پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
ساعت 19:15 جمعه 20 آبانماه 1390
دلار 1334
یورو 1842
کارمزد 1%
---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinhost
از ایشون ممنون هستم ، ما یک پرداخت به لایت اسپید داشتیم که کلی به دردسر خوردیم و مشکل گرفتند و ایشون هم مشکل رو با حوصله رفع کردند و یکی از کارت هاشون هم به مشکل خورد ، پرداخت برای بنده بود اما برای تایید پرداخت ایشون همه هماهنگی ها رو انجام دادند باز هم متشکر :53:
درود، به نظر بنده ساپورت (معقول) بعد از ارائه خدمات وظیفه هر شرکتی هست.
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
100% مورد قبول بنده. 2 روز خیلی برای من زحمت کشیدن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
php.source
100% مورد قبول بنده. 2 روز خیلی برای من زحمت کشیدن.
خواهش میکنم، البته چند روزی هست که از دوستان دیگر بابت دلار پی پال شرمنده میشم. داریم حساب پی پال رو به بیزنس ارتقا میدیم.
همکاری ایشون + زحمت بسیاری که میکشن و ادب و متانتشون و پیگیریشون شدیدا تأیید میشه
برای ما خیلی زحمت کشیدند و حالا حالاها باهاشون کار داریم و با کس دیگه کار نمیکنیم.
من واسه اولین بار با ایشون کار کردم . یه پرداخت 157 یورویی بود که با توجه به عجله ای که من داشتم ایشون واقعا لطف کردن و به موقع پرداختش کردن. ادب و پیگیری ایشون هم جای تشکرد داره.
نقل قول:
همکاری ایشون + زحمت بسیاری که میکشن و ادب و متانتشون و پیگیریشون شدیدا تأیید میشه
برای ما خیلی زحمت کشیدند و حالا حالاها باهاشون کار داریم و با کس دیگه کار نمیکنیم.
==============================
نقل قول:
من واسه اولین بار با ایشون کار کردم . یه پرداخت 157 یورویی بود که با توجه به عجله ای که من داشتم ایشون واقعا لطف کردن و به موقع پرداختش کردن. ادب و پیگیری ایشون هم جای تشکرد داره.
از لطف شما بسیار متشکرم. امیدوارم بتونیم همیشه رضایت شما را داشته باشیم.
سفارش ما رو هم به سرعت انجام دادن ، جا داره ازشون تشکر کنم .
نرخ ویزا کارت هدیه چجوری محاسبه میشه؟
باقی مانده در کارت تکلیفش چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
php.source
نرخ ویزا کارت هدیه چجوری محاسبه میشه؟
باقی مانده در کارت تکلیفش چیه؟
50 - 60
100 - 110
200 - 220
300 - 330
.
.
.
700 - 760
.
.
1000 - 1060
و دلار به نرخ بازار
باقی مانده کارت پس از درخواست تا 10 روز به صورت ریالی تقدیم میشه.
با سلام 34 دلار پرداخت فوری پیپل نیاز دارم