پاسخ : دامنه 8000 تومانی net com us info org ویژه سایتهای موزیک و غیره - با پنل مدیریت
بخدا ایمیلی برای من نیومده شما یه آدرس پنل بدید من دی ان اس هارو عوض کنم
پاسخ : دامنه 8000 تومانی net com us info org ویژه سایتهای موزیک و غیره - با پنل مدیریت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loox2music
بخدا ایمیلی برای من نیومده شما یه آدرس پنل بدید من دی ان اس هارو عوض کنم
وارد پنل وبسایت ما بشین از قسمت تاریخچه سفارشات . اطلاعات پنل به طور کامل وجود دارد . در صورت داشتن مشکل هم doamin@chaleshgar.com میل کنین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fausjus
وارد پنل وبسایت ما بشین از قسمت تاریخچه سفارشات . اطلاعات پنل به طور کامل وجود دارد . در صورت داشتن مشکل هم
doamin@chaleshgar.com میل کنین
خیلی ممنون از قیمت خوب و راهنمایی خوبتون
فقط ببخشید که اینو میگم . اگه یکم اخلاقتونو توی پشتیبانی بهتر کنین خیلی خوب میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loox2music
خیلی ممنون از قیمت خوب و راهنمایی خوبتون
فقط ببخشید که اینو میگم . اگه یکم اخلاقتونو توی پشتیبانی بهتر کنین خیلی خوب میشه
دوست عزیز پستهای دوست قبلی رو بخونین متوجه میشین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostorder
ساب دومین هم میشه زد؟
بله می تونین از داخل پنل دامنه انجام بدین
سلام دامین .asia هم ثبت می کنید؟چند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbaskh
سلام دامین .asia هم ثبت می کنید؟چند؟
خیر متاسفانه ثبت نمی کنیم net info org com biz البته us هم هست ولی از 10 عدد معمولا 5 تاشو مدارک اقامت آمریکا می خواد
یعنی تو دامین اسم ایرانی بودن معلوم باشه دامین رو می بندند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostorder
یعنی تو دامین اسم ایرانی بودن معلوم باشه دامین رو می بندند؟
بله دوست عزیز. به همین خاطر ثبت نمی کنیم