پاسخ : آفر کم نظیر روی سرور اختصاصی 40 هسته ای کولوکراسینگ امریکا | فضای nvme |پورت 10 گیگابیت | 50% تخفیف دائمی
با سلام؛
واقعا مرسی از توضیحات خوبتون و واقعاً مرسی از پشتیبانی خوبتون و واقعاً مرسی از سرعت عمل خوبتون و واقعاً مرسی از سرور خوبتون
سعادت زاده
پاسخ : آفر کم نظیر با قیمت رقابتی روی سرور اختصاصی 40 هسته ای | کولوکراسینگ امریکا | هارد nvme |پورت 10 گیگابیت | 50% تخفیف دائمی
سلام وقت بخیر
دوست محترم من پلن رم 2 شما خریداری كنم میخوام 5 عدد ربات تبچی روش بزنم سرور كلود آلمان كاملا از نظر منابع پاسخ گو بود .. همون طوری كه میدونید ربات تبچی یا تبلیغگر منابع و cpu دخیل میكنه مصرف ..
در سرور كلود رم 2 كاملا پاسخ گو بود سوال من اینه
آیا سرور رم 2 شما از نظر منابع و قدرت هسته اندازه كلود ابری آلمان هستش رم 2 اون كه من بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟
شما چون نمیخوام بخرم بسازم بعدش از سمت شما یهو لیمت بشم ..
لطفا بهم پاسخ بدید و سرور پنل مدیریت داره برای رینستال اینا ؟؟؟
پاسخ : آفر کم نظیر با قیمت رقابتی روی سرور اختصاصی 40 هسته ای | کولوکراسینگ امریکا | هارد nvme |پورت 10 گیگابیت | 50% تخفیف دائمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FRI
سلام وقت بخیر
دوست محترم من پلن رم 2 شما خریداری كنم میخوام 5 عدد ربات تبچی روش بزنم سرور كلود آلمان كاملا از نظر منابع پاسخ گو بود .. همون طوری كه میدونید ربات تبچی یا تبلیغگر منابع و cpu دخیل میكنه مصرف ..
در سرور كلود رم 2 كاملا پاسخ گو بود سوال من اینه
آیا سرور رم 2 شما از نظر منابع و قدرت هسته اندازه كلود ابری آلمان هستش رم 2 اون كه من بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟
شما چون نمیخوام بخرم بسازم بعدش از سمت شما یهو لیمت بشم ..
لطفا بهم پاسخ بدید و سرور پنل مدیریت داره برای رینستال اینا ؟؟؟
درود بر شما
ما برای سرویس ها لیمیتی روی پردازنده نمیزاریم و دو هسته پردازش حدودا 5 گیگاهرتز قدرت پردازش دارد اما استفاده از منابع با قانون مصرف منصفانه است و اگر مصرف دائمی داشته باشید برای پلان رم 2 گیگ روی 1500 مگاهرتز لیمیت میکنیم و برای پلان رم 4 گیگ روی 2500 مگاهرتز لیمیت خواهد شد. دیگه خودتون میتونیدمحاسبه کنید که چقدر مصرف منابع دارید و به مشکل میخورید یا نه...
نصب سیستم عامل توسط ما انجام میشود و هر ماه یکبار رایگان است و بعد از آن هر بار 5 هزار تومان هزینه خواهد داشت.
پاسخ : آفر کم نظیر روی سرور اختصاصی 40 هسته ای کولوکراسینگ امریکا | فضای nvme |پورت 10 گیگابیت | 50% تخفیف دائمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i86q
با سلام؛
واقعا مرسی از توضیحات خوبتون و واقعاً مرسی از پشتیبانی خوبتون و واقعاً مرسی از سرعت عمل خوبتون و واقعاً مرسی از سرور خوبتون
سعادت زاده
درود
سپاسگزارم و خوشحالم که از سرویس های ما راضی هستید.
موردی با سرویس داشتید در خدمت هستیم.
سلام، منتظریم!
شماره سفارش شما: 8727544502
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cr0w
سلام، منتظریم!
شماره سفارش شما: 8727544502
درود بر شما
مشخصات سرویس شما ارسال شد.
موردی بود در خدمت هستیم.
یک سرویس رم 2 خریداری شد - ساعت 1:37 خریداری شد ساعت 1:42 به صورت کامل و اتوماتیک تحویل داده شد . سرعت عمل عالی ،
انصافا سرعت سرویسشون قابل مقایسه با رم 4 سرور های ایرانی برخی دوستان نیست ، خیلی سر تره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
my-host.site
یک سرویس رم 2 خریداری شد - ساعت 1:37 خریداری شد ساعت 1:42 به صورت کامل و اتوماتیک تحویل داده شد . سرعت عمل عالی ،
انصافا سرعت سرویسشون قابل مقایسه با رم 4 سرور های ایرانی برخی دوستان نیست ، خیلی سر تره
درود بر شما
خوشحالم از کیفیت سرویس های ما راضی هستید ، البته تحویل اتوماتیک نیست و بنده خودم اون تایم انلاین بودم و سریعا سفارش شمارو آماده کردم و براتون ارسال کردم.
مشکلی با سرویس داشتید در خدمت هستم.
سلام
نیازمند یک سرور در خارج از کشور با مشخصات زیر هستم
رم 8 گیگ
سی پی یو 6 گیگ اختصاصی
هارد 300 گیگ (ترجیها ویندوز روی ssd)
برای راه اندازی سیستم پخش زنده
لطفا قیمت بدید ( ترجیحا خرید به صورت سالیانه)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hasan.najaf
سلام
نیازمند یک سرور در خارج از کشور با مشخصات زیر هستم
رم 8 گیگ
سی پی یو 6 گیگ اختصاصی
هارد 300 گیگ (ترجیها ویندوز روی ssd)
برای راه اندازی سیستم پخش زنده
لطفا قیمت بدید ( ترجیحا خرید به صورت سالیانه)
درود
ماهیانه 450 هزار تومان قابل تقدیم است.
در صورت پرداخت سالیانه 4500000 تومان قابل تقدیم است.