پاسخ : سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SniTomb
درود
در ایران چطور پهنای نامحدود ارائه میدید ؟
سرور ها در اروپا هستند و در ایران قرار ندارند که مشکل پهنای باند وجود داشته باشیم. مشخصات کامل سرور و محل آن در توضیحات وجود دارد
پاسخ : سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود
یک دمو برای من پ.خ کنید ...سیستم عامل سرور چیه ؟ از چه وب سروری استفاده کردین ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
یک دمو برای من پ.خ کنید ...سیستم عامل سرور چیه ؟ از چه وب سروری استفاده کردین ؟
پ.خ شد
لینوکس
lighttpd
demo برای من هم پ خ می کنید ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
demo برای من هم پ خ می کنید ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
X2Maxer
لطفا دمو پ ح کنید.
ارسال شد.
نقل قول:
نرم افزار تحت سرور با زبان java و کمک گیری از برنامه نوسی php و html5 برای کد نویسی پنل مورد استفاده قرار گرفته...
نقل قول:
در مورد مسئله بعدی هم که دوست عزیزمون گفتند کار خودتون هست! خیر من تنها انجام ندادم کار اصلی بنده طراحی سایت و کدنویسی هست این پروژه به عنوان پروژه پایان ترم 4 دانشجو دکترای نرم افزار کامپیوتر در دانشگاه امیر کبیر تهران در ترم گذشته بوده که از دوستان من هستند و با تغییرات در ان هدفمون کسب در امدی از این ضمینه بودیم..
ببخشید قصد جسارت ندارم ولی تا حالا نمی دونستم اسکریپت Ajaxplorer رو شما به عنون پروژه پایان ترم نوشتید! کجای طراحی این اسکریپت از جاوا استفاده کردید؟ احیاناً منظورتون از جاوا Ajax نیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
haadey
ببخشید قصد جسارت ندارم ولی تا حالا نمی دونستم اسکریپت
Ajaxplorer رو شما به عنون پروژه پایان ترم نوشتید! کجای طراحی این اسکریپت از جاوا استفاده کردید؟ احیاناً منظورتون از جاوا Ajax نیست؟
خیر کار این اسکریپت در واقع یک اپلودر یا ftp هست و امکان تقسیم فایل بر روی سرور و ... که از مزایای این سرویس ها هست را انجام نمی ده که با تغییراتی روی آن داده شده و نوشتن نرم افزار تحت سرور با زبان java این امکان فراهم شده است..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
خیر کار این اسکریپت در واقع یک اپلودر یا ftp هست و امکان تقسیم فایل بر روی سرور و ... که از مزایای این سرویس ها هست را انجام نمی ده که با تغییراتی روی آن داده شده و نوشتن نرم افزار تحت سرور با زبان java این امکان فراهم شده است..
اتفاقا ajax اکسپلورر تمام کارها که شما میخواین رو انجام میده. عکس زیر یه تصویری از معماریش میده دوستان ببینن. البته امیدوارم سرویستون خوب باشه و با همین سرویس دهی بتونید کار کنین.
http://ajaxplorer.info/wp-content/up...HS-Diagram.png
ajaxexplorer از gluster استفاده میکنه و gluster رپلیکیشن فایل ها رو انجام میده براتون.
Frontpage | Gluster Community Website
خوب با دایرکت ادمین میدادید بهتر بود - یک کلاستر HA با vmware هم راه اندازی میکردید خیلی کیفیت بالاتر بود! یا با کمی خلاقیت دراین پروژه ی دکتری ! میتونستید یک چیزی شبیه cloud storage ایجاد کنید