بابا چرا اينقدر به اين بنده خدا گير ميدهيد ؟؟؟ به جاي اين كارها يا سفارش بدهبد و يا آفرهاي خودتان را تبليغ كنيد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من می خوام.اگه 9 ماه رایگان استفاده کردیم و 3 ماه اخر دستمون تنگ بود نتونستیم بدیم چی؟
ایمیل من:saeed2009h@yahoo.com
دوست عزیز ایشون آدرس شرکت داده شما میگی بره مشقش رو بنویسه؟
ایشون پولی نمیگیره بنابراین سنگ مفت گنجیشک مفت. اگه به همه تعهداتشون عمل کنن من شخصا مشتریشون میشم برای چندین vps و سرور اختصاصی. و اگر هم عمل نکردن که چیزی از ما کم نمیشه.
اینم یه روش تبلیغ هست. به جای اینکه مثل... همه جا بنر و تبلیغ بده این کار رو میکنه و با همون هزینه بهتر بهره برداری میکنه...
اینقدر تخریب نکنید. من هم آدم تازه کاری نیستم تو مساله هاستینگ بنابراین فکر نکنین جو گرفتتم و برای رسیدن به این وی پی اس از ایشون دفاع میکنم.
شما یادتون نیست همین دوستمون که هاست رایگان میداد؟ چقدر تخریبش کردید؟ حتما یادتون هست. من الان 1 یا 2 ماهه از سرویسشون استفاده کردم و هیچ مشکلی نداشت.
اینجا تخریب عادیه....
سلام
منم می خوام
saeed2009h@yahoo.com
amin889@gmail.com
اگر 9 ماه رایگانه و 3 ماه آخر پولی میخام مطمئن باشید اگر سرور مشکلی نداشته باشه 3 ماه آخر را یکجا پرداخت میکنم.
درود بر شما دوست عزیز
شاد و پیروز باشید.
سلام
من تبلیغ شما رو کردم پس باید در اولویت باشم.
بهترین سایت تفریحی خدماتی ایرانیان :: نمايش موضوعات - vps(سرور رایگان)
بهترین سایت تفریحی خدماتی ایرانیان :: مشاهده انجمن - نیازمندیها !
saeed2009h@yahoo.com
سلام
من تبلیغ شما رو کردم پس باید در اولویت باشم.
بهترین سایت تفریحی خدماتی ایرانیان :: نمايش موضوعات - vps(سرور رایگان)
بهترین سایت تفریحی خدماتی ایرانیان :: مشاهده انجمن - نیازمندیها !
saeed2009h@yahoo.com
منم می خوام !
ولی می دونم کسی از این کار ها نمی کنه !:66:
پ.خ بده !:65:
فقط یه مساله عزیز...
اگه من بخوام این وی پی اس رو ( اگه بهم رسید ) ارتقا بدم چی؟ مثلا هارد یا رم رو بخوام ارتقا بدم...
و یه مساله دیگه : شما گفتید هرکی براتون تو انجمن های دیگه پست بده در اولویته... این عجیب نیست؟ وقتی قرار بر قرعه کشی هست اولویت چجوری ممکنه؟
این وی پی اس ها منیج شده نیست درسته؟
اکنون ساعت 08:42 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.
oh my Godنقل قول:
کاربران در حال دیدن موضوع: 75 نفر (28 عضو و 47 مهمان)
:-o:-o:-o:-o:-o:-o