سلام دوست عزیز
ماژول پرداخت برای ویبولتین خیلی وقته قولش را دادید ولی هنوز آماده نشده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست عزیز
ماژول پرداخت برای ویبولتین خیلی وقته قولش را دادید ولی هنوز آماده نشده؟
ما يه مدتي با تك شما كار كرديم . زياد راضي كننده نبود بدليل قعطي ها و .....
مجدد بازگشت ببينيم با كارمز هاي جديد سرويس دهي چگونه هست كه هيچ فرقي با گذشته نداريد!!!!
در تاريخ ۱۳۹۱/۱۰/۲۱ ۱۱:۲۸:۳۶ بهتون پيام زديم تا الان هيچ جوابي دريافت نشده! تلفن هم زديم باز هم هيچ جوابي دريافت نشده!
كارمزد ها توي سايت يه چيزي نوشته شده اما از تراكنش ها خيلي بيشتر از اون چيزي كه نوشته كم ميشه!
با سلام
من بعد از کلیک بر روی پرداخت در freer به جای انتقال به سایت تک پرداخت با صفحه سفید روبرو میشم. یعنی روی این آدرس صفحه سفید میشه:
gateway.php?random=613823729
این ایراد از اسکریپت هست یا طرف شما؟ چون تازه حسابم رو تأیید کردید ولی پرداخت انجام نمیشه.
من قبلا هم این اسکریپت رو برا یخودم نصب کرده و از حساب شما استفاده کردم مشکلی نبوده. اینبار نمیدونم چرا صفحه سفید میشه... ؟
مشکل رو پیدا کردم. یک فایل takpardakht.pl باید تو زیر پوشه زیر باشه:
public_html/payment/templates/templates
ولی تو پوشه :
public_html/pay2/templates
کپی میشه. حالا یا اسکریپت فریر یک پوشه templates اضافه کرده یا پلاگ این تک پرداخت این فایل رو در جای درست خودش قرار ندادن!!
الآن هر کی پلاگ این تک پرداخت بگیره همین مشکل بر میخوره و خودش باید این فایل رو بعد از کپی کردن پوشه بره جا به جا کنه.....
میتونیم از درگاه شما برای سرویس های عبور از *****ینگ استفده کنیم؟؟؟
سایت های زیادی رو دیدم که از درگاه شما برای این کار استفاده میکنن. منم میخوام استفاده کنم
همه سایت ها برای فروش قند شکن درگاه میدن و خودشون رو میزنن به اون راه که ما خبر نداریم
بیشتر از 10 روز است که درخواست واریز دادم ولی به حسابم نیومده.
ایمیل و تیکت رو پاسخ نمی دن.
شماره تلفن شون رو هم می گیرم می گن اشتباه گرفتید!!
از دوستان کسی خبری ازشون داره؟
من چنین مشکلی رو اول سال 93 یعنی فروردین 1393 باهاشون داشتم
چون نیازی به پول تراکنش ها نبود تسویه نمی کردم
فروردین ماه 93 فکر کنم 5 فروردین بود درخواست دادم
تا اواخر فروردین صبر کردم که متاستفانه خبری نشد
ایمیل زدم بهشون بعد از حدود 1 یا 2 هفته وجه رو واریز کردند و جواب دادن
به کدوم ایمیل پیغام فرستادین براشون؟
ممنون از پاسختون
ایمیل های تو این صفحه:
تک پرداخت ، رابط تراکنش هاي آنلاين
شماره تلفنش هم هست، تلفن هم زدم یکی برمی داره میگه اینجا منزل مسکونیه و اشتباه گرفتید!
- - - Updated - - -
دوستان به داد برسید، کلی پول رو هواست
دوستان! که نمی تونن به دادت برسن
باید پیگری کنید با ایمیل و سایر راه های تماس با سایتشون و اگر موفق نشدید ، تشریف ببرید پلیس فتای شهرتون
واقعا واسم سواله که چرا بعضی از کاربران تسویه حساب ها را دیر به دیر انجام می دن که مبلغ زیادی رو متضرر بشن (اونم با درگاه های واسط غیر معتبر)