پاسخ : █ کارجدیدی از NOVINVPS █تحویل آنی و خودکار █منابع اختصاصی █ دیتاسنترLeaseweb █پهنای باند نامحدود █ هاردپرسرعت RAID 10 █
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza_nazem2003
من در حال حاضر یک vps هلند از شرکت Novinvps تهیه کردم و خیلی سرعت و کیفیت مطلوبی نسبت به جاهای دیگه داشته...
خداروشکر راضی هستم و به دوستانی که سرعت براشون خیلی مهم هست توصیه میکنم...
خواستم همینجا هم از دوستان تشکر کنم...
سلام
ممنون
پایداری سرورها به 99% بازگشته و با قدرت بیشتری ادامه خواهیم داد
باتشکر
پاسخ : █ کارجدیدی از NOVINVPS █تحویل آنی و خودکار █منابع اختصاصی █ دیتاسنترLeaseweb █پهنای باند نامحدود █ هاردپرسرعت RAID 10 █
برای ایمیل انبوه سرور میخواستم " کدومو پیشنهاد میدید ؟ که با کانفیگ بهم تحویل بدید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirho3in
برای ایمیل انبوه سرور میخواستم " کدومو پیشنهاد میدید ؟ که با کانفیگ بهم تحویل بدید ؟
سلام
در صورتی که به عنوان spam شناخته بشه ، قادر به سرویس دهی نیستیم
سلام دوست عزیز
بنده یک سرور دانلود میخوام با نصب اسکریپت vip برای سایت فیلم
اولویت برای بنده سرعت دانلود می باشد که سرور برای دانلود همزمان کاربران کم نیاورد
مشخصات سرور مورد نیاز :
رم 4 گیگ
هارد 300 تا 500 گیگ
سی پی یو بالای 3.4 گیگ
اگر پیشنهادی دارید بگید
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geniune
سلام دوست عزیز
بنده یک سرور دانلود میخوام با نصب اسکریپت vip برای سایت فیلم
اولویت برای بنده سرعت دانلود می باشد که سرور برای دانلود همزمان کاربران کم نیاورد
مشخصات سرور مورد نیاز :
رم 4 گیگ
هارد 300 تا 500 گیگ
سی پی یو بالای 3.4 گیگ
اگر پیشنهادی دارید بگید
با تشکر
سلام
در سرویس های این تاپیک کلا رم به طور اختصاصی قرار داده میشود
مشکلی با ارائه سرویس برای شما نداریم ما به شما بیشتر از 3.4 گیگاهرتز میدیم بدون هیچ محدودیتی به شرط مصرف منصفانه .
در ضمن در سرویسها ی ما مشکلی بابت پهنای باند وجود نخواهد داشت
سلام و درود
دوست عزیز من دیشب یه سرویس از سایتِ شما خریداری کردم
و هنوزم که هنوزه سرویس به دستم نرسیده
بعد به پشتیبانیتون تیکت زدم و گفتم که پلیز سرویس رو زودتر تحویل بدین
جواب دادن :-------( سلام
مشخصات حتما براتون ارسال شده! )-----
ولی کماکان واسهٔ من هیچ سرویسی ارسال نشده ، جالب اینجاس اگه سرویس واسه من ارسال شده بود ، من اون ایپی که تو پانل هست رو دارم پینگ میگیرم از دیشب ، همش : request timed out .
من رو حساب تحویلِ عنی از سایت شما خرید کردم
ولی تا الان که ۱۲ساعت شده خبری از سرویس نشده
TQ
3 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadfrd
سلام و درود
دوست عزیز من دیشب یه سرویس از سایتِ شما خریداری کردم
و هنوزم که هنوزه سرویس به دستم نرسیده
بعد به پشتیبانیتون تیکت زدم و گفتم که پلیز سرویس رو زودتر تحویل بدین
جواب دادن :-------( سلام
مشخصات حتما براتون ارسال شده! )-----
ولی کماکان واسهٔ من هیچ سرویسی ارسال نشده ، جالب اینجاس اگه سرویس واسه من ارسال شده بود ، من اون ایپی که تو پانل هست رو دارم پینگ میگیرم از دیشب ، همش : request timed out .
من رو حساب تحویلِ عنی از سایت شما خرید کردم
ولی تا الان که ۱۲ساعت شده خبری از سرویس نشده
TQ
سلام
بنده در کار تیم فنی دخالتی نمیکنم اما وقتی این مورد رو دیدم به شک اینکه سیستم مورد داشته باشه تصمیم به بررسی این موضوع گرفتم:
سرویس شما بر طبق قرارداد اعلام شده بعد از پرداخت به طور آنی حاضر و کنترل پنل مرکزی در اختیارتون با سیستم عامل های دلخواه قرار داده شده که در اخر عکسهای سرویس شمارو قرار میدم
متاسفانه شما فقط مبادرت به دریافت پینگ از سرویستون کردید که باید اعلام کنم: به صورت پیش فرض پورت ICMP یا PING در ویندوز سرورها مسدود هست که میتونید بعد از ورود به سرویس پورت رو فعال کنید و این به معنی خرابی سرویس نیست
و هیج موردی وجود ندارد ، در حالی کع شما اگه با Remote Desktop ایپی سرویستون وارد مینمودید سرویستون بالا میومد ;)
نکته ی بعدی اینکه روزانه سفارشات زیادی هم برای هلند و هم برای امریکا ارسال و دریافت میشه که ایمیل ها به مشترکین ارسال میشه توسط خود سیستم بدون دخالت هیچ عوامل انسانی و در صورتی که
ایمیل بنا به هر دلیلی به دستتون نرسیده بود شما از پنلی که واقعا امکانات بالایی در اختیارتون قرار داده می تونستید حتی از طریق VNC ، مشاهده کنید که سرویستون الا انلاین هست یا خیر .
عکسهارو دقت بفرمائید:
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...E2%96%88-1-jpg
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...E2%96%88-2-jpg
و در نهایت قبل از اینکه شما این مورد رو اینجا اعلام کنید سرکار خانم حیدری مشخصات سرویس شمارو به طور دستی ارسال کرده بوده ;)
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...E2%96%88-3-jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
گنجایش سرورهای تحویل آنی
آمریکا و هلند تکمیل گردید.
مفتخر هستیم در طی باز شدن این تاپیک بیش از 420 مجازی ساز میزبانی کردیم ;)
در حال حاضر فقط سرویس های
vmware esxi موجود می باشد.
تا 12 امشب در صورتی که مشترکینی که سرویسشون رو تمدید نکنند بلافاصله حذف و آیپی سرویس به شخص دیگری واگذار خواهد شد.
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...2%96%88-ip-jpg
سلام
روی هم رفته اندازه ی 4 سرویس با تحویل آنی و خودکار موجود می باشد
1 فایل پیوست
خرید از وبسایت شما میسر نیست دوست عزیز
فایل پیوست 17725
برای سوالات قبل از خرید پاسخگوی آنلاین ندارین؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamBox
سلام
گنجایش پلن انتخابی شما تکمیل شده . در حال حاظر از هلند فقط سرویس های Vmware ESXI جای خالی داریم که سرویس بدیم.
سرور آلمان هم اضافه شد
در صورتی که سوال قبل از خرید داشتید با ایدی واحد فروش: sale.novinvps زمانی که انلاین هستند در تماس باشید