پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
با سلام از اینکه وقت گزاشتید و بحث را دنبال کردین سپاسگزارم
در مورد ایپی هر دو موردش امکان پذیر هم ایپی مشترک هم ایپی مختلف
وب سرور هم بله امکانش هست ول ی چیز یکه هست بصورت شخصی نه اینکه طرف بخواد لینک شیر کنه که 100 نفر بشینند از همون لینک دانلود کنند
در حال حاضر وب سرور هم فعال میباشید ولی احتمالا توی سرویس اصلی این امکان شاید فعال نباشه یا اینکه با شرایط خاص چون که بعضیها ممکنه سو استافده کنند و رعایت نکنند وگرنه که جهت مصرف شخصی مشکلی نخواهد بود
اتفقا یکی از مواردی که ممکنه خیلیها همچین سرویسی بخواهند بجای هاست دانولد از این سیتم که خیل یقوی تر هست از نظر منابع استفاده کنند سعی ما بر این هست که با پورت 2 یا 10 گیگ سرویس اصلی را ارایه کنیم هرچند پورتهای 10 که دیدیم فقط سرعت بالاشون دانلود از لینکهای داخلی اون دیتا سنترها بوده و توی دانلود از لینکهای همون مکان جغرافیایی(لینکبدون محدودیت منظورمه ) چندن فرقی با پورت 1 گیگ نداشته
درحال حاضر دیتا سنترهای بنام فکرنمیکنم هیچ کدومشون پورت 1 گیگش مثل اینجا باشه که سرور دارم و یه مزیت دیگه داشتن 100 ترابایت پهنای باندش هست
با این مواردی که شما فرمودید به نظرم بیشتر به درد سایت های دانلود می خوره که مطالب اضافه می کنند به هاست دانلودشون
پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
با این مواردی که شما فرمودید به نظرم بیشتر به درد سایت های دانلود می خوره که مطالب اضافه می کنند به هاست دانلودشون
در هر صورت ما منتظر نظرات و پینهادات دوستان و همکارن عزیز هستیم که بتونیم یه جمع بندی هم داشته باشم میتونید مایل بودین تست کنید و موارد بصورت عملی شاید خیلی بهتر باشه تا من یا دیگران که توضیح میدم این مورد را
که هرگونه مشکل یا موردی هست رفع بشه روی سرویس اصلی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
در هر صورت ما منتظر نظرات و پینهادات دوستان و همکارن عزیز هستیم که بتونیم یه جمع بندی هم داشته باشم میتونید مایل بودین تست کنید و موارد بصورت عملی شاید خیلی بهتر باشه تا من یا دیگران که توضیح میدم این مورد را
که هرگونه مشکل یا موردی هست رفع بشه روی سرویس اصلی
اگر تونستید برای من ارسال کنید، ما این سیستم رو توی College داشتیم وقتی اونجا کار می کردم، توی اون محیط که همه راضی بودند، فکر نمی کنم کسی هم بیشتر از بچه ها بتونند خراب کاری کنند :یی
;کاشکی اینو روی سنتوس هم پیاده میکردید :دی نمیشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
leonr2
یه تست هم به من بدین لطفا
تا کی فعال هستش؟
تست 50 گیگ ارسال شد
سلام اي كاش به ما هم سرور تست ميداديد بد نبود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iman00
سلام اي كاش به ما هم سرور تست ميداديد بد نبود
عزیز دارم بترتیب میفرستم خیالت راحت تا الان برای 35 تا 40 نفر ارسال شده
اگه دارید برای ما هم بفرستید
خیلی پاستوریزه و هموژنیزه هست
هر چی بخواد نصب بشه ادمین باید نصب کنه
ادمین هم خنگ نیست که خب اگه ببینه کاربر نرم افزاره مخرب میخواد نصب نمیکنه
فعلا سرعتش کشته منو :دی
ظاهرا با نرم افزار مخرب کاریش نمیشه کرد
باید دید از خود ویندوز میشه یا نه
خب ما هم تست کردیم مختصر
این سرویس بیشتر به درد کسانی میخوره که کارای انتقال و آپ و دان زیاد دارن
فقط2 تا مشکل داره از نظر من(تو ضمینه کاریم)
ببین شما رو این سرور 20 تا نرم افزار نصب کردی
ما اصلا کاری به خود ویندوز و باگ هایی که میده نداریم
از این 20 تا بیاد یکی یک بافر بگیره و چون با پرم ادمین نصب شده میتونه شل بالا تر از یوزر اکسس بده و بدم ....
کار هر کسی نیست اما معمولا پاب میشه تو نت
دومیشم اینه طبق تستی که کردیم کل سی پی یو در هیچ صورت با یک یوزر نمیتونه درگیر بشه(پردازنده من رو 100 بود اما کل سرور هنوز خالی بود)
برای همین نمیشه پردازنده رو گفت کالا اختصاصی
البته ایشون میگن بعد نصب ویندوز اختصاصی میشه اما الان نیست!
در کل سرویس خوبیه به درد اهلش میخوره اما پشتیبانیش و .... یکم سخته
امیدوارم به سرانجام برسونید
در ضمن ممنون از تست/