پاسخ : فروش سرور های مجازی المان و فرانسه لایو سرور×رم 512 فقط 19000 تومان×منابع اختصاصی×گارانتی بازگشت در هر زمان در صورت نارضایتی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj_ahmad
لطفا سرور کنسول مجازی سازتون رو هم راه اندازی کنید... چون تنها راهیی بود که میشد فهمید ram و cpu روی چه مقداری لیمیت شده.
با توجه به سرعت و کیفیت امروز سرویس حدس میزنم دوباره کارمند شما برای باری پنجم و به اشتباه ما رو روی یک سوم مقدار وعده شده limit کزده.
علت اینه که ایشون تمپلیت رو deploy میکنند برای سرور ها و به علت مشغله زیاد یادشون میره این موارد تغییر بدن
پاسخ : فروش سرور های مجازی المان و فرانسه لایو سرور×رم 512 فقط 19000 تومان×منابع اختصاصی×گارانتی بازگشت در هر زمان در صورت نارضایتی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ir.ghost
علت اینه که ایشون تمپلیت رو deploy میکنند برای سرور ها و به علت مشغله زیاد یادشون میره این موارد تغییر بدن
چه جالب!
کاش یکی هم پیدا میشد وقتی کسی از من سوال میپرسید یا چیزی میخواست بجای من جواب میداد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
این حرف شما یعنی چی؟!
دوست من اسپم ندین لطفا اگر مشکلی دارید لطفا از طریق این شماره همراه تماس بگیرد.
09197796843
سایت هم به سرور جدید انتقال پیدا کرده تا فردا در دسترس خواهد بود!
پایدار باشید
اسپم؟
شما به این میگی اسپم؟
این مفید ترین پست این صفحه بود ،اگر مسئولین بهش توجه کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj_ahmad
چه جالب!
کاش یکی هم پیدا میشد وقتی کسی از من سوال میپرسید یا چیزی میخواست بجای من جواب میداد.
خیلی پر رو شدیا یه چی بهت میگم 1 هفته تو معنیش بمونی
شما که دم از قوانین میزنی لطفا پست رو کامل بخون
کسی نگفته 12 روزه قطع هست
گفتم که 12 روز از سرویس میگذشت که قطع شد ![-(
الان هم ایمیل دادید که 24 ساعت آینده سایت درست میشه ولی هنوز که هنوزه خراب هست
الان هم قرار بود دیروز بهم سرور تحویل بدید
ولی اصلا خبری نشد
آقا این سرور ovh که ترکیده همه رو منتقل کردید آمریکا .من خودم سرویس آمریکا هم داشتم و همچنین یه سرویس دیگه که از سرور محروم ovh
چیزی که هست اینه که الان سرویس آمریکاتون شده مثل کشتی نوح! افت سرعت و کیفیت کاملا احساس میشه. vsphere هم که از کار افتاده و شواهد و علائم نشون میده که سرورس من روی مقداری خیلی کمتر از مقدار وعده شده محدود شده... البته نمیخوام تهمت بزنم!
لذا درخواست دارم هر چه سریع تر کنسول رو راه اندازی کنید و هزینه اش رو هم که دریافت کردید!
من دیگه نمیدونم با چه زبونی بگم به شما اینجا پشتیبانی ما نیست ! 100 بار!
هر مشکلی دارید ایمیل بدید ، زنگ بزنید یا تو یاهو بگید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
liveserver
من دیگه نمیدونم با چه زبونی بگم به شما اینجا پشتیبانی ما نیست ! 100 بار!
هر مشکلی دارید ایمیل بدید ، زنگ بزنید یا تو یاهو بگید !
بخدا ترکی حرف نمیزنم !
آقا کنار آیدیت نوشتی no pm
تازه ما تازه موفق به کشف آیدیه شما شدیم.این آیدی که توی امضاتون گذاشتید کار نمیکنه.
ولی خدا رو شکر داره دونه دونه درست میشه.
ایشالله vsphere هم بزودی راه بیوفته.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj_ahmad
\.
شما پی ام بدید بنده حل کنم مشکل شما رو.