پاسخ : Linux VPS 512 MB Ram Only 3$
سلام
من به پنل سومتون نیاز دارم که 60گیگ هارد داره.ولی چند تا سوال داشتم.
1- اینکه می خوام به عنوان هاس تو سایت استفاده کنم هاست دانلود.
2- اگه میشه می خوام روش کلوکس نصب کنم.یا اگه لایسنس دایرکت ادمین رایگان هست دایرکت ادمین می خوام نصب کنم.
لطفا توضیح بدین
در مورد اکانتینگ تا بحال روی لینوکس کار نکردیم و نمی تونیم در این زمینه کمک کنیم.
ولی معمولا نیاز به کرنل اختصاصی دارید .
برای هاست دانلود بعلت اشتراکی بودن پورت 100 توصیه نمیشه.
لایسنس دایرکت ادمین همچنان رایگان ارائه میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
donsaeed
کلا pptpd روی مجازی ساز openVZ به علت نبود iptable بالا نمی یاد.
راه اندازی اکانتینگ روی OpenVZ کانفیگ های سختی داره که به زحمتش نمی ارزه ...
سلام مي خواستم بدونم هنوزم مب فروشين و لايسانس دايركت ادمين هم ميدين؟ من مي خوام با اين هاست بفروشم امكانش هست ديگه؟ ديگه نيازي به لايسانس ديگه كه نيستش؟ بعد ياد هم ميدين كه چي جوري هاست بدم مثلا؟ يه چيز ديگه هم اين كه سيستم عاي عامل مي خواستم بدونم چه فرقي دارن با هم مثلا cent os اينا كدومش بهتره هر كدوم بهتره نصب مي كنيد ديگه؟ بعد قيمت هم كه دلار هزار تومان شده.
ممنون
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
بعد يه چيز ديگه ما هم مي تونيم نمايندگي بگيريم ازشون؟
يا خود شما رديف كنيد واسمون؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kafshdoozak
سلام مي خواستم بدونم هنوزم مب فروشين و لايسانس دايركت ادمين هم ميدين؟ من مي خوام با اين هاست بفروشم امكانش هست ديگه؟ ديگه نيازي به لايسانس ديگه كه نيستش؟ بعد ياد هم ميدين كه چي جوري هاست بدم مثلا؟ يه چيز ديگه هم اين كه سيستم عاي عامل مي خواستم بدونم چه فرقي دارن با هم مثلا cent os اينا كدومش بهتره هر كدوم بهتره نصب مي كنيد ديگه؟ بعد قيمت هم كه دلار هزار تومان شده.
ممنون
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
بعد يه چيز ديگه ما هم مي تونيم نمايندگي بگيريم ازشون؟
يا خود شما رديف كنيد واسمون؟
ببخشید من جواب میدم اما برای تسریع جواب میدم
ایشون فعلا می تونند لایسنس دایرکت ادمین رایگان بدن و شما می تونید روش فروش هاست راه بیاندازید اما بهتون توصیه می کنم برای این کار یک سرور مجازی قویش رو بگیرید.
دلار هم آخرین بار که ازشون پرسیدم 1300 بود دروره دلاری هزار تومان گذشت
عزيز شما يه سري به سايت بانك ملي بزنيد ميفهميد قيمت رو
بانک ملی ایران | Bank Melli Iran
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
Mesghal.Com:قيمت روز و لحظه ای طلا،سکه،نقره ، مس و ار
bmi.ir
تو اين سايت ها هر چند قيمت هاش با هم فرق دارن اما بازم 1300 نيستن
---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
Mesghal.Com:�قيمت روز و لحظه ای طلا،سکه،نقره ، مس �و ار
bmi.ir
تو اين سايت ها هر چند قيمت هاش با هم فرق دارن اما بازم 1300 نيستن
سلام و خسته نباشید
اگر برای ماه اول پلن پنجم رو سفارش بدم امکانش هست ماه بعدی همین پلن رو برای یک سال سفارش بدم و به قیمت سالانه برام محاسبه بشه؟
همچنان دایرکت ادمین رایگانه؟
و اینکه دو تا سایت خیلی سبک و کوچیک روی یه هاست دارم می تونید برام انتقالش بدید؟
سلام.
بله. بر مبنای قیمت دلار روز براتون محاسبه میشه.
فعلا رایگانه.
اگه پلن پنجم رو سفارش بدید بصورت سالانه ، دایرکت ادمین بصورت قطعی براتون رایگان میشه تا پایان قراردادتون.
اگه پلن ششم رو سفارش بدید بصورت سالانه ، سی پنل بصورت قطعی براتون رایگان میشه تا پایان قراردادتون.
---------- Post added at 05:51 AM ---------- Previous post was at 05:44 AM ----------
جناب kafshdoozak شما دلار به قیمت همون سایت ها تهیه کنید و خرید رو انجام بدید. virpus.com اینم آدرس سایتشون برای خرید.
موفق باشید ;)
نکته مهم : تمامی موارد مدیریتی از قبیل انتقال اکانت ، نصب مجدد دایرکت ادمین ، رفع اشکالات وی پی اس ، آموزش نحوه کار با پنل و ... جزو خدماتی بوده که با دریافت هزینه انجام خواهد شد.
جهت اطلاع از هزینه ، با بخش پشتیبانی تماس بگیرید.
اينجوري كه موردي نيست با پايپال ميشه خريد كرد كه صحبت سره دايركت ادمين هستش داداشي:دي
میتونم open*** شخصی راه بندازم روش؟