پاسخ : برای نحستین بار با پهنای باند نامحدود | فروش سرور مجازی ایران با پهنای باند واقعا یا کاملا نامحدود | فروش ویژه بدون محدودیت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NINJA
آیا دیگر سرور ندارید؟
فعلا ای پی موجود داریم می تونید سفارش بدید
تحویل 1دقیقه تا 1 ساعت هست
http://my.ariyacenter.net/cart.php?gid=37
پاسخ : برای نحستین بار با پهنای باند نامحدود | فروش سرور مجازی ایران با پهنای باند واقعا یا کاملا نامحدود | فروش ویژه بدون محدودیت
با سلام
یک سرور از ایشان خریداری شد و خیلی سریع تحویل دادند و سرعت و کیفیت سرور را بررسی می کنم بسیار مناسب است
با تشکر از ایشان :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behdad0160
با سلام
یک سرور از ایشان خریداری شد و خیلی سریع تحویل دادند و سرعت و کیفیت سرور را بررسی می کنم بسیار مناسب است
با تشکر از ایشان :)
خوهش میکنم لطف دارید
سرویس های با
رم 64
و 256
نیز در سایت موجودی ان افزایش یافت و قابل سفارش می باشد
ارائه نمایندگی به سرور فروشان با پنل کاربری نیز امکان پذیر است
قبل از خرید تست امکان پذیر هست برای مطمئن شدن شما از صحت خریدتان و همینطور در صورت لزوم همان سرور به شما ارائه میشه با همان کیفیت و منابع که درخواست کرده اید
با ما بهترین باشید . آریاسنتر
من از ایشون سرور خریداری کردم ولی اصلا راضی نیستم. بسیار قطعی دارند و میگویند همه راضی هستند. به 1 ماه نرسیده چندین بار قطع شدم در تایم بالا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad sh
من از ایشون سرور خریداری کردم ولی اصلا راضی نیستم. بسیار قطعی دارند و میگویند همه راضی هستند. به 1 ماه نرسیده چندین بار قطع شدم در تایم بالا
الآن سرورتون رو بن میکنه .. چون ازشون تعریف نکردید ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
choughour
الآن سرورتون رو بن میکنه .. چون ازشون تعریف نکردید ..
فدای سرت.گرفته بودم برای تست که بقیه سرورهامو انتقال بدم.
جالبه تیکت همم میزنم حداقل 1 نفر جواب نمیده که آقا اصلا ما 1 روز قطعیم ادم تلیفشو بدونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad sh
فدای سرت.گرفته بودم برای تست که بقیه سرورهامو انتقال بدم.
جالبه تیکت همم میزنم حداقل 1 نفر جواب نمیده که آقا اصلا ما 1 روز قطعیم ادم تلیفشو بدونه
وقتی میگی چرا جواب نمیدی .. بجای اینکه کارت رو راه بندازه .. بهت اخطار میده ..
کلاً بین 8 نفرشون یکی فنی هست و بقیه آماده خور ..
اتفاقاً اونی که فنی هست فوق العاده موأدب و خوش برخورد هست و کار راه بنداز .. البته هر زمان آناین باشه
بقیه چون کاری بلد نیستند منتظر میشن تا ایشون بیاد و رسیدگی کنن
یه سرویس تست به بنده دادن خوب بود 3 تای دیگه خرید کردم .. همهشون افتضاح شدند
بعدش که میگم رسیدگی کنید مشگه چرا زودتر از 8 ساعت تیکت میزنی .. کلاً اینا سروته هستند
از م 480 هزار تومان بالا کشیدند .. یه جای دیگه همه رو پس میدن به افراد دیگه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
choughour
وقتی میگی چرا جواب نمیدی .. بجای اینکه کارت رو راه بندازه .. بهت اخطار میده ..
کلاً بین 8 نفرشون یکی فنی هست و بقیه آماده خور ..
اتفاقاً اونی که فنی هست فوق العاده موأدب و خوش برخورد هست و کار راه بنداز .. البته هر زمان آناین باشه
بقیه چون کاری بلد نیستند منتظر میشن تا ایشون بیاد و رسیدگی کنن
یه سرویس تست به بنده دادن خوب بود 3 تای دیگه خرید کردم .. همهشون افتضاح شدند
بعدش که میگم رسیدگی کنید مشگه چرا زودتر از 8 ساعت تیکت میزنی .. کلاً اینا سروته هستند
از م 480 هزار تومان بالا کشیدند .. یه جای دیگه همه رو پس میدن به افراد دیگه ..
اون جا هایی که bold کردم
در 99 درصد سایت های هاستینگ وجود دارد از جمله سایت خوده ما ....
سلام
اعلام مشکل در اینجا فکر نمیکنم مشکلی برای شما حل کنه
مثلا ما بیایم از دیتاسنترها افرانت پارس انلاین و... در اینجا تاپیک بزنیم .
مشکل ما حل میشه؟؟
مشکل از سمت لینک دیتاسنتر بود که در حال فرع مشکل به صورت قطعی هست.
الان مشکل حل شده و با کاربران خودمان به نتیجه رسیده ایم و همه را با اینکه مشکل از ما نبود راضی نگه داشتیم/ فکر نمیکنم مشکل دیتاسنتر برای مجموعه ما بخواهید اینطور صحبت کنید
ما همچنان کاربران خودمان داریم و هدف ما رضایت همه هست
مشکلی باشه پیگیری میکنیم و رفع مشکل می کنیم.
دوستانی که در اینجا انتقاد کردن لطفا تیکت بدن تا مشکلشان از طریق تیکت حل شود.
دوستان این انجمن دسترسی به سرور ندارن مشکل شما را حل کنند.
موفق باشید
یا حق.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosinaa
سلام
اعلام مشکل در اینجا فکر نمیکنم مشکلی برای شما حل کنه
مثلا ما بیایم از دیتاسنترها افرانت پارس انلاین و... در اینجا تاپیک بزنیم .
مشکل ما حل میشه؟؟
مشکل از سمت لینک دیتاسنتر بود که در حال فرع مشکل به صورت قطعی هست.
الان مشکل حل شده و با کاربران خودمان به نتیجه رسیده ایم و همه را با اینکه مشکل از ما نبود راضی نگه داشتیم/ فکر نمیکنم مشکل دیتاسنتر برای مجموعه ما بخواهید اینطور صحبت کنید
ما همچنان کاربران خودمان داریم و هدف ما رضایت همه هست
مشکلی باشه پیگیری میکنیم و رفع مشکل می کنیم.
دوستانی که در اینجا انتقاد کردن لطفا تیکت بدن تا مشکلشان از طریق تیکت حل شود.
دوستان این انجمن دسترسی به سرور ندارن مشکل شما را حل کنند.
موفق باشید
یا حق.
مهندس همانطور که میان از شما تشکر میکنند کسانی که راضی نیستند هم میان انتقاد می کنند.
در ضمن من با n تا یوزر دارم هی قطع میشم.به جای 1-2 ساعت بعد از تیکت جواب بدین همان موقع بنویسید مشکل فلانه که من هم به یوزر هام بگم.
بنده الان که دارم این رو مینوسیم باز هم سرویس من قطعه
واقعا برام جالبه که دیتا سنتر پارس هر روز قطعه