-
پاسخ : پشتوار سرور - 30 درصد تخفیف دائمی - 7 سال تجربه - سرور مجازی از دیتاسنتر OVH,Hetzner,Wholesale,Redstation,Myloc - هارد SSD - دارای DDos protect
-
پاسخ : پشتوار سرور - 30 درصد تخفیف دائمی - 7 سال تجربه - سرور مجازی از دیتاسنتر OVH,Hetzner,Wholesale,Redstation,Myloc - هارد SSD - دارای DDos protect
من از این شرکت امروز به وی پی اس آلمان خریدم سرعت تحویل و سرعت سرور که فوق العادس، پشتیبانی هم تا پی ام دادم جواب داد و مشکلم رو حل کرد
بعد از یه مدت استفاده دوباره نظرمو تو همین تاپیک میگم
-
من یه سرور آلمان رم ۲ گرفتم با یا دامنه .net
تحویل همونطور که گفته شده آنی بود و بلافاصله پس از پرداخت سرور آماده بود و به نظرم مشکلی با سرور نخواهم داشت ولی پشتیبانی اصلا خوب نیست بعد از ۱۲ ساعت هنوز تیکت منو جواب ندادن.
حتما بعد از استفاده بیشتر تجربمو تو همین تاپیک به اشتراک می ذارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghfarhad2
مهندس هلند موجود نیست؟
سلام وقت بخیر
لطفا با بخش فروش در تماس باشید چند آیپی موجود هست که به صورت دستی فاکتور میشود.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
awydin
من یه سرور آلمان رم ۲ گرفتم با یا دامنه .net
تحویل همونطور که گفته شده آنی بود و بلافاصله پس از پرداخت سرور آماده بود و به نظرم مشکلی با سرور نخواهم داشت ولی پشتیبانی اصلا خوب نیست بعد از ۱۲ ساعت هنوز تیکت منو جواب ندادن.
حتما بعد از استفاده بیشتر تجربمو تو همین تاپیک به اشتراک می ذارم.
سلام وقت بخیر
توجه کنید بخش فروش در روزهای تعطیل فعالیت ندارند و سرورهای شما دقیقا تحویل شده است .
-
حدود 3 سالی هست با این مجموعه کار می کنم . خداروشکر مشکلی نبوده و راضی بودم از فعالیت و برخوردشون و کیفیت سرویس
-
لطفا ip برای پیتگ بفرستید
و اگه دفتر کار هم دارید لطفا آدرس بدید ، اصفهان هستم ، در صورت خرید و نداشتن مورد برای قرار داد بلند مدت حضورا خدمت برسیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanPardaz
لطفا ip برای پیتگ بفرستید
و اگه دفتر کار هم دارید لطفا آدرس بدید ، اصفهان هستم ، در صورت خرید و نداشتن مورد برای قرار داد حضورا خدمت برسیم
سلام وقت بخیر
آی پی ها بسیار گسترده و از کشورهای گوناگون موجود هست دقیق تر بفرمائید از کدام کشور نیاز دارید چون امکان ارسال تمامی رنجها نیست.
برای بحث قرارداد و ... در روز و ساعات کاری با دفتر مرکزی در تماس باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gar3na
سلام وقت بخیر
آی پی ها بسیار گسترده و از کشورهای گوناگون موجود هست دقیق تر بفرمائید از کدام کشور نیاز دارید چون امکان ارسال تمامی رنجها نیست.
برای بحث قرارداد و ... در روز و ساعات کاری با دفتر مرکزی در تماس باشید.
هلند ، فرانسه ، انگلستان
قیمتهایی که تو تاپیک هست برای همه لوکیشن ها و دیتانسر هاس؟؟؟
-
اسپم نیست گرامی از سروراتون استفاده کردم.کاملا ناراضیم و کلافه. مشتری باید یا حتما تعریف بیخودی بکنه وگرنه کنه وگرنه ریپورت اسپم میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima447
اسپم نیست گرامی از سروراتون استفاده کردم.کاملا ناراضیم و کلافه. مشتری باید یا حتما تعریف بیخودی بکنه وگرنه کنه وگرنه ریپورت اسپم میشه؟
سرور شما هم به دلیل کرک و یا اتک طبق قوانین بسته شده است البته هنوز تیکت و یا ایمیل خود را ارسال نکرید متوجه بشوم کدام کاربر هستید.
این قوانین اولیه هاستینگ هست سرور شخص خاطی بسته خواهد شد و باید مشکلات را تیکت و رفع کند.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanPardaz
هلند ، فرانسه ، انگلستان
قیمتهایی که تو تاپیک هست برای همه لوکیشن ها و دیتانسر هاس؟؟؟
درود بر شما
بله برای تمامی پلن ها به غیر از انگلستان.