پاسخ : سرور اختصاصی لاس وگاس تخفیف 40 % ماه اول شروع قیمت از 48.000 تومان مدت محدود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
وقتی جواب درست حسابی نمیدی باید اینجا عنوان کرد تا کسه دیگه ای رو نتونی سرشو کلاه بزاری
الان چند روزه دارم میگم پورت سرورم داعونه مثلا 1گیگ دادی؟ اینکه 10 مگ هم به زوز میشه تا حرفی از پورت میزنم اصلا جوابی نمدیدی!!!!
موقع پول گرفتن خوب زرنگید!! میکید بریز اوکی هست ولی وقتتی سرور تحویل میدی هیچ کدوم ازون حرفات درست نیست!!
لطفا شما جواب ابیوز های (اسکن شبکه - سعی ورود به سوئیچ - دی داس )و بقیه موارد رو ارسال کنید . و فقط بسته شدن درخواست را نزنید
از سخنان شما میباشد
نقل قول:
اینجا تاپیک فروشه نه انتقاد
نقدی داری می تونی در بخش انقاد ارائه کنی
پاسخ : سرور اختصاصی لاس وگاس تخفیف 40 % ماه اول شروع قیمت از 48.000 تومان مدت محدود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payaserver
لطفا شما جواب ابیوز های (اسکن شبکه - سعی ورود به سوئیچ - دی داس )و بقیه موارد رو ارسال کنید . و فقط بسته شدن درخواست را نزنید
از سخنان شما میباشد
نقل قول:
از سخنان شما میباشد
اینجا تاپیک فروشه نه انتقاد
نقدی داری می تونی در بخش انقاد ارائه کنی
قبلا زده شده
دوتا از این موارد اصلا احتیاجی به جواب نداره.
مورد وی پی اس فارس هم جواب داده شد.
:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
به تاپیک ها نگاه کردیم رسیدگی هم شده، تاپیک اول دوم مشخص هست در مورد تاپیک سوم هم طوری نوشتید، ویرایش شده توسط مدیران انگار دست ما مدیرا توی یه کاسه با ایشون هست :-| ، من تاپیک شما رو مرتب کردم عکس هارو قابل نمایش کردم و لحن درست تری به تاپیک شما دادم فکر نمیکنم کلمه اسکول! {:))} خیلی برای یه شکوایه مناسب باشه، در واقع نسبت به شما لطف شده وگرنه باید چنین تاپیکی پاک میشد، اما در مورد رسیدگی:
نقل قول:
مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین میباشد و انجمن وب هاستینگ تالک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد.
فکر کنم جلوی چشم باشه،تاپیک از روال عادی خارج نشه مشکلی دارید توی بخش انتقادات پیشنهادات بیان کنید نه تاپیک خرید فروش.
بهتره این تاپیک هم نگاه کنید:
http://www.webhostingtalk.ir/f129/4894/
:53:
به نظر من چند نفر به شرکت کارمند اضافه کنید .. خیلی خوب میشه
بخدا ادم دلش میسوزه به این همه خوبی پشتیبانی . و یا سرور .. اما .. فقط کم کاری I-)
الان به من مثلا سرور دادید .. خوب حالا با پورت هاش اینا کار ندارم .. چون کاره ما هنوز اونجا نکشده
سرور دادید ..ولی بدون ایپی چیکار کنم ..1 ایپی هم داشته باشیم .. میگیم اهان اینو داریم:(
هر روز هم 1000 باز زنگ میزنم و حرف میزنم و جواب هم میدن ..پشتیبانی هم میکنن
اما نمیدونم این ایپی انشاااله بعد چند سال درست خواهد شد
حالا نمیدونم من که این روز ها فقط سرور دارم از مهلت سرور میره یا نه -- ولی تا اونجا که من خبر دارم و سوال کردم از مهلتم نمیره
ولی نمیدونم مشکل ایپی چرا درست نمیشه یا درست شده چرا ماله ما داده نمیشه
من بدون تخفیف هم گرفتم .. که انشاالله این ماه تخفیف میده:d
امیدوارم به زودی مشکل حل شه . چون خودم هم دیگه خجالت میکشم .. زنگ بزنم یا .. اینجا این سایت .. درخواست بدم
خیلی خوب کار میکنید .. ولی تنها مشکل تون اینه که وقته کارتون کمه
دوستان این تایپک هم چت روم نکنید .. این اقا تایید میشه اما نمیدونم چرا چند نفر استخدام نمیکنه به شرکت که همه راحت بشه از این کم کاری:X
موفق باشید
ای پی ها پر شده عزیز
2 شنبه ای شما تحویل داده میشود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdi_Enter
به نظر من چند نفر به شرکت کارمند اضافه کنید .. خیلی خوب میشه
بخدا ادم دلش میسوزه به این همه خوبی پشتیبانی . و یا سرور .. اما .. فقط کم کاری I-)
الان به من مثلا سرور دادید .. خوب حالا با پورت هاش اینا کار ندارم .. چون کاره ما هنوز اونجا نکشده
سرور دادید ..ولی بدون ایپی چیکار کنم ..1 ایپی هم داشته باشیم .. میگیم اهان اینو داریم:(
هر روز هم 1000 باز زنگ میزنم و حرف میزنم و جواب هم میدن ..پشتیبانی هم میکنن
اما نمیدونم این ایپی انشاااله بعد چند سال درست خواهد شد
حالا نمیدونم من که این روز ها فقط سرور دارم از مهلت سرور میره یا نه -- ولی تا اونجا که من خبر دارم و سوال کردم از مهلتم نمیره
ولی نمیدونم مشکل ایپی چرا درست نمیشه یا درست شده چرا ماله ما داده نمیشه
من بدون تخفیف هم گرفتم .. که انشاالله این ماه تخفیف میده:d
امیدوارم به زودی مشکل حل شه . چون خودم هم دیگه خجالت میکشم .. زنگ بزنم یا .. اینجا این سایت .. درخواست بدم
خیلی خوب کار میکنید .. ولی تنها مشکل تون اینه که وقته کارتون کمه
دوستان این تایپک هم چت روم نکنید .. این اقا تایید میشه اما نمیدونم چرا چند نفر استخدام نمیکنه به شرکت که همه راحت بشه از این کم کاری:X
موفق باشید
شما یه بار اومدین گفتید تایید میشن 100%
بعد گفتید ایشون به هیچ وجح تایید نمیشا
الانم میگید این اقا تایید میشه شدیدا
و بابت اینکه گفتید دوستان این تایپک هم چت روم نکنید , فکر کنم 50% این پست های اینجا ماله شماست !!
تکلیف مارو مشخص کنید بر چه اساس شما ایشون رو تایید مکنید ؟ و بعد ... و دوباره ...
شما هنوز سرور رو تحویل نگرفتید تایید مکنید و .. ایپی مشکل داره ایشون از تایید شما در میاد ..
خواهشا امثال بندرو گمراه نکنید و فکر کنم این تاپیک هم ماله شماست http://www.webhostingtalk.ir/f129/32377/
چطور بر اساس تایید 100% تاپیک انتقادی میدید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
شما یه بار اومدین گفتید تایید میشن 100%
بعد گفتید ایشون به هیچ وجح تایید نمیشا
الانم میگید این اقا تایید میشه شدیدا
و بابت اینکه گفتید دوستان این تایپک هم چت روم نکنید , فکر کنم 50% این پست های اینجا ماله شماست !!
تکلیف مارو مشخص کنید بر چه اساس شما ایشون رو تایید مکنید ؟ و بعد ... و دوباره ...
شما هنوز سرور رو تحویل نگرفتید تایید مکنید و .. ایپی مشکل داره ایشون از تایید شما در میاد ..
خواهشا امثال بندرو گمراه نکنید و فکر کنم این تاپیک هم ماله شماست
http://www.webhostingtalk.ir/f129/32377/
چطور بر اساس تایید 100% تاپیک انتقادی میدید ؟
دوست عزیز اول اینکه گفته میشود .. تایید میشه اینه که این اقا درسته به ما خوب سرویس نداده
اما امتیازی که برای تایید شدن داره جواب دادن به تلفن هست .. منم هم به خاطره اون میگم
والا . ما خودمون هم موندیم چی کنیم امروز هم دوشنبه شد .. و فردا هم 3 شنبه هم ولی هنوز از ایپی خبری نیست
امروز 4 بار زنگ زدم ... که یک بار گفته ساعت 5 میام میدم :105:
ساعت 5 زنگ زدم میگه آیپی ها رسیده اما مسافرت هستم رسیدم خونه یا شرکت برات میدم .. و قول هم داده که تا 10 شب بیاد که ساعت 2:30 شی شد@-)
موندم با این اقا چی کنم من ......الان این سروری که دسته منه چیکارش کنم بدون ایپی ... مگه شما با این سرور پول نمیدید:104:
از مهلت من که نمیره چون من استفاده نمیکنم یه ایپی بعده چند روز التماس چند روز پیش داده اونم هاست سایت اوردم بالا@-)
فردا هم ایپی رسید سرور قطع میشه که مهلت شما تموم شده یا .......
عجب گرفتاری داریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdi_Enter
دوست عزیز اول اینکه گفته میشود .. تایید میشه اینه که این اقا درسته به ما خوب سرویس نداده
اما امتیازی که برای تایید شدن داره جواب دادن به تلفن هست .. منم هم به خاطره اون میگم
والا . ما خودمون هم موندیم چی کنیم امروز هم دوشنبه شد .. و فردا هم 3 شنبه هم ولی هنوز از ایپی خبری نیست
امروز 4 بار زنگ زدم ... که یک بار گفته ساعت 5 میام میدم :105:
ساعت 5 زنگ زدم میگه آیپی ها رسیده اما مسافرت هستم رسیدم خونه یا شرکت برات میدم .. و قول هم داده که تا 10 شب بیاد که ساعت 2:30 شی شد@-)
موندم با این اقا چی کنم من ......الان این سروری که دسته منه چیکارش کنم بدون ایپی ... مگه شما با این سرور پول نمیدید:104:
از مهلت من که نمیره چون من استفاده نمیکنم یه ایپی بعده چند روز التماس چند روز پیش داده اونم هاست سایت اوردم بالا@-)
فردا هم ایپی رسید سرور قطع میشه که مهلت شما تموم شده یا .......
عجب گرفتاری داریم
پس تا وقتی که سرور نگرفتید و کاملا راضی نیستید از کلمه تایید استفاده نکنید مطمیین باشید با اون پست اولتون چند نفر رو خاه نخواهی وادار به خرید کردید ! یکیش بنده !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
پس تا وقتی که سرور نگرفتید و کاملا راضی نیستید از کلمه تایید استفاده نکنید مطمیین باشید با اون پست اولتون چند نفر رو خاه نخواهی وادار به خرید کردید ! یکیش بنده !!
دوست عزیز فکر میکنی مشکل با منه:39:
من وقتی سرور تحویل گرفتم دیدم کیفیت عالی و همه چی عالی تایید کردم ولی بعد از 3 روز سرور به مشکل بر خورد و ایپی نداد#-o
و بعد از 2 روز داون بودن که سرور بالا امد و باز ایپی نداد که باز دیدم کارشو خوب انجام میده شاید مشکل از دیتاسنتر بود گفتم تایید میشه
الان باز سرور 2 روزه داون هست نمیدونم دیگه چی بگم:-sایپی که نداده هیچ سرور هم داون هست و سایت ایشون هم بالا نمیاد #-o
دیگه نمیدونم چی بگم :39: