پاسخ : فروش ویژه اسکریپت اشتراک ویژه vip (کاملا اپن سورس و بدون محدودیت)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dow
1. این مورد در سایت های با ssl پیش میاد میتونید توی سایتی که به صورت نمونه داده شد با چشمانی باز مشاهده کنید!
2.استفاده از کارکتر های عجیب و غریب که به ندرت توسط برخی از عزیزان استفاده میشه در اولویت کاری ما قرار ندارد چون از تمام کارکتر های موجود استفاده میکند و با بیان دلیل هم قانع نمی شود باشد که باکمی مطالعه مشکلشون حل بشه
هر برنامه نویسی میدونه وقتی در ساختاری که بصورت دستوری ارسال میشه کارکرد & و + چی هست و مورد جالبتر شما هم اینه و... هست جالبه
3.جوابتون داده شده !!
درضمن این نکته رو بگم اکثر خریدارن توقع دارن تمام امکانات اسکریپت داخل پلاگین باشه که علاوه بر هزینه ای که میبره باعث میشه فشار روی سایتشون در حجم بالا افزایش پیدا کنه و سایت اصلیشون به مشکل بخوره اگر تمام موارد پردازشی برعهده وردپرس گذاشته بشه باعث بالارفتن مصرف و کاهش شدید سرعت سایت خواهد شد!
1- شما سایتی که SSL داره رو سایت مشکل و عدم هماهنگ با پلاگین میدونید ؟! یعنی شرط استفاده از پلاگین استفاده از یک سایت قدیمی بدون SSL هست ؟!! این پاسخ منطقی هست ؟!
2- کارکتر & برای شما عجیب غریب هست نه برای بنده و نه برای خیلی از صاحبان سایت های موسیقی که یک آلبوم یا دو هنرمند به شکل Ali & Reza - Bagh & Jangal قرار گرفته باشه و این لینک کار نکنه !
و در آخر این لحن برخورد ، جواب دادن ( با چشمانی باز مشاهده کنید!) جای بس تامل هست .....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
R.Haghighi
1- شما سایتی که SSL داره رو سایت مشکل و عدم هماهنگ با پلاگین میدونید ؟! یعنی شرط استفاده از پلاگین استفاده از یک سایت قدیمی بدون SSL هست ؟!! این پاسخ منطقی هست ؟!
2- کارکتر & برای شما عجیب غریب هست نه برای بنده و نه برای خیلی از صاحبان سایت های موسیقی که یک آلبوم یا دو هنرمند به شکل Ali & Reza - Bagh & Jangal قرار گرفته باشه و این لینک کار نکنه !
و در آخر این لحن برخورد ، جواب دادن ( با چشمانی باز مشاهده کنید!) جای بس تامل هست .....
1.کی گفته شرط استفاده از پلاگین اینه شما فکر میکنم کمی تحلیلتون ضعیفه !!! گفتم در سایت های دارای ssl پیش میاد! (الان هم نظرشما جالبه سایتی که ssl نداره قدیمیه سایت های بزرگتر از شمام هستن بدون ssl البته قدیمیا)
2. هرچیزی کاربرد خاصی داره از این پس میگم کاربرد کارکتر & رو حذف کنن (وقتی مدیری از اصول برنامه نویسی اطلاعی نداشته باشه یا کم داشته باشه با هیچ توضیحی قانع نمیشه!)
وقتی جواب شما بارها داده میشه ولی اعتنایی نمیکنید و تایید الکی می کنید نیاز هست با لحنی جدی باشما برخورد بشه !
سلام دوستان
ببخشید میخواستم این اسکریپت رو تهیه کنم .. ولی قبلش میخوام از نزدیک توی یه سایت که فعال شده .. اینو ببینم و تست کنم ..
واقعا ممنون میشم کسانی که اسکریپت رو برای سایتشون تهیه کردند ... آدرس سایتشون رو بگن تا تست کنم ... بینهایت ممنون از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dow
1.کی گفته شرط استفاده از پلاگین اینه شما فکر میکنم کمی تحلیلتون ضعیفه !!! گفتم در سایت های دارای ssl پیش میاد! (الان هم نظرشما جالبه سایتی که ssl نداره قدیمیه سایت های بزرگتر از شمام هستن بدون ssl البته قدیمیا)
2. هرچیزی کاربرد خاصی داره از این پس میگم کاربرد کارکتر & رو حذف کنن (وقتی مدیری از اصول برنامه نویسی اطلاعی نداشته باشه یا کم داشته باشه با هیچ توضیحی قانع نمیشه!)
وقتی جواب شما بارها داده میشه ولی اعتنایی نمیکنید و تایید الکی می کنید نیاز هست با لحنی جدی باشما برخورد بشه !
1- بله سایتی که هنوز ssl فعال نکرده و از پروتکل قدیمی http استفاده میکنه قدیمی هست، ربطی به رتبه اش و .. نداره !
الان متوجه نشدم میگید پلاگین همچین شرطی نداره ؟ که اگر نداره پس چرا گفتید وقتی کاربری خرید میکنه برمیگرده به سایت در سایت های ssl هیچ پیغام بهش نشون داده نمیشه ؟
چرا سایت بنده که ssl هست این مشکل در پلاگین شما داره ؟ مشکل سایت بنده است یا پلاگین شما ؟!
2- شما داری از زاویه خود نگاه میکنی !!! من اگر Php بلد بودم و یا اطلاعات مناسبی داشتم که به شما پول نمیدادم و از شما نمیخواستم کارهامو انجام بدید ! مثل اچ تی ام ال و سی اس اس و .. کارهامو خودم انجام میدادم و با کسی هم بحث نمیکردم !! شما به عنوان برنامه نویس باید همه ی موارد رو در نظر بگیرید یا اگر اسکریپتی یا پلاگینی برای اسکریپت تون ساختید که ساختارش به شکلی هست که برای سایت های موزیک و لینک گذاری آن ها محدودیت قرار ندادن کارکتر های & و ... هست اطلاع رسانی کنید یا اینکه رفعش کنید نه اینکه بنده خرید کنم و الان بیشتر لینک های سایت خراب باشن شما هم جواب درستی ندید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
R.Haghighi
1- بله سایتی که هنوز ssl فعال نکرده و از پروتکل قدیمی http استفاده میکنه قدیمی هست، ربطی به رتبه اش و .. نداره !
الان متوجه نشدم میگید پلاگین همچین شرطی نداره ؟ که اگر نداره پس چرا گفتید وقتی کاربری خرید میکنه برمیگرده به سایت در سایت های ssl هیچ پیغام بهش نشون داده نمیشه ؟
چرا سایت بنده که ssl هست این مشکل در پلاگین شما داره ؟ مشکل سایت بنده است یا پلاگین شما ؟!
2- شما داری از زاویه خود نگاه میکنی !!! من اگر Php بلد بودم و یا اطلاعات مناسبی داشتم که به شما پول نمیدادم و از شما نمیخواستم کارهامو انجام بدید ! مثل اچ تی ام ال و سی اس اس و .. کارهامو خودم انجام میدادم و با کسی هم بحث نمیکردم !! شما به عنوان برنامه نویس باید همه ی موارد رو در نظر بگیرید یا اگر اسکریپتی یا پلاگینی برای اسکریپت تون ساختید که ساختارش به شکلی هست که برای سایت های موزیک و لینک گذاری آن ها محدودیت قرار ندادن کارکتر های & و ... هست اطلاع رسانی کنید یا اینکه رفعش کنید نه اینکه بنده خرید کنم و الان بیشتر لینک های سایت خراب باشن شما هم جواب درستی ندید !
1. بهتره چیزی نگم چون همونطور که گفتید چیزی از برنامه نویسی نمیدونید(php)
2.شما php بلد نیستید خودتون هم قبول دارید!
پس وقتی موردی گفته میشه تحلیل میشه و قابل فهم نیست توصیه میشه توی نت هم جستجو کنید قبل از اینکه مبلغ پرداختی به ذهنتون بیاد !
کاربرد دمو و دریافت نمونه آنلاین چیه ؟ مثلا سایت ت که به عنوان نمونه خدمت شما داده شد و بررسی هم کردید! وقتی دستور به صورت گت دریافت میشه & مفهومی دیگه ای داره برای جدا کردن مقادیر استفاده میشه ! چشم به توسعه دهندگان php میگم رفعش کنن از سمت اونا ازشما معذرت خواهی میکنم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dow
1. بهتره چیزی نگم چون همونطور که گفتید چیزی از برنامه نویسی نمیدونید(php)
2.شما php بلد نیستید خودتون هم قبول دارید!
پس وقتی موردی گفته میشه تحلیل میشه و قابل فهم نیست توصیه میشه توی نت هم جستجو کنید قبل از اینکه مبلغ پرداختی به ذهنتون بیاد !
کاربرد دمو و دریافت نمونه آنلاین چیه ؟ مثلا سایت تایم کد که به عنوان نمونه خدمت شما داده شد و بررسی هم کردید! وقتی دستور به صورت گت دریافت میشه & مفهومی دیگه ای داره برای جدا کردن مقادیر استفاده میشه ! چشم به توسعه دهندگان php میگم رفعش کنن از سمت اونا ازشما معذرت خواهی میکنم!
قرار نیست بنده به عنوان یه مشتری بدونم ! که اگر میدونستم مشتری شما نبودم الان !!
بنده به عنوان استفاده کننده از محصولات شما که اسکریپت و پلاگین و .. هست مشکلاتی دارم که پشتیبانی و رفع اون رو میخوام ! اما شما برای هر مشکل یه داستانی تعریف میکنید خارج از آنکه به مشتری و پشتبانی و رفع اون فکر کنید ! من مثلا میگم اکانت با محدودیت حجمی گذاشتم که جزو امکانات اسکریپت شماست ! طرف که حجمش تموم میشه میاد دوباره اشتراک حجمی یا ... میخره اشتراک جدید فعال نمیشه و روی همون اشتراک قبلی میمونه و حساب کاربری فعال نمیشه ! به شما اینو میگم که حل بشه شما میگی که ساختار اسکریپت بر پایه یه چیز دیگه اس تا زمان آپدیت صبر کنید ! میگم کی ؟ میگید معلوم نیست ! میگم با پرداخت هزینه مجدد شما شخصی سازی کنید میگید مقدور نیست ! یا میگم طرف خرید میکنه برمیگیرده به سایت هیچ پیغام بهش نشون دادن نمیشه که خرید موفق بوده چی شده ؟! میگم لینک بیشتر دانلود های سایت که یه سایت موسیقی هست & هست کار نمیکنه با پرداخت هزینه این مشکل رو حل کنید میگید مقدور نیست !
این یعنی چی ؟ یعنی عدم پشتیبانی محصولاتنون و عدم رفع مشکل و رها کردن مشتری تون با مشکلاتش ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
R.Haghighi
قرار نیست بنده به عنوان یه مشتری بدونم ! که اگر میدونستم مشتری شما نبودم الان !!
بنده به عنوان استفاده کننده از محصولات شما که اسکریپت و پلاگین و .. هست مشکلاتی دارم که پشتیبانی و رفع اون رو میخوام ! اما شما برای هر مشکل یه داستانی تعریف میکنید خارج از آنکه به مشتری و پشتبانی و رفع اون فکر کنید ! من مثلا میگم اکانت با محدودیت حجمی گذاشتم که جزو امکانات اسکریپت شماست ! طرف که حجمش تموم میشه میاد دوباره اشتراک حجمی یا ... میخره اشتراک جدید فعال نمیشه و روی همون اشتراک قبلی میمونه و حساب کاربری فعال نمیشه ! به شما اینو میگم که حل بشه شما میگی که ساختار اسکریپت بر پایه یه چیز دیگه اس تا زمان آپدیت صبر کنید ! میگم کی ؟ میگید معلوم نیست ! میگم با پرداخت هزینه مجدد شما شخصی سازی کنید میگید مقدور نیست ! یا میگم طرف خرید میکنه برمیگیرده به سایت هیچ پیغام بهش نشون دادن نمیشه که خرید موفق بوده چی شده ؟! میگم لینک بیشتر دانلود های سایت که یه سایت موسیقی هست & هست کار نمیکنه با پرداخت هزینه این مشکل رو حل کنید میگید مقدور نیست !
این یعنی چی ؟ یعنی عدم پشتیبانی محصولاتنون و عدم رفع مشکل و رها کردن مشتری تون با مشکلاتش ....
عزیز معلومه وقتی چیزی نمیفهمید از برنامه نویسی با توضیحات هم قانع نمی شید یکی از مشکلات ما اینه برای مشتری ارزش قائل میشیم و پاسخش رو میدیم وگرنه کار به اینجا ختم نمی شد که شما فقط برای اینکه حرف خودتون رو به کرسی بشونید هی ماجرا رو پیچیده کنید
وقتی شما نمیفهمید بنده میگید چیکار کنم ؟؟؟ وقتی که بنده چیزی رو توضیح میدم قانع نمی شید درموردش جستجو کنید خدا روشکر جستجو نیاز به دانش خاصی نداره!
بارها خدمت شخص شما که از اول کار فقط و فقط مشکلات رو میبنید توضیح داده شده ولی هربار وقتی به نتیجه دلخواه نرسیدید بدو بدو امدید پست زدید که چی؟قطعا هدفی جز تحت فشار قرار دادن ما ندارید!
قبلا هم گفتم الانم میگم ساختار اسکریپت براساس محدودیت حجمی با روز محدود 1-2 روز درنظر گرفته شده نه هفتگی و.. همچنین 90% مشتریان وقتی میگی قابلیت محدودیت حجم داره میگن به چه درد میخوره و برخی حرفای دیگه نمیدونن مشتری خوبی مثل شما داریم
این از عهده و وقت بنده خارجه هر تقی به توقی خورد آپدیت ارائه بشه باید موارد توسط مشتریا گزارش بشه بعد که به حد نصاب رسید انجام و آپدیت ارائه بشه.
چرا همه چیز رو تو هزینه میبنید جناب؟ بنده عرض کردم چون بصورت متد گت اسم فایل دریافت میشه نمیشه مقدور نیست! ( هرچی بنده جواب میدم شما فقط میگید نمیشه کمی جستجو کنید ببینید یعنی چی بنده چیکار دارم سایت شما چی هست بنده براساس اصول برنامه نویسی خدمتتون عرض میکنم میخوایید قبول کنید نمیخواییدم نکنید )
آخرین پاسخ بنده در پاسخ به پرسش های یکسان شما اما با ظاهری متفاوت که ناشی از عدم دانش کافی شما در زمینه برنامه نویسی هست!
به مدت محدود اسکریپت با تخفیف 150 هزارتومانی (250 هزارتومان) فروخته می شود.
باسلام
دوستان عزیز توجه کنید ما مسئول این نیستیم که شما قیمت میگیرید میرید از یکی دیگه خریداری میکنید بعد آه و ناله میکنید که تخفیف بدیم فلانی پولم رو خورد فلانی فلان چیز زده بود فلانی جواب تلفن نمیده و...
تحقیق و زود باور نبودن اصل مهمی در خرید هست
به مدت محدود اسکریپت با تخفیف 150 هزارتومانی (250 هزارتومان) فروخته می شود.