پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور
سلام
سایتتون بالا نمیاد
jtablesession::Store Failed
DB function failed with error number 145
Table './techserv_you/jos_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`clie nt_id` ) VALUES ( '3e0f4b347780e257651a8bea1c61a86c','1357112927','' ,'0','1','0' )
پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miskoolak
سلام
سایتتون بالا نمیاد
jtablesession::Store Failed
DB function failed with error number 145
Table './techserv_you/jos_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`clie nt_id` ) VALUES ( '3e0f4b347780e257651a8bea1c61a86c','1357112927','' ,'0','1','0' )
مشکل برطرف گردید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hesam_vala
سلام 1 ترابایت هارد اضافه رو پلن سوم چند میدید ؟
دوست عزیز از طریق سایت تیکت بدین.
از لینک زیر اقدام کنید.
صفحه اصلی پورتال - ColoServer
سلام
سرور مخصوص فایل هاستینگ با هارد حدود 100 گیگ و پهنای باند خیلی بالا در حدود 10 ترابایت هم دارین؟
پهنای باند خیلی برام مهمه مصرف خیلی زیادی دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
سلام
سرور مخصوص فایل هاستینگ با هارد حدود 100 گیگ و پهنای باند خیلی بالا در حدود 10 ترابایت هم دارین؟
پهنای باند خیلی برام مهمه مصرف خیلی زیادی دارم
بله دوست عزیز لطفا جهت اطلاعات بیشتر در سایت تیکت دهید.
دوستان مشکل سایت هم برطرف شد.
نقل قول:
بله دوست عزیز لطفا جهت اطلاعات بیشتر در سایت تیکت دهید.
دوستان مشکل سایت هم برطرف شد.
http://www.webhostingtalk.ir/f13/67899/
من که ساعت 2 ازشون سرور خریدم یه مشکلی هم بود براشون هم تیکت زدم هم یاهو مسنجر pm دادم .
نه سرورو تحویل دادن نه جوابمو!!!!!!!!
( الان ساعت 8:30 )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miskoolak
من که ساعت 2 ازشون سرور خریدم یه مشکلی هم بود براشون هم تیکت زدم هم
( الان ساعت 8:30 )
دوست عزیز بنده تیکت شمارو جواب دادم و گفتم موقع call back مشکل پیدا کرده... به شما گفتم چه پلانی سفارش دادید و پاسخی دریافت نکردم.
من اجازه نمیدم هر ادم اماتوری بیاد اعتبار مارو زیر سوال ببره.
شما تیکت زدنو یاد بگیر.
مشکلی هم باشه شماره ثابت شرکت هست تو سایت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
coloserver
دوست عزیز بنده تیکت شمارو جواب دادم و گفتم موقع call back مشکل پیدا کرده... به شما گفتم چه پلانی سفارش دادید و پاسخی دریافت نکردم.
من اجازه نمیدم هر ادم اماتوری بیاد اعتبار مارو زیر سوال ببره.
شما تیکت زدنو یاد بگیر.
مشکلی هم باشه شماره ثابت شرکت هست تو سایت.
دوست عزیز پس یا سیستمتون مشکل داره یا ....
چون من 10 دقیقه قبل از این پست هم چک کرده بودم و شما جوابی نداده بودین اینو 100% مطمئنم . ولی الان یهو جواب داده شده و ساعتش هم 5:29 هست . قطعا من مشکل بینایی ندارم و کلا آنلاین هستم و مرتبا چک میکردم.
این داستان Call Back هم اینجا مطرح کردین نه در پاسخ تیکت .
حالا فرض کنیم من آماتور هستم و تیکت زدنم بلد نیستم . مگه وقتی سفارش دادم و فاکتور صادر شده و پول هم گرفتین درخواست من مشخص نبوده ؟ اگه نبوده پس پول چیو از من اونم با کارمزد 1% گرفتین ؟ اگر هم بوده که قطعا بوده پس چرا تا الان که ساعت 10:40 هست تحویل ندادین ؟
من کار خطایی نکردم که شما با این ادبیات حمله میکنین ! فقط عین واقعه را بدون کم و کاست مطرح کردم . تا اونجایی که من میدونم ماهیت این سایت شفاف سازیه و من کاری بجز این نکردم.
همونجوری که دوستان اینجا کوچکترین نکته مثبتیو میان بدنه اغراق مطرح میکنن و با این کارشون به کسب و کار افراد مخلصانه کمک میکنن نباید هم انتظار داشته باشیم نکات منفی مطرح نشه !
دوستمون کاملا تایید میشن من ازشون یه سرویس گرفتم