درسته . در هر صورت ظاهرا کاملا سر همه کلاه رفته :53:
نمایش نسخه قابل چاپ
درسته . در هر صورت ظاهرا کاملا سر همه کلاه رفته :53:
توی همین ماه مبارک جواب کارشو انشااله میگیره :63:
جالبتر اینکه یه مدت پیش حتی پول پرداخت کننده ی دلار به دیتا سنتر رو هم نداده بود و پرداخت کننده ی دلار ( با نام کاربری موسی در همین فروم ) رو هم که پیگیر پول هاش بود رو هم تهدید می کرد . و پرداخت کننده ی دلار زده بود ایمیل و پسورد سرور رو عوض کرده بود !!!!!!!!
این مورد رو من خودم شخصا پیگیر شده بودم .
این هست مسولیتشون که معلوم نیست با پول مشتریان چه کار می کنند و ادعای کاردرست بودن هم دارند !!!!!!!! مایه تأسفه واقعا .
« موضوع قبلی | موضوع بعدی »
اطلاعات موضوع
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 0 مهمان ها)
Am!r
Doublex+
مثل اینکه آنلاین شدن!
برای مدیر سایت ایمیل فرستادم
من چکار کنم یک راهی برام پیداکنید مدیران پیگیری کنن
من مدارک کامل دارم اگر کسی می خواد براش می فرستم
120 تومان واریز کردم
بی دلیل تهمت نزن ... وقتی اندازه یک حیوان شعور و معرفت نداری لیاقتت رفتاری هست که همیشه سرت میاد حسین سعدونی.
یکی از سرور های ما قطع شده که تنها دلیلی داشته که قبلا عرض کردم . دیتاسنتر سرور رو بسته.
گرو کــــــشی دیتاسنتر امریکایی
بنده از دیشب ساعت سه صبح مرتب پیام میدم به دیتاسنتر لطفا سرور رو باز بفرمائین. دیشب خواب به چشمای بنده نیومده اما بعضی دوستان با خیال راحت میان و توهین و تهمت میزنن. بنده از اونها نمیگذرم خدا هم نگذره.
باز گلی به گوشه معرفت بعضی از مشتریان بنده. امثال آقای محمدی و آقای یونسی .بندگان خدا قبول دارند که اشتباهی صورت گرفته و قبول کردند جریمه اتخاذ شده خودشون رو (سهم خودشون) رو بپردازند. با سایر مشتریانی که متخلف بودند در حال صحبت هستیم. اگر رضایت بدن و جریمه خودشون رو به دیتاسنتر بپردازند سرور سریعا میاد بالا. امیدوارم انصافی که ازش دم میزنین ذره ای ایش در رگ و ریشه شما باشه.
میمونه تنها چند تا از مشتریان که بعد از ماجرای اختلال در شبکه دیتاسنتر که اون دوستان سهمی در ماجرا نداشتن. در صورت حل نشدن مشکل پولشون رو بهشون بک میزنیم.
زپلشک آید و زن زاید و مهمان برسد حکایت این چند روز ماست .. سایت ما بر روی سرور دوست عزیز رحمان هوشیار هست . (وارز هاست)
مرتبا سایت قطع میشده متاسفانه . سرور ایشون از دیروز ظاهرا کاملا از کار افتاده تا تو این شرایط گمانه زنی ها علیه ما شروع بشه.
اینم از معایب کار ما. شب رو درست نباید استراحت بکنی مبادا سرور خاموش باشه. مبادا کسی به دیتاسنتر لطمه بزنه.
با تشکر
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
در خصوص یوزر Speed . آقای میثم عباسی قضیه ای و مدارکی وجود داره که حسابی خجالت زده اشون میکنم انشالله. مارو حسابی اذیت کردند ایشون.
شما ادعای انسانیت و شعورت میشه ؟؟؟
همینجا بگو که ما از شما پولی طلب نداریم و شما هم به همون اندازه که ما به شما پول دادیم به ما سرویس دادید . بگو دیگه .
واقعا بی چشم و رو هستی حامد عسگری.
شما که که ادعای شعور و معرفت دارین این متن که الان پایین میذارم رو ببینین و اندازه گیری کنید که اندازه ی کدوم حیون دارای شعور و شخصیت هستید :
soonpaid(07/27/2011 10:32:56 PM) : man
soonpaid(07/27/2011 10:32:58 PM) : pass
soonpaid(07/27/2011 10:33:01 PM) : ro avaz kardam
soonpaid(07/27/2011 10:33:06 PM) : male srversh ro
soonpaid(07/27/2011 10:33:12 PM) : ham emailesh ro
soonpaid(07/27/2011 10:35:16 PM) : hala bebiniam che mishe kard
به این روال ادامه بدین
در دادسرای ناحیه ی ۳۱ تهران می بینموتون .
خیلی ها تو همین فروم از دستتون شاکی هستن .
اینقدر بی مسولیت هستید و مشتریاتون را مثل خودتون بی کار و الاف می بینید که اجازه میدید شخص طلبکار پسورد سرور رو عوض کنه آقای با شعور
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
لطفا همه به این عکس توجه بفرمایید . این عکس رو من از اینباکس خودم گرفتم که نتیجه ی مانیتورینگ سایت بسیار معتبر pingdom هست : در 2 هفته سرور فقط چند ساعت آپ بوده . لطفا به تاریخ و ساعت آپ و داون شدن سرور توجه کنید عزیزان .
آشغال ترین سرور های روی کره ی زمین هم بهتر سرویس می دن نسبت به آین آقای به اصطلاح کاردرست و مثلا با شعور . توجه بفرمایید به این عکس و خودتون قضاوت کنید عزیزان بزرگوار :
بعد با توهین و فرافکنی و پررویی مثال زدنی میگه بی دلیل تهمت نزن !!!!!!!! این تازه کوچیکترین مدرک و دلیل بود آقای کلاه بردار
چرا پول خودم را نمی این که یک ماه شده هر روز فردا چکار داد دیتا سنتر
چرا دروغ میگی
الان من پول خودم را می خوام
ما این رو به یکی معرفی کردیم ، آبرومون رو برد
وی پی اس 1 روز روشن بود و بعد دان شد ، تیکت جواب ندادن ، الان 10 روزی می شه دان هست
بعد به دروغ می گند وصل می شه ، اینترنت شما مشکل داره ، این دوست من هم ساده اومده می گه نت من مشکل داره ، تو تست کن
بعد بهش می گه ما دیروز درست کردیم