پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب | تحویل اتوماتیک | قابلیت سفارشی سازی مناب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladgame
سلام
سرور هلندتون از کدوم دیتاسنتر هست؟
با سلام از دیتاسنتر serverius
1 فایل پیوست
پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب | تحویل اتوماتیک | قابلیت سفارشی سازی مناب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
نکته : دوستان قیمت های زیر ثابت می باشند و مانند خیلی از شرکت های دیگر، تخفیف ماه اول نیست بنابراین از این بابت خیالتون راحت باشد.
کاش روی حرف خودتون حداقل میموندن افزایش 7 هزار تومانی روی فاکتور ماه سوم نشون میده نکته شما هم مثل شرکت های دیگه فقط سر کار گذاشتن مشتری بوده
فایل پیوست 40077
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irshishar
کاش روی حرف خودتون حداقل میموندن افزایش 7 هزار تومانی روی فاکتور ماه سوم نشون میده نکته شما هم مثل شرکت های دیگه فقط سر کار گذاشتن مشتری بوده
فایل پیوست 40077
دوست من ما نیازی به سر کار گذاشتن شما نداریم
شرکت های دیگه چه دلار بالا بره چه پایین هزینه از ماه های بعد افزایش پیدا می کنه
اگر واقعا شکایت دارید از دولت داشته باشید. ما هزینه هامون با ارز هست اگر بیشتر از میزانی باشه ما مجبور به افزایش هستیم.
رو راست بگم ما اومدیم اینجا که علاوه بر ارائه خدمات، در امدی هم داشته باشیم. نمی تونیم که یه چیزی هم از جیب خودمون بگذاریم!
همینطوری به خاطر حاشیه سود پایین به قیمت نصف دیگر شرکت ها ارائه می دیم.
شما که اسکرین شات گذاشتید ! بهتر بود یه اسکرین شات از دو ماه پیش و اکنون دلار و ارز رو هم می گذاشتید ! هزینه افزایش قیمت 2500 تومانی و بیشتر هر واحد ارزی رو هم ما باید تقبل کنیم ؟ به چه علتی ؟
اون پلن اقتصادی که 2هسته هست هر هسته 1000 تاس یعنی؟
یا 2 تا 2000 هست
چون 2 هسته اگر باشه یا 3هسته اگر باشه 2000 یا 3000 واقعا کم هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vistaix
اون پلن اقتصادی که 2هسته هست هر هسته 1000 تاس یعنی؟
یا 2 تا 2000 هست
چون 2 هسته اگر باشه یا 3هسته اگر باشه 2000 یا 3000 واقعا کم هست
با سلام
بله دوست من همونطور هست که فرمودید ! ما 2000 - 3000 مگاهرتز که ارائه می دیم به شکل اختصاصی ارائه می گردد.
مابقی دوستان هم به همین شکل فروش دارند ، شما فکر می فرمایید یک سی پی یو سرور اصلی چه میزان توان پردازش داره ؟
بیشتر از 2 ساعته سرور هلند که تحویل اتوماتیکه سفارش دادم و همچنان سفارش درحال آماده سازیه و خبری از تحویل نیست...
همین مشکل رو هم من دارم و سرور هلند من تحویل داده نشد در تیکیت ها هم گفتم فوق العاده واسم مهمه
ایمیل روهم واستون خصوصی فرستادم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m3hdiii
بیشتر از 2 ساعته سرور هلند که تحویل اتوماتیکه سفارش دادم و همچنان سفارش درحال آماده سازیه و خبری از تحویل نیست...
همین مشکل رو هم من دارم و سرور هلند من تحویل داده نشد در تیکیت ها هم گفتم فوق العاده واسم مهمه
تحویل سفارش ها فقط اتوماتیکه آنی نیست، ینی مثلا ممکنه تحویل اتوماتیک 24 ساعت طول بکشه:-p
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR.S
تحویل سفارش ها فقط اتوماتیکه آنی نیست، ینی مثلا ممکنه تحویل اتوماتیک 24 ساعت طول بکشه:-p
من این سرور رو جدای بحث قیمت به خاطر اتوماتیک بودن گرفتم و فوق العادهع واسم مهم بود برسه دستم الان کل کارام ریخته به هم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m3hdiii
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m3hdiii
من این سرور رو جدای بحث قیمت به خاطر اتوماتیک بودن گرفتم و فوق العادهع واسم مهم بود برسه دستم الان کل کارام ریخته به هم
با سلام
دوست من متاسفانه از دیروز به دلیل مشکلات فنی هاست تحویل اتوماتیک با مشکل مواجه شده
برای همین از شما دوست گرامی عذرخواهی می کنم. اطلاعات سرور براتون ارسال گردید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR.S
نه لزوما دوست من ! وقتی مشکلی برای هاست و سیستم نرم افزاری اش پیش می اد همه دوستان در بخش فنی و تحویل در تلاش هستند که
1- سریعا سرور ها رو تحویل دهند
2- مشکل فنی تحویل اتوماتیک رو برطرف بکنند.
در این حین ممکن هست با توجه به تعداد سفارشات ، روند تحویل کمی زمانبر باشه. و در این اوقات بدیهی است که تحویل اتوماتیک نیست!
پی نوشت : با اینحال صرفا برای کسانی که با تفاوت تحویل انی و اتوماتیک مساله دارند باید عرض کنم :
تحویل انی : این هست که بعد از انجام سفارش و پرداخت مانند هاست سی پنل اطلاعات ارسال شود!
تحویل اتوماتیک : این هست که انجام کار های تحویل و ارائه دستی انجام نمی شود و اتوماتیک بعد از تکمیل سفارش انجام می شود و بین 2 الی 15 دقیقه زمانبر هست
درود
این سرور ها برای MTProxy هم میشه استفاده کرد و کانفیگشو انجام میدین ؟