-
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
ظاهرا سیبا پال داره استیبل میشه وضعیتش
و این یعنی دارن همه تلاششون رو می کنند
از تغییرات سرور تا پایداری وب سایت از دیروز
و ایشالا طی ساعات آینده خبرها خوبی به کاربران بدن
در تیکت و پشتیبانی تلفنی هم با این حجم کاری خوب عمل کردند انصافا
فقط در این تاپیک با احتیاط و گزیده خبر رسانی کردند
من چند جا نقد کردم عملکرد رو اما این بار وظیفه تشکر هست چون میدونم که پیگیر هستند.
خدا قوت، این نیز بگذرد
-
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
درود
تنها راه چاره درگاه مستقيم از بانك هست !
-
سلام
الان وضعیت کدوم درگاه بانکی داخل سیباپال اوکی هست ؟
با کدوم آدرس داخل ماژول ؟
http://www.sibapal.ir ؟!
من اینها رو تنظیم میکنم بهم خطای زیر رو میده :
HTTP Error: socket read of headers timed out
-
درگاه پارسیان از دیروز اوکی شد. اما همین ۲۰ دقیقه پیش انگار کلا سیباپال رو ترکوندن. دیگه سایتشم بالا نمیاد.
نمیدونم آخه چقدر آدما میتونن مریض باشن که بجا رقابت اینجوری با دی داس بازار رقیبو خراب کنن
-
This IP is being shared among many domains.
To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser.
-
این ارور چی هست؟
Error 401 آی پی شما مسدود شد . شما مجاز به لاگین نیستید !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ace_gishniz
درگاه پارسیان از دیروز اوکی شد. اما همین ۲۰ دقیقه پیش انگار کلا سیباپال رو ترکوندن. دیگه سایتشم بالا نمیاد.
نمیدونم آخه چقدر آدما میتونن مریض باشن که بجا رقابت اینجوری با دی داس بازار رقیبو خراب کنن
لینک ماژول بدید تست کنیم ما هم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
This IP is being shared among many domains.
To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kyko
این ارور چی هست؟
Error 401 آی پی شما مسدود شد . شما مجاز به لاگین نیستید !
احتمالآ یا بیش از اندازه صفحه رفرش کردید یا پسورد رو چند بار اشتباه زدید و کانفیگ امنیتی سرور (هاست) ای.پی شما رو بلاک کرده .
مودم خاموش روشن کنید تا ای.پی عوض شه و مشکلتون برطرف بشه .
-
درود
نه مشکل از سوی کاربران نیست متاسفانه بازم زیر داس هستند
-
چرا سایت باز نمیشه؟؟؟؟
Error: Server is unavailable
-
فکر میکنم مشکل دوباره پیش امده !
ایشالله که زودتر بر طرف میشه
-
واقعا یک شرکت چقدر میتونه بیخیال باشه ؟
دو هفته است درگیر این دی داس هستن ولی یه سرور با آنتی دیداس نگرفتن . کاربر که توی ایران اصلا مهم نیست ولی به فکر درآمد خودشون هم نیستن ؟
-
درود
هنوزم مشکل دارن
بیخیال
سیباپال تعریف کردیم میشه گف خودشو گرفت
شب خوش
-
عی بابا اقا درستش کنین دیگه ببرین دیتاسنر خارج یه پلن کلود فلرم بگیرین .
جونش در بیاد هرچی دیداس میکنه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr18
عی بابا اقا درستش کنین دیگه ببرین دیتاسنر خارج یه پلن کلود فلرم بگیرین .
جونش در بیاد هرچی دیداس میکنه .
مطمئن باشید که تیمشون شبانه روزی داره
مانیتورینگ
میکنه
و به شدت زیر فشار هستن :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
مطمئن باشید که تیمشون شبانه روزی داره
مانیتورینگ
میکنه
و به شدت زیر فشار هستن :)
آخه دو هفته مانیتورینگ به چه درد میخوره ؟ نشستن مانیتورینگ میکنن و میگن آخ اره زیردیداس هستیم ؟ خوب اینو که ما هم میدونیم
والا سایت من دو ساعت رفت روی دیداس به 24 ساعت نکشیده رفتم روی سرور آنتی دیداس . اینا خیلی بیخیالن به خدا
-
آقا من همه پرداختیام مونده رو هوا دیگه امروز درخواست درگاه اینترنتی دادم از بانک مستقیم
تا کی وایسم سیبا پال دیداس رو حل کنه
-
-
سلام
دوستان چرا اینقدر معترض هستید زیر اتک هستن مطمئنا ننشستن که خودبخود حل بشه و دارن روش کار میکنن
حالا کار شما اینقدر مهم و واجبه چندین درگاه دیگه هست از اونا استقاده بکنید یا درگاه مستقیم بگیرید هی تاپیک آپدیت میکنید که چی بشه
از وقتی زرین پال بسته شد من برای سایتهام از دو درگاه واسط دیگه درگاه نوشتم همچنین سایت رو تو نماد ثبت و منتظر تاییدم تا درگاه مستقیم بگیرم
اگه کارتون مهمه براتون دست به کار بشید و از اینجا تاپیک زدن مشکلی حل نمیشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takpar7
سلام
دوستان چرا اینقدر معترض هستید زیر اتک هستن مطمئنا ننشستن که خودبخود حل بشه و دارن روش کار میکنن
حالا کار شما اینقدر مهم و واجبه چندین درگاه دیگه هست از اونا استقاده بکنید یا درگاه مستقیم بگیرید هی تاپیک آپدیت میکنید که چی بشه
از وقتی زرین پال بسته شد من برای سایتهام از دو درگاه واسط دیگه درگاه نوشتم همچنین سایت رو تو نماد ثبت و منتظر تاییدم تا درگاه مستقیم بگیرم
اگه کارتون مهمه براتون دست به کار بشید و از اینجا تاپیک زدن مشکلی حل نمیشه
خب همین آدمو میسوزونه
یبار بیان اطلاع رسانی کنن بگن فلان ساعت تغییرات داریم آدم تکلیفشو بدونه
نه تو سایتشون نه تو این انجمن حتی کانال تلگرام هم یه اطلاع رسانی نمیکنن
اینطوری به شعور کاربران توهین میکنن
-
***** شدن دوباره . فکر کنم باید تجارت اینترنی با درگاه واسط را بیخیال شد ! کسی درگاه نداره معرفی کنه ؟
-
سلام... واسه اسکریپتمون دادیم ماژول سیباپال رو نوشتن . چند روز کار کرد اما الان دیگه کار نمیکنه.
به پشتیبانی سیباپال گفتیم گفتن امکان داره از سرویس دهنده هاست باشه. با ابتین وب صحبت کردیم جوابی نگرفتیم.
به نظر شما مشکل از هاست شرکت ابتین وب هستش؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
felfel
***** شدن دوباره . فکر کنم باید تجارت اینترنی با درگاه واسط را بیخیال شد ! کسی درگاه نداره معرفی کنه ؟
از درگاه شارژايران استفاده كنين
-
درود
بازم قطعی
میدونید مشکل کار ایشون کجاست؟
یک اطلاع رسانی نمیکنند
و جواب تاپیک هارو نمیدن و منتظر مشکل رو رفع کنند
در حالی که از نظر تجارت این بدترین راه تجارت میباشد که میشه گفت بی تجربگی در این موضوع باعث این امر شده هست
بنده 3.4 درگاه فعال دارم
و نزدیک به 5 سال با درگاه سر و گله زدیم.باور کنید هیچ جا مثل سیباپال اذیت نشدیم
مثلا جهان پی مشکلی داشت اطلاعیه میزد تو پنلش اقا تو فلان روز فلان ساعت مشکل داریم فلان ساعت مشکلمون رفع میشه
ادم میتونست به کاربراشون اطلاع بده اقا شما از ساعت فلان به بعد پرداخت خود را میتونید انجام بدید
که سیباپال در این امر بسیار ضعیف ضعیف عمل کرد
و 70 % مردم شاکی و درگاه خود را از سیباپال بستند
و این مرگ نیست که چاره نباشه
بقیه درگاه ها دچار این مشکل هستند نیستند؟
ولی فوری مشکل را رفع میکنند
میشه گفت50% عدم توانایی تیم تامین سرور های سیباپال باعث این مشکلات شده و 50% دیگر نیز بی فکری و بی مسئولیتی خود سیباپال
***پیشنهاد بنده به شما****
در صورت امکان و داشتن شرایط درگاه مستقیم از بانک ها
در صورت نداشتن امکان فقط و فقط استفاده از درگاه جهان پی
زیرا جهان پی هر مشکلی باشه با توجه به سابقه چند ساله حل و یا با استفاده از سیاست کاری کاری میکنه مردم از این کار رنج نبرن
برای تیم سیباپال نهایت ارزوی موفقیت را میکنم
-
کسی شماره شرکت رو نداره؟ میگه اشتباهه.
-
تسویه هاشون هم طول میکشه دیگه :)
سایتم که مدام میپره
ولی من هنوز امیدوارم :|
-
از اینکه سیباپال سرورهای خودش رو برای جلوگیری از دیداس به cloudflare انتقال داره میده ممنونم بهترین راه حل همین بود ...فقط توجه داشته باشید که برای اینکه روی سرورتون دیگه نتواند دیداس انجام بدن بعد از انتقال کامل آی پی جدید بگیرید برای سرورتون و آی پی های قبلی رو غیر فعال کنید چون اگه آی پی های قبلی غیر فعال نشن حملات روی اون آی پی ها انجام میشه و سرور اصلیتون دان میشه ...یکی از خصوصیات اصلی کلود فلیر اینه که آی پی سروری که سایت روی اون هست رو پنهان میکنه ...امیدوارم آی پی سرور جدیدتون دست مهاجمین بی پدر مادر که تمام ما میدانیم چه کسانی هستند نیوفته و جز آی پی اختصاصی کلود فلیر نتوانند به آی پی اصلی سرور دست پیدا کنند
-
با بررسی های انجام شده اکانت ایشان به دلیل فروش نرم افزار برهنه کردن افراد و کلاهبرداری و سوء استفاده از سادگی مردم مسدود شده است
اگر اکانت متعلق به شما می باشد :) و در کنار کسب کار میزبانی وب , اقدام به فروش فایل های متفرقه می نمایید در شیوه کسب و کارتان ارزیابی مجددی انجام دهید.
پنل تا اطلاع ثانوی به دستور مدیریت مسدود است
دلیل مسدودی تماس های مکرر کاربران شما می باشد که با شرکت تماس میگیرند و نحوه ی استفاده از دوربین برهنه کردن افراد را از کارمندان سیباپال می پرسند!
با هر تماس مبلغ از موجوی شما کسر خواهد شد و به حساب کاربر برگشت داده می شود
در صورت نیاز پس از شفاف سازی پست توسط مدیریت حذف شود
-
نقل قول:
با بررسی های انجام شده اکانت ایشان به دلیل فروش نرم افزار برهنه کردن افراد و کلاهبرداری و سوء استفاده از سادگی مردم مسدود شده است
اگر اکانت متعلق به شما می باشد :) و در کنار کسب کار میزبانی وب , اقدام به فروش فایل های متفرقه می نمایید در شیوه کسب و کارتان ارزیابی مجددی انجام دهید.
دلیل مسدودی تماس های مکرر کاربران شما می باشد که با شرکت تماس میگیرند و نحوه ی استفاده از دوربین برهنه کردن افراد را از کارمندان سیباپال می پرسند!
خیر اکانت متعلق به ما نیست و شماره موجود در امضا متعلق به ماست
ایا امکان بازسازی هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SibaPal
دوربین برهنه کردن افراد ؟ :-o میشه یه توضیحی بدید درموردش :d :)):)):)):))=))
خدایش شما باید صبر درست و حسابی داشته باشید ، من جای شما بودم اکانت طرف که هیچ ، کلا وجهشم مسدود میکردم تا تکلیفش مشخص بشه
- - - Updated - - -
http://yaghut-kr.ir/?product=%D9%86%...6-%DA%AF%D9%88
خیلی پایه اید بخدا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid1346
دوربین برهنه کردن افراد ؟ :-o میشه یه توضیحی بدید درموردش :d :)):)):)):))=))
خدایش شما باید صبر درست و حسابی داشته باشید ، من جای شما بودم اکانت طرف که هیچ ، کلا وجهشم مسدود میکردم تا تکلیفش مشخص بشه
- - - Updated - - -
http://yaghut-kr.ir/?product=%D9%86%...6-%DA%AF%D9%88
خیلی پایه اید بخدا
:dمن فکر کردم منظور همون کلاهبرداریه!عجب!
به این میگن ذهن خلاق درست چیزی رو زده برا فروش که برای 99 درصد مردم ایران جذاب و فکر کنم بالای 50 درصد طالبش هستن!
-
سلام دوستان
شما هم با درگاه پارسیان مکشکل دارین؟؟؟
از ساعت 19 تا الان هیچ تراکنش موفقی ثبت نشده برام و همه تراکنش ها ناموفق بوده
تا اینکه خودم چند بار تست کردم تراکنش اصلا انجام نمیشه
-
بنده بیشتر از یک ماه هست درخواست درگاه اختصاصی دادم هنوز خبری نشده!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
b0z0rgmehr
بنده بیشتر از یک ماه هست درخواست درگاه اختصاصی دادم هنوز خبری نشده!!
ی جای کار شما مشکل داشته شک نکنید ، بنده کمتر از 15 روز درگاه گرفتم ، نماد رو هم 8 روزه ، تمامی این مدت هم 90 درصدش صرف ارسال نامه ها با پست و دریافتش گرفته شده و گرنه کار های اداریش کمتر از 3 روز هم درگاه هم نماد انجام شد.
-
جناب سیباپال درگاه پارسیان مشکل داره هرچی تراکنش میزنند ناموفق میشه لطفا درگاه رو عوض کنید...همش مشکل پشت مشکل موندم کی میخواد سیباپال درست عمل کنه و ضرر و زیان به پذیرنده ها نزنه... نه به موقع مشکل درگاه ها رو میفهمن نه به موقع درگاهی که مشکل داره رو عوض میکنند تا پذیرنده ضرر نکنه
-
موندم اگه درگاه پارسیان مشکل داره چرا عوضش نمیکنن
موهامون سفید شد از بس حرص خوردیم
-
همه درگاه ها ناموفق میشه خریدi
-
سوال اینجاست که زمانی که مشکلی دارید!
چرا اطلاع رسانی میکنید ( در تلگرام ) که مشکل حل شده بعد ما تست کنیم ببینیم همون آش و همون کاسه هست
بعد تیکت کنیم که لطفا چیزی بگین!!! الان درگاه پارسیان اوک هست؟ اوک نیست؟
تیکت کنید که مشکل از شماست از هاست شماست از سایت شماست از سرور شماست از اینترنت شماست
بعد ما همه چیز رو چک کنیم و 3 روز در تیکت علاف و سر دونده بشنویم!!!
بعد از غافلگیر کردن کسی که پشت تیکت گذاشتید و وادار کردنش به اعتراف به اینکه بله مشکل از ماست!!!
بعد از 3 روز سوال و جواب آماتور پیش پا افتاده؟ اسکریپت چی هست؟ ماژول چی هست
آدرس رو با https بدون www با http://www ؟؟؟
جناب سیباپال واقعا پشتیبانی شما خوب بوده و الان هم هست اما رفتارتون در قبال انجمنی که باهاش پا گرفتید عجیب هست
بعد دست آخر بعد از 3 روز زور زدن در چند تیکت تونستیم فرد اون ور تیکت رو وادار کنیم که راست بگه
بله مشکل از PSP هست و صبر کنید
اوک جناب سیبا پال ما صبر نکردیم؟ همه براتون صبر نکردند؟ این همه یوزرتون حتی وقتی که قطع هستند بازم چون خوب بودین
پاتون وایسادن، زمانی که قطع بودین همه منجمله خودم تو تاپیکتون امیدواری دادیم، دست مریزاد گفتیم،
بله نگاه کنید تاپیکتون از همه همکاراتون سرتره اینفدر یوزرا منتظر موندند،
چند پیج آخر این تاپیک شده همین صحبت من
بازم نمیخواید حرمت کاربراتون رو نگه دارید؟
بله الان همه یوزرا درگاه دارن، جایگزین کردن با کسانی که دارن کار میکنند
خیالشون راحته پرداخت سایتشون اوک شده
آره
اما چرا شما که خوب کار کردین و من حداقل تا همین دیروز
پیش خودم فکر کرده بوده که بله اگه وصل شدند بلافاصله درگاههای دیگه رو از جاهای دیگه
غیر فعال کنم
برگردم روی سیبا پال
امروز دیگه این کار رو نمیکنم، بقیه هم همینو میگن
خوب ما هنوز 2درگاه اصلی ملت و سامانمون رو داریم ولی از نوروز سال قبل چنج کردیم روی شما
% رو بدیم به شما جای اداره مالیات. الان سویچ کردیم روی درگاههای خودمون ولی این چه رفتار دور از شآنی هست؟
چقدر خون دل بخورم؟ چقدر پشت تیکتهاتون با عدم راست گویی درباره مشکل و جواب سر بالا دادن به شخصیت کاربراتون توهین میکنید؟
با این همه تراکنش مالی که داشتید این قدر هزینه کردن سخت بوده براتون 4 تا سرور کلاستر کنید؟
2تا آدم حسابی پیدا نشده دیداس رو هندل کنند؟ نه؟ پس بقیه چطوری آپ هستند؟
یهو آتش به انبار افتاده؟ فورس ماژور پلن نداشتید در مدیریت ؟
باشه قبول قربان ما هم درک کردیم همه فهمیدند و منتظرتون هم بودیم
خیلی دیر سایت رو بالا کشیدین یوزرا همه تقسیم شدند بین همکاراتون
با این رفتار غیر حرفه ای شما در حین مشکلات فکر نکنم کسی برگرده
مهم نیست کی وصل میشه
اما خیلی خیلی مهمه که شما 3 روز پیش در تیکت بگین که وصل شد اطلاع رسانی میکنیم
هر روز چنل تلگرامتون میزنه بله درست شده
سایت اوک شده برید درگاه رو بزارید روی فلان بهمان
ما هم میریم انجام میدیم
نه خیر کار نمیکنه
حرف آخر اینکه شما مشکل داشتید این مدت و مشکلتون رو به فردی سپردید و حتما هر لحظه چشم انتظار اون فرد بودین گه بگه اوک شده و کاسبی تون لود شده کاسبی مردم هم سرپا شده
چقدر براتون سخت بوده؟ چقدر فشار عصبی رو متحمل شدید؟ ما هم الان همین طوریم از پا در هوا بودن
چرا تو تاپیکتون اطلاع رسانی نمیکنید؟ حتما از دادو بیداد یوزرای سیبا پالی خوب فهمیدید مشکلشون کار کردن یا نکردن شما نیست
صداشون در اومده که چرا کسی نمیاد 1 کلمه اینجا اطلاع بده که بله ما تا ماه آینده دان هستیم یا نه الان سرویسمون اوک شده
یعنی نمیدونید برای ما جماعتی که زندگیمون رو پشت سیستم حروم کردیم
انتظار برای حل مشکل یک طرف قابل تحمله
ولی پا در هوا بودن و پیج رفرش کردن کاربراتون از مرگ براشون بدتره!!!
"شرکت خود ما در ابتدای کار (9سال پیش) این اشتباه رو کرد پس بنا به تجربه خدمت شما عرض شده"
جناب سیباپال گرامی: لطفا مرگ یک بار شیون یک بار / . با جواب ندادن امروز فردا نکنید بفرمایید ما هم نمیدونیم اوک شد بیاد دوباره کار کنید باهامون
ما برای 10-15 نفر مشتری که براشون سایت فروش جم و پینگ و مقاله و.. زدیم سرویس داریم ازتون
من از طرف همه تیکت میزنم، جواب شما رو منتقل مکنم، تست میکنم دروغگوی شما شدیم پیش اینا
خوب با پا در هوا نگه داشتن مشتری بدترین ضربه رو به اعتبارتون زدید
1 کلمه بفرمایید مشکل هر روزی 100% حل شد اطلاع میدین همه هم راضی و این فشار عصبی مضاعف رو روی مشتریانتون تقسیم نمیکنید
والا من الان با هر کسی صحبت کردم فقط از همین بی توجه بودن شما به شخصیت مشتری عصبی بوده نه حتی قطعی درگاه، رفته از جای دیگه اوک کرده دیگه، خلاص!
-
الان زرین پال چه کیفی میکنه سیباپال این طوری رفتار میکنه :d
-
الان درگاه قطع هست 2 تا مشتری داشتم که ضرر کردم درگاه باز نمیشه ارور 404 میده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
الان درگاه قطع هست 2 تا مشتری داشتم که ضرر کردم درگاه باز نمیشه ارور 404 میده
الان چند جا درگاه میدن یه دونه ریجستر میزنید بدون مدارک بدون هیچی همون لحظه درگاهتون هم فعال هست حتی تایید نمیخواد
تایمی که میتونید پرداختتون رو مجدددا انلاین کنید 8 دقیقه هست
2 دقیقه برای ریجستر در سایت
2 دقیقه برای دانلود ماژولها و نصب روی سایتتون
2 دقیقه برای تنظیم ماژول در سایت و تست اولین اتصال به درگاه
2 دقیقه هم ریختن چایی و نفس راحت کشیدن