پاسخ : ماژول کدباز vmware برای whmcs
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peper0
سلام میشه لینک دنلود ماژول رو به روز کنید از کار افتاده
البته فایلی که دوستمون در صفحه اول گذاشتند رو ندارم ولی با توضیحات دوستان، به نظر میرسه همین اسکریپت باشه:
http://www.freescript.ir/wp-content/...ware-whmcs.zip
ضمناً من روی نسخه 6.0.0 تست کردم و تمام امکاناتش به خوبی کار میکنه.
فقط برای vnc، طبق راهنما، پورت 6000 تا 7999 در فایروال باز میشه درحالی که درون کد 60+vmid نوشته شده. یعنی طبیعتاً اگر vmid شما 1 باشه، پورت 601 استفاده میشه که در رنج فایروال نیست و احتمالاً به همین دلیل خیلی از دوستان نتونستم باهاش کار کنند.
راه حل اینه که یا vmid هاتون همیشه 2 رقمی باشه مثلاً 01 که در کل بشه 6001 یا دامنه پورت رو در فایروال تغییر بدید یعنی اینجوری:
<begin>600</begin>
<end>7999</end>
دوستان روی whmcs 7 که تازه نصب شده تست کردم و بخوبی کار میکنه اما برای من بعد از آپدیت از whmcs 5 به نسخه 7 کار نمیکنه ، تا صفحه select vps پیش میره و vps روهم انتخاب میکنم ولی ذخیره که میکنم ارور The following errors occured :
- There was an error while fetching the Details دریافت میکنم.
- از دوستان کسی این مشکل رو نداشته؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
دوستان روی whmcs 7 که تازه نصب شده تست کردم و بخوبی کار میکنه اما برای من بعد از آپدیت از whmcs 5 به نسخه 7 کار نمیکنه ، تا صفحه select vps پیش میره و vps روهم انتخاب میکنم ولی ذخیره که میکنم ارور
The following errors occured :
- There was an error while fetching the Details دریافت میکنم.
- از دوستان کسی این مشکل رو نداشته؟
دوست عزیز من نسخه قدیمی این ماژول را که از اینجا دانلود کردم روی نسخه whmcs 7.2.2 کار نمی کنه می شه لطفا" لینک دانلود این نسخه ای که استفاده می کنید را بزارید؟
سلام
دوستان کسی نسخه این فایل رو داره لینک مستقیم بزاره برای دانلود. البته نسخه ای که روی whmcs 7 درست کار کنه.
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
oscarman
دوست عزیز من نسخه قدیمی این ماژول را که از اینجا دانلود کردم روی نسخه whmcs 7.2.2 کار نمی کنه می شه لطفا" لینک دانلود این نسخه ای که استفاده می کنید را بزارید؟
سلام
بله کار میکنه و الان خودم دارم روی نسخه 7 استفاده میکنم ، پلاگین همینی هست که توی پست اول هست.
سلام
میشه برای دانلود قرار بدین لینک ها کار نمی کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arazit
سلام
میشه برای دانلود قرار بدین لینک ها کار نمی کنند
درود
حدمت شما
http://abarserver.net/virtualizor.zip
ایا قابلیت به روز رسانی دارد و افزدون امکانات جدید تر اخه خیلی ساده است مثلا قابلین نصب سیستم عامل خودکار و غیره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emdserver.com
ایا قابلیت به روز رسانی دارد و افزدون امکانات جدید تر اخه خیلی ساده است مثلا قابلین نصب سیستم عامل خودکار و غیره
ماژول به صورت اوپن سورس هست و خودتون میتونید گسترش بدید.