پاسخ : فقط برای طرفداران کیفیت : افر های جدید ما از امریکا با قیمت های بسیار مناسب
رم 512
هارد 200 گیگ و 100 گیگ
پنل ریبوت سرور
قیمت سریع لطف کنید
پاسخ : فقط برای طرفداران کیفیت : افر های جدید ما از امریکا با قیمت های بسیار مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3d-max
رم 512
هارد 200 گیگ و 100 گیگ
پنل ریبوت سرور
قیمت سریع لطف کنید
سلام دوست خوبم
پ.خ شد
ارادتمند
پیش فروش ادامه دارد ....
اقا فروش حدودا کی شروع میشه ؟
یه سفارش فعلا دادیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzad231
اقا فروش حدودا کی شروع میشه ؟
یه سفارش فعلا دادیم
سلام دوست عزیز
ایشالا فردا فکر کنم عصر به بعد سرور جدیدمون میرسه و 2 دقیقه بعد رسیدن شروع به ستاپ کردن سفارش ها میکنیم
ارادتمند
پیشفروش ادامه دارد ;)
دوستانی که الان از ما سرویس دارند یک ایمیل زدیم خیلی مهم هست حتما مطالعه بفرمایید
بازم تاکید میکنم
ارادتمند
به تک تک مشتریان عزیز زنگ زدیم و در مورد اطلاعیه صحبت کردیم کسانی که شماره تلفن خودشون رو اشتباه وارد کردن و یا موبایلشون خاموش هست به نفع خودشونه شماره تلفن درست رو وارد کنند چون قبل هر اموضوع جدیدی غیر از ایمیل به تمام دوستان زنگ زده میشه تا همگی باخبر شن ;)
پیش فروش ادامه دارد.....:53:
دوستان طبق اخرین اطلاعیه که دستمون رسیده ایشالا فردا سرور ها میرسه و پیش فروش ها تحویل داده میشه و سری جدید سرور های امریکا برای فروش اماده میشه
پیش فروش ادامه دارد .....
تمام سفارشات تحویل داده شد
تا اطلاع ثانوی سفارش جدید پذیرفته نمیشود :53::53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbandownload
به تک تک مشتریان عزیز زنگ زدیم و در مورد اطلاعیه صحبت کردیم کسانی که شماره تلفن خودشون رو اشتباه وارد کردن و یا موبایلشون خاموش هست به نفع خودشونه شماره تلفن درست رو وارد کنند چون قبل هر اموضوع جدیدی غیر از ایمیل به تمام دوستان زنگ زده میشه تا همگی باخبر شن ;)
پیش فروش ادامه دارد.....:53:
سلام
به من کسی زنگ نزد هم شماره درسته هم روشن
و اینکه از عصری پشتیبانی تیکت رو ج نمیده پیگیری کنید
ممنون:55:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zakerweb
سلام
به من کسی زنگ نزد هم شماره درسته هم روشن
و اینکه از عصری پشتیبانی تیکت رو ج نمیده پیگیری کنید
ممنون:55:
سلام دوست عزیز
امکان نداره چون بشخصه خودم به تمام مشتریان زنگ زدم
مشکل تیکت هم حل شد
ارادتمند