پاسخ : زرین پال و عدم پرداخت!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
فردا تماس بگیرید سامان سیستم ببینید چه جوابی دارند که بدن :-؟
شاید به دلیل محدودیت در انتقال سیستم بانکی این مورد پیش اومده که احتمالش کم هست!
محدودیت در سیستم بانکی اصلا توجیه کننده این تاخیر ها نیست. اصلای برای همچین مجموعه ای بانک نباید محدودیت بگذاره! اگر هم محدودیت دارند بروند در قوانین خود بنویسند تا 20 روز طول می کشد! یا در تیکت بگویند 30 روز طول می کشد نه اینکه همه جا اعلام کنند 3-4 روز!
در هر صورت این آخرین تراکنش ما و مشتریان ما با زرین پال بود.
در تیکت بعد از مدت طولانی همچین چیزی می نویسند:
با سلام
متاسفانه فعلا بدليل پر شدن سقف واريز های روزانه اين تاخير وجود داره.
طبق قوانين سايت وجه تراکنش های خروجی 3 تا 4 روز کاری بعد از درخواست واريز ميشه.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
یعنی حتی یک پوزش، عذرخواهی یا ببخشید هم نمی گویند....
هیچ تماسی هم نمی گیریم! ببینیم بطور نرمال کی خودشان واریز را انجام می دهند. هر چه دیرتر این تاپیک پربار تر....
1 فایل پیوست
شیوا هاست خدا بهتون صبر بده :))
تا سه تا 9 روز نشه بازی نشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Faraz4u
اتفاقا ما هم سه شنبه که درخواستمون وارد روز چهارم شده بود تیکت دادم خیلی لازم دارم این پول رو خواهشا سریع تر واریز کنید . ولی حتی تیکت رو هم نخوندن.
پشتیبانیشون هم دیگه آب کشیده تیکت بزنی بگی چرا واریز نمیشه سریع جواب میدن میگن شماره تراکنش تا شماره تراکنش می دی دیگه جوابی نمیگیری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezarostami
اتفاقا ما هم سه شنبه که درخواستمون وارد روز چهارم شده بود تیکت دادم خیلی لازم دارم این پول رو خواهشا سریع تر واریز کنید . ولی حتی تیکت رو هم نخوندن.
پشتیبانیشون هم دیگه آب کشیده تیکت بزنی بگی چرا واریز نمیشه سریع جواب میدن میگن شماره تراکنش تا شماره تراکنش می دی دیگه جوابی نمیگیری
دقیقا! از من 2 دقیقه نکشید شماره تراکنش خواستند. من هم یک دقیقه بعد براشون ارسال کردم. بعد از چند ساعت یکی از امیری ها گفت 3-4 روز کاری طول می کشه! که فعلا شده 6 روز کاری! به علاوه 2 روز تعطیلی!
این ها این هفته به کی پول دادند که سقفشون پر شده! آن هم هر روز! دوستانی که دریافتی داشتند لطف کنند اعلام کنند و حدود مبلغش را هم بفرمایند ببینیم با چه مبالغی سقف این ها پر شده!
همه اینا خاطره میشه
احتمالا رفتن تعطیلات اخر هفته که نه ج میدن نه واریز
شایدم حسابشون مسدود شد
شایدم پولا رو گذاشتن بانک یه هفته کار بزنن و وام بگیرن
ولی فرار تو کارشون نیست تازه داره اینطور خدمات دادن بهشون حال میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
همه اینا خاطره میشه
احتمالا رفتن تعطیلات اخر هفته که نه ج میدن نه واریز
شایدم حسابشون مسدود شد
شایدم پولا رو گذاشتن بانک یه هفته کار بزنن و وام بگیرن
ولی فرار تو کارشون نیست تازه داره اینطور خدمات دادن بهشون حال میده
فرار تو کارشون نیست ولی اعصاب خردکنی چرا . تا الان ما هردفعه برای تسویه حساب تیکت دادیم چرا نمی ریزین . والا نمی دونستیم برای گرفتن پول خودمون هم باید کلی گرفتاری بکشیم. خوبه حالا رایگان انجام نمی دن مثلا برای واریز 100.000 تومان 3000 تومان کارمزد میشه
بنده هم متاسفانه یکی از مشتریان فقط با زرین پال پرداخت میکنه و از اول هفته پیش درخواست زدم تا به حال واریز نکردن.. البته چون اصل کارم با پی لاین هست مشکل اساسی ای ایجاد نکرده در کارم، دیدم اینجا جاشه گفتم بگم که واریز نشده تا الان :|