اینم شغله که ما داریم ؟ ؟؟
http://013.img98.net/out.php/i31562_del.gif
عکس رو نگاه کنید ،
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم شغله که ما داریم ؟ ؟؟
http://013.img98.net/out.php/i31562_del.gif
عکس رو نگاه کنید ،
خوب خدا رو شکر مشکل حل شده بلاخره
شما که باید دیگه عادت کرده باشید
دو روز پیش درخواست نصب سیستم عامل جدید دادم هنوز که هنوزه هیچ خبری نیست
که چی این حرفا ؟
قراره تا تقی به توقی خورد اینجا کلی نامه و تومار جمع کنید ؟
من اصلا شما رو نمی شناسم ، چون شما با یک یوزر در whmcs سفارش دادید ، و در سایت !!
و یکی هم اینجا ،من اصلا نمیدانم مشکل شما چیه . چند نفری درخواست os reload دادند ، اما نمی دونم شما کدام هستی
اصلا مشتری من هستی یا نه !!
کمی به بقیه تاپیک ها سر بزنید ، ببینید کدام سرویس دهنده دیگه این طور مشتریانی داره !!
مشکل من حل شد
دستتون درد نکنه
اما بحث تومار جمع کردن نیست
اینجوری کاربرای جدید میتونن کیفیت کار فروشنده ها رو با هم مقایسه کنن سرعت پاسخ دهی و ...
به نظر من هم کار شما خوب هست و کیفیت سروسیتون مناسبه ولی خوب بعضی موفع ها یهویی کلا از دسترس خارج میشید و چند روز پیداتون نمیشه
خوب وقتی آدم تعریف میکنه اگر عیب و ایرادی هم بود باید بگه چطور اون چند پست قبل که از سرعت پاسخ دهیتون گفتم مشکلی نبود الان ناراضی شدید
فکر کنم شما همون یوزری باشید که باید براتون Ubuntu نصب می کردم درسته ؟
اگه آره ، توی تیکت جواب داده شده که چه مشکلی بوده ، اگه من جوابی به تیکت شما ندم ، دلیل بر این نیست که شما رو فراموش کردم ، داشتم مشکلات مختلف رو کار می کردم
تخصص بنده روی CentOS هست ، با بقیه توضیع ها زیاد کار نکرده بودم ، متاسفانه به جای اینکه روز به روز کاملتر بشوند ، ناقص تر می شوند .
خودتان دیدید که بعد از این همه صحبت مشکل SSH رو حل کردم ، و مشکل VNC رو هم حل کردم .
یک سری سایت های آموزشی دیدم و مشکل در Ubuntu حل شد . اگه شما CentOS انتخاب کرده بودید ، بعد از 1 ساعت سرویس آماده بود . اما علایق شخصی ، همیشه بیشتر زمان می بره .
وقتی از ISO ها گرافیکی استفاده می کنی ، انتخاب Package باید داشته باشه مثل DEBIAN و CentOS . اما در Ubuntu این نبود و فقط هر چی روی ISO و CD بود نصب می شد .
در نهایت تمامی Packge هایی که نیاز بود دستی نصب شد و تحویل شد ! چیزی که کمتر کسی براش وقت می زاره ، باید بگم که شما ROOT SERVER دارید ، و ساپورت نرم افزاری داده نمیشه ، اما برای شما کلی کار کردیم که به حساب SUPPORT نرم افزاری بود
بگذریم ، بهتره این بیشتر کش دار نشه ، خوانندگان خودشان قضاوت می کنند