پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
طبق اطلاعاتی که دارم سرورهای آمریکا از آریا تهیه شده بوده..
پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
اوضاع داره شیر تو شیر میشه.. مگه سرور مال آریا هست؟ :-o بعد نمیتونه بک آپ های مارو بده ؟ یکی میشه بگه اینجا چه خبره؟ :-o
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
دوست عزیز جناب aria اینوسط چکاره هستند ؟
مگه سرور واسه ایشون هست ؟ ؟
از ایشون خزیداری کردند اینجور که خودشون میگفتن
و رنج آی پی مشخص میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadho
طبق اطلاعاتی که دارم سرورهای آمریکا از آریا تهیه شده بوده..
پس خدارو شکر امیدی هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
پس خدارو شکر امیدی هست
کدوم امید؟ میگن پول بده تا سرور چند روزی بالا بیاد بک اپ ها رو بردارید.. فکر کنم پول آریا رو هم این وسط خوردند و ایشون هم برای جبران خسارت پول این راه کار رو گزاشتند..
توی تاپیکی که دکتر زده بود چند تا هم توصیه بود که یکیش مربوط میشد به این که دوستان عزیز! قیمت پایین ندید و دوستان عزیز! قیمت پایین خرید نکنید!!
شاید یه سناریو هست:d
قصد دخالت ندارم ولی می بینم اوضاع شما خیلی خراب هست
امیدوارم مشکلتون حل بشه
هدفم این بود که این تاپیک رو بهتون اطلاع بدم که مشاهده کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f129/36822/#post339720
پ.ن: چه تشکرهایی از دکتر سعید شده /:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
کدوم امید؟ میگن پول بده تا سرور چند روزی بالا بیاد بک اپ ها رو بردارید.. فکر کنم پول آریا رو هم این وسط خوردند و ایشون هم برای جبران خسارت پول این راه کار رو گزاشتند..
بالاخره با کسی طرف هستیم که حرفه ای هست و می دونه اوضاع از چه قراره
از آریا عزیز هم می خوایم که تو این بحث شرکت کنند
چه غوغایی شده این وسط!
یکی از دوستان فرمود که اطلاعات بدین تا خودمون شخصا با دیتا سنتر مکاتبه کنیم!
اولا که در حال حاضر دیتا سنتر فقط پول رو میشناسه!نه پسر خاله نه عاشق چشم ابروی کسی هست که من بمیرم تو بمیری یک ساعت یا یک دقیقه سرور روشن کن!
جالب اینجاست!
اگر مشترکا پول ین ماه رو ندادن !
جناب ایران وب هاست پول قلومبه نداده!
دیتا سنتر به صورت معجزه آسا بدون اینکه هزینه این ماه رو کامل بدن تا این تاریخ سرور باز بوده!
این وسط این آقا هم که از دنیای هاستینگ خداحافظی کرد!
dozd هم که گفتن نیستم !
نتیجه نهایی این تاپیک از الان مشخص شده! به دو حالت !
1-سرور باز میشه توسط چند نفری که بک آپ براشون 70 80 هزار تومن مهمه اگر تقسیم کنند بین هم!که بعیده!
2-سرور حذف میشه و یه چند پست بدو بیراه به ایشون داده میشه و در آخرم قفل!
این وسط خدا پدر مادر مدیر ارَشد را بیامرزه که میخواست یه کمکی بکنه که افرادی که بک آپ مهمه براشون بهشون برسه!
اما از روی جهالت بعضی ها رو نمیشه گرفت!:(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
تشکر به خاطر توصیه ها هستش