرف کنید !
نمایش نسخه قابل چاپ
مشکلی تسویه حساب کی حل میشه؟من الان 2 تا درخواست واریز دارم که به پولش احتیاج دارم لطفا سریعتر مشکل رو برطرف کنید !
دقیقا ۳ روز هست که از درخواستم میگذره !!
عادل جان لااقل اطلاعیه میزنی تو اطلاعیه زمان حل مشکل رو دقیق بگو گفتی ۱ روز الان ۳ روزه
ممنون
کسی میدونه که فقط درخواستای سه روز پیش واریز نشده یا کلا از سه روز پیش تاحالا هیچ تسویه حسابی انجام نشده ؟من امروز درخواست تسویه حساب دادم به پولش نیاز دارم ولی متاسفانه هیچ اطلاع رسانی درستی انجام نشده که بدونم پولو امشب میریزن یا نه ...
با سلام خدمت شما کاربران گرامی،
متاسفانه درخواستهای واریز وجه شتاب، در تاریخ 30 و 31 ماه 8 (میلادی) به همراه درخواستهای واریز وجه شبا، در تاریخ 31 ماه 8 (میلادی) با کمی تاخیر واریز خواهند شد.
مشکل بانک پارسیان برطرف شده و طبق اعلام شرکت پرداخت الکترونیک پارسیان، از ساعت 12 امشب، قابل استفاده خواهد بود. پس از حل این مشکل، مشکل مالی این درگاه هم برطرف خواهد شد.
درخواستهای واریز وجه، از تاریخ 1 ماه 9 (میلادی) بدون مشکل و با تاخیر 1 روزه واریز میشوند.
تمامی مشکلات پیش آمده، تا پایان هفته آینده برطرف خواهد شد.
با تشکر از صبر و بردباری شما
این برگشت نخوردن اتوماتیک حساب ها یجورایی به نفع ما هم هستا :دی امروز رفتم کل پرداخت های تکمیل نشده این چند روز رو چک کردم ...اونایی که برگشت نخورده بود رو خودم بجاشون تکمیل خرید رو زدم تا مشخصات محصول هم واسه اونا ایمیل بشه و هم پولش بیاد تو اکانت ما ...
اگر پرداخت هایی که توسط بانک تایید میشه ولی توسط فروشگاه تایید نمیشه رو با یه رنگ دیگه مشخص میکردید خیلی خیلی خوب میشد ...چون اینجوری مجبورم مثلا 100تا پرداخت تکمیل نشده رو چک کنم تا 2تا این مدلی پیدا کنم ...
من هنوز منتظر تسویه حساب درخواست جدیدم هستما !!! 9 صبح دیروز درخواست ثبت شده و 36ساعته که منتظرم !!!تو درخواست های جدید که نباید مشکلی بوده باشه !!
متاسفانه شما مشکلات رو درست توضیح نمیدید !من اصلا نفهمیدم درگاه بانک پارسیان چرا غیر فعال شد و چه مشکلی پیش اومده که باید پرداخت ها دیر انجام بشه !
همانطور که عرض شد، با 1 روز تاخیر انجام خواهد شد (شبا بین 14 الی 16 - شتاب بین 22 الی 24)
درگاه بانک پارسیان، برای پذیرنده های واسط(ما و سایر همکاران)، قوانین و مقررات و شرایطی را در نظر گرفت و تعهد نامه ای محکم در اختیار ما قرار داد.
به دلیل نرسیدن تعهد نامه و تاخیر در ارسال آن، درگاه غیر فعال شد.
در پی غیر فعال شدن، برخی تسویه حسابها (برای یک روز)، انجام نشد.
پیروز باشید
ما در خواست واریز وجه کارت به کارت رو در 1392/6/8 صادر کردیم
انشاالله امشب پول واریز میشه به حسابمون ؟