پاسخ : فروش ویژه سرورمجازی از هلند| مناسب برای کسانی که از دست abuse خسته شدند.|
سلام
خیلی خوشحالم که اقای دایی اینجا پست زدند چون لازم بود خیلی ها ببینند و امیدوارم این موضوع رو درک کنند که انجمن خیریه باز نکردیم که به خاطر یک نفر با توجه به متن دیتاسنتر که به خاطر تخلفی که داشتند اومده سرویسشون رو مسدود نکنیم و دیتاسنتر از ما خواسته به خاطر ایجاد SPAM ! در صورتی که در عرض یک ساعت سرویسشون مسدود نکنیم کلیه ی سرور های ما بسته میشه که خودشونم اینجا کپی کردند که دستشون درد نکنه:
نقل قول:
Dear Masoud Moallemy,
Please terminate all activity on the following IP addresses:
که در اینجا لیست ایپیتون بوده که
Because your actions on these IPs,
our entire network has been blacklisted
.
Please do it within the next 1 hour to prevent suspension of servers.
Kind Regards,
لازم به ذکر هستش اقای دایی شما 8 ماهه مشتری ما هستید و اصلا دلیلی نداره اگه مشکلی نداشتید سرویس شمارو مسدود کنیم
و نکته بعدی اینکه در تاریخ: 2012/12/06 12:21 ایمیل عمومی در مورد اخرین اخطار در مورد اسپم ارسال شده برای شما که بعدا اگه نیاز شد اینجا میزارم
از تیتر اول تاپیک شروع میکنیم:
فروش ویژه سرورمجازی از هلند| مناسب برای کسانی که از دست abuse خسته شدند.|وقتی وارد تاپیک میشیم:
و در محتوی تاپیک چیزی که اول از همه نوشته شده :
نقل قول:
فقط نکته قابل ذکر این هستش که :
نقل قول:
به هیچ عنوان حمله و SPAM قابل قبول نیست.
وقتی قوانین سایت رجوع میکنیم:
۴ : ارسال اسپم و پورت اسکن کردن دیگران توسط این سرور ها ممنوع است و همچنین نباید هیچ ویروسی روی هارد سرور کاربر ذخیره شده باشد و نباید در هیچ شرایطی هیچ ویروس یا بد افزاری را به هر دلیلی اجرا نمود . در صورت مشاهده طبق نظر مدیر برخورد خواهد شد.
و حالا متن تخلف دوستمون خدمت همه که این همه فرافکنی نکنند و ما بارها اعلام کردیم سرویس اسپم بیاد قبول نمیکنیم حتی در این تاپیک هم نوشتیم !! و چه موقع سفارش در قوانین
کد:
Please refer below the reported abuse issue.-----------------------
> The following individual on your network has sent me a spam email. The
> originating HOP is 192.162.136.169
>
> The full headers of the email are below:
>
> Return-path:
> Envelope-to: rabbi@edbernard-ok.us
> Delivery-date: Tue, 11 Dec 2012 09:53:50 -0600
> Received: from [192.162.136.169] (port=63696)
> by gmc.websitewelcome.com with esmtp (Exim 4.80)
> (envelope-from )
> id 1TiS9U-0004ef-VT
> for rabbi@edbernard-ok.us; Tue, 11 Dec 2012 09:53:50 -0600
> Received: from snt0-omc3-s72.snt0.Hotmail.com (snt0-omc3-s72.snt0.Hotmail
> com [65.55.90.28]) by mail.messaging.Microsoft.com;
> Tue, 11 Dec 2012 11:23:43 +0330
> Received: from SNT184-W0 ([65.55.90.137]) by snt0-omc3-s72.snt0.Hotmail.com
> with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.4675);
> Tue, 11 Dec 2012 11:23:43 +0330
> Message-ID:
> Content-Type: multipart/alternative;
> boundary="_970ca55d-9720-c81f-4706-4722064bc89b_"
> X-Originating-IP: [192.162.136.169]
> From: "SABINE Mckinney"
> To:
> Subject: Re: Fwd: Changelog New
> Date: Tue, 11 Dec 2012 11:23:43 +0330
> Importance: Normal
> MIME-Version: 1.0
> X-Spam-Status: No, score=2.2
> X-Spam-Score: 22
> X-Spam-Bar: ++
> X-Spam-Flag: NO
> --_970ca55d-9720-c81f-4706-4722064bc89b_
> Content-Type: text/plain; charset="Windows-1252"
> Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
> Good day, changelog update - View I. Mckinney
> --_970ca55d-9720-c81f-4706-4722064bc89b_
> Content-Type: text/HTML; charset="Windows-1252"
> Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
>
> Good day,
>
> changelog update - View=
>
> I. Mckinney
>
> --_970ca55d-9720-c81f-4706-4722064bc89b_--
>
> Please take appropriate action to stop this situation recurring. Please let me know how this incident is resolved.
>
Kind Regards,
Michael Janoszka
موفق باشید
پاسخ : فروش ویژه سرورمجازی از هلند| مناسب برای کسانی که از دست abuse خسته شدند.|
ما سرور فرانسه داشتیم باهاش ddos زدیم که سرورمون مسدود شد . بهشون زنگ زدیم گفتن به خاطر ddos شما دیتاسنتر حتی دسترسی به سرور اصلی رو هم بسته برای ما اما با این وجود خسارتی از ما نخواستن و دوستانه پیگیر مسئله بودن. مطمئنا کسی نیستند که بی دلیل مسدود کنند یا خسارت بخوان !
با اینهمه تعریف نمیشد خرید نکرد! برای سایت دانلود فیلممون فعلا یه سرور 2 گیگ هلند خرید کردیم ! عالین با این اوصاف فقط مثله اینکه خیلی سرشون شلوغه چون بخش فروش یکم دیر پاسخ میدادن امیدوارم بخش پشتیبانیشون اینطور نباشه !
من یک سرویس از هلند میخواهم واسه دانلود فیلم
رم 1 گیگ با هارد 100
شاید یک ماه دیگه هم بخواهم 50 گیگ دیگه بهش اضافه کنم
هزینه هارد اضافه رو شما نزدین
ممنون میشم قیمت با این مشخصات رو بدین
با تشکر
در حدی نیستم بخوام جای ایشون صحبت کنم...! ولی قیمت هارد اضافرو به ما گفتم 100 گیگ 20 تومن ماهانه :) البته من آفر رو گزاشتم خودشون بدن...!
امیدوارم ناراحت نشن پاسخ دادم...
سربلند باشید.
سلام خدمت همه بازدیدکنندگان/مشترکین عزیز
دوست داشتم 3 شب پیش اینجا مطرح کنم تمامی پرسنل نوین وی پی اس در یک شهر و دسترسی به همدیگه داریم و هفته ای یک بار حتی دور هم جمع میشیم برای رفع مشکلات و همفکری برای پیشرفت تیم ولی به علت تعدیل نیروی انسانی تیم به خاطر افت شدید سرعت ADSL های تمامی بچه های تیم پشتیبانی نوین وی پی اس که سرعت اینترنتشون به زور به 4Kb میرسه ودر حال حاضر فقط 2 نفر هستند که وایمکس دارند و با اینکه دانشجو هستند واقعا اینجا خیلی محکم دستشون رو می فشارم که حتی از تو محیط دانشگاه شاهد هستم انلاین میشن در وقت بیکاری و کارهارو انجام میدند و سعی دارند سعی میکنند به شما مشترکین عزیز پاسخگو باشند، واقعا متاسفم برای هر کسی که عامل این افت سرعت در سطح منطقه هستند. و هیچکس پاسخگو نیست تو این 72 ساعت گذشته
انشالله زودتر این مشکل حل بشه از طرف مخابرات
صمیمانه عذر خواهی میکنم اگه تاخیر در پاسخ دهی مشترکین رخ داده.
در مورد پشتیبانی ضعیفشون بگم که :
یه بار یکی از پشتیباناش بهم گفت من الان پشت سیستم نیستم و همینجوری جواب میدم و هر سوال 2 ساعت بعد جواب داده میشد
من یه بار یه سرویس از آلمان گرفتم که افتضاح بود سرعتش و خیلی نوسان داشت و نمیشد روش حساب کرد
پشتیبانی ضعیفشون و سرویس داغون از آلمان باعث شد که روزها رو بشمرم تا سرویسم تموم بشه و از دستشون راحت بشم
همین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1337
یه بار یکی از پشتیباناش بهم گفت من الان پشت سیستم نیستم و همینجوری جواب میدم و هر سوال 2 ساعت بعد جواب داده میشد
من یه بار یه سرویس از آلمان گرفتم که افتضاح بود سرعتش و خیلی نوسان داشت و نمیشد روش حساب کرد
پشتیبانی ضعیفشون و سرویس داغون از آلمان باعث شد که روزها رو بشمرم تا سرویسم تموم بشه و از دستشون راحت بشم
همین
دوست عزیز اینجا تاپیک فروش هست
چنانچه شکایتی دارید تو بخش http://www.webhostingtalk.ir/f129/ می تونید مطرح کنید .
در ضمن نمایش مشخصات: novinvps.com - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران از همکاران خوب ما هستند و تایید میشن .
موفق باشید .
وقتی سرعت اینترنت بچه های پشتیبانی درست درمون باشه سیستم تیکتینگشون میشه چت آنلاین از بس سسریع جواب میدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1337
همین
سلام
دوست من ، منظور از پشتیبان مربوطه هر کسی بوده که{ همینجوری جواب میدم }شاید برداشت بد کردید ، منظورشون این بوده که بیرون هستیم با GPRS هم که شده جواب میدن بچه هاشاید اگه میزان تیکت های رد و بدل شده در طول روز مشاهده میکردید منصفانه تصمیم میگرفتید که 2 ساعت خوب از طریق GPRS یا هرجی جواب شمارو دادند.مثل الا ما که از 9 روز داره رد میکنه که اینترنت ADSL مخابرات استان هرمزگان اصلا انگاری قطع هست همچنان... و با GPRS به سختی به ریموت وصل میشیم
سرویس های المان از هتزنر بود که بله به خاطر بی کیفیت بودنش و یه سری عوامل دیگه سرور رو تحویل دادیم و اگه ما شمارو زجر میدادیم نیازی به تحمل نبود ، فورا از جای دیگه تهیه میکردید تا اینکه تا اخر ماه صبر کنید:53:
انشالله بتونیم دوباره در خدمت شما باشیم و این اینترنت ما هم که الا فقط 2 نفر هستند که وایمکس دارند ، سایت رو دارن میچرخونند و امیدوارم زودتر مشکل ADSL مخابرات استان هرمزگان حل بشه
اما با تلاش های انجام شده طبق نظارتی که بنده داشتم سعی شده هیچ مشکلی و تیکتی بی جواب نمونده و اگه مونده به بنده novinvps@gmail.com حتی شکایتی دارید اعلام کنید قطعا رسیدگی میکنم !
معلمی