پاسخ : افر کم نظیر سرور مجازی ایران و آلمان | پورت 10 گیگ | هارد SSD و NVMe | رم DDR4 | تخفیف دائمی 50% | ابرسرور
دوست عزیز در صورتی که مجدا تخفیف ها شروع شد اطلاع بدید ما یک سرور می خواهیم
پاسخ : افر کم نظیر سرور مجازی ایران و آلمان | پورت 10 گیگ | هارد SSD و NVMe | رم DDR4 | تخفیف دائمی 50% | ابرسرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
teamnet
دوست عزیز در صورتی که مجدا تخفیف ها شروع شد اطلاع بدید ما یک سرور می خواهیم
درود
انشالله در اینده نزدیک مجددا روی سرورهای جدید آفر جدید میزاریم و مجددا در خدمت شما هستیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
درود
انشالله در اینده نزدیک مجددا روی سرورهای جدید آفر جدید میزاریم و مجددا در خدمت شما هستیم.
خیلی ممنونم ..
سلام وقت بخیر
میشه از سرورهای شما برای کاهش پینگ یه بازی که سروراش تو هلنده استفاده کنم ؟
اگر میشه امکانش هست هزینه ماهانه سرویس رو بفرمایید و خودتون تنظیمات و نصب رو انجام میدید ؟
آلمان با رم 2 گیگ موجود است؟ می خواستم یکساله بگیرم اگر قیمت پیشنهادی شما مناسب باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad4047
سلام وقت بخیر
میشه از سرورهای شما برای کاهش پینگ یه بازی که سروراش تو هلنده استفاده کنم ؟
اگر میشه امکانش هست هزینه ماهانه سرویس رو بفرمایید و خودتون تنظیمات و نصب رو انجام میدید ؟
درود
پاسخ شما در تیکت ارسال شد.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Metalik
آلمان با رم 2 گیگ موجود است؟ می خواستم یکساله بگیرم اگر قیمت پیشنهادی شما مناسب باشد
درود
بله موجود است ، برای یکسال 2 ماه رایگان محاسبه میشود.
1100000 تومان در خدمت هستیم.
سلام.
از آلمان با هارد 500 گیگ (hdd) با 2 گیگ رم قابل ارائه است؟
برای تورنت نیاز دارم. اگر آفری دارید ممنون میشم بفرمایید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosseinam
سلام.
از آلمان با هارد 500 گیگ (hdd) با 2 گیگ رم قابل ارائه است؟
برای تورنت نیاز دارم. اگر آفری دارید ممنون میشم بفرمایید.
درود
متاسفانه آفری برای پلان hdd نداریم ، این سرویس رو میتونم بهتون 350 هزار تومان در اختیارتون بزارمو
سلامرم ۲
و سی پی یو ۲ هسته
از آلمان میخوام
لطفا کانفیگ و قیمت تون رو همراه با تخفیف ارسال کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nightstar2008
سلامرم ۲
و سی پی یو ۲ هسته
از آلمان میخوام
لطفا کانفیگ و قیمت تون رو همراه با تخفیف ارسال کنید
درود بر شما
متاسفانه ظرفیت سرور اختصاصی پلان آفری آلمان تکمیل شده است و قابل ارائه نمیباشد.
شاید در آینده مجددا سرور اختصاصی جدید اضافه کنیم که حتما در همین تاپیک اطلاع رسانی خواهیم کرد.