پاسخ : پرداخت $ پی پال به دیتا سنترها....و خرید های اینترنتی....و ارسال حواله به حساب شرکت
من هستم اینترنتم قطع شده بود....بله میبینید کی فرار میکنه.....
اقای نیکنام امیدوارم تو دادگاه و دفتر مادرتون اینقدر بلبل زبون باشید...برای کسایی که اینجا تهمت زدن بد تموم میشه
پاسخ : پرداخت $ پی پال به دیتا سنترها....و خرید های اینترنتی....و ارسال حواله به حساب شرکت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_arian
چجوری خوردشون میشه این پولا؟ خاک بر سر اگر گیر من میوفتاد هفت جدش رو جلوی چشمش می آوردم.>:)
واقعا بیشعوری....1نفر بیاد بگه من پول دادم پیپال نگرفتم....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EasyPay
علی بقیه رو میتونی سیاه کنی ولی ما رو نه!
این آدرسی که شما اینجا گذاشتی از چند ماه پیش کسی داخلش نیست و به تازگی مستاجر جدید اومدن...
طرز فکر بچه گانه ای داری...
آدرس جدیدت رو بذار اینجا
ضمنا تهدیدی که دیروز کردی به پلیس فتا گزارش کردم :) موفق باشی
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
آقا از حوصله ای که به خرج دادی تا این چیزا رو پی دی اف کنی واقعا ممنون.
از این مدارک 1000 برابر بیشتر دارم ولی متاسفانه وقتی ندارم که بتونم اینارو جمع و جور کنم
شما تشریف بیارید تهران من در خدمتم....من بهتم گفتم سعید خانجانی تا ته این قضیه وایمیستم ببینم من کلاهبردارم یا تویی که نزول میخوری...دادگاهم شکایت کردی لطف کن اینجا بزار که من بیام دادگاه همه دوستانم بیان..
این فزوم صاحب نداره اگه داشت مثل پرشین تولز پستای چرت و پرتاتو پاک میکرد...بدون مدرک امدی داری زر میزنی...دهنتو سرویس میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
خواهش می کنم. خیلی وقت پیش اینها رو جمع آوری و pdf کردم. مدارک دیگه ای هم هست که فعلا نمی تونم پابلیک کنم.
یه داستان واستون تعریف کنم. 2 ماه پیش با یه آی دی غریبه با ایشون چت کردم و گفتم دلار می خوام.. (جواب خودم رو نمی داد)
اون موقع دلار حدود 1970 بود. ایشون هم همین حدود قیمت دادند.
بعد باهاش تماس گرفتم و صحبت کردیم و ... الکی گفتم جای دیگه 1900 سراغ دارم می خوام از اونجا بگیرم. با کمال تعجب گفت همین قیمت برات انجام می دم.
تو مدارکی که گذاشتم هم کامل معلومه اصلا نمی دونه wmz چیه. لا اقل اون موقع چیزی نمی دونست. فقط یه چیزایی شنیده..
---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
راستی با خط دوستم باهاش تماس گرفته بودم...
بعد که دید پول تریختم به حسابش تا 4، 5 روز sms می داد آقا مشتری جدید دارم اگه دلارها رو نمی خوای بدم بره.
مثلا بهم قول داده بود :D
من به حسابی که داده بودید wmz زدم...پاپلیک کنید از چی میترسی؟؟؟؟؟؟؟؟همتون دستتون تو 1 کاسس این فیلمم وشکا راه انداخته امیدوارم تو دادگاه اینقد بلبل زبون باشه..کسی که تهدید میکنه هیچی نداره شمام فقط زر میزنید...
ای دی من انلاینا دوستانی که شبهه دارن میتونن ازم بپرسن......
الان كلا اينجا معلوم نيست كي به كيه يكي بياد مدارك رو بزاره و راحت بشه مردم
خب الان كي كلاه برداري كرده كه ما هم بدونيم:104::104::63:
سَلام نزدیک 40 تا پُست حذف کردم هرکس مُشکلی داره باید توی مَحل مربوطه تاپیک بزنه!
مَحل مربوطه:
http://www.webhostingtalk.ir/f129/
در صورت تکرار برخورد میشه.
لطف کنید یوزر منو از حالت بن خارج کنید:o
10 فایل پیوست
آفای علی بیرانوند کلاهبردار که این تاپیک را آغاز کرده از من و دوستانم قریب به 30 میلیون تومان کلاهبرداری کرده است
از معامله با این شخص جدا خودداری کنید
تمامی مدارکم از ایشون و چک برگشتی خودم از ایشون را می گذارم
این وظیفه ی ماست تا جلوی مال باختگان بعدی را بگیریم
فایل پیوست 13282فایل پیوست 13282فایل پیوست 13283فایل پیوست 13283فایل پیوست 13283فایل پیوست 13283فایل پیوست 13284فایل پیوست 13285فایل پیوست 13286فایل پیوست 13287فایل پیوست 13288فایل پیوست 13288فایل پیوست 13289فایل پیوست 13289
چکی که برگشت خورد
فایل پیوست 13290فایل پیوست 13291