پاسخ : آبتین سرور : فروش ویژه سرور مجازی ایران از دیتاسنتر پارس آنلاین مرکز آپادانا با ترافیک نامحدود - رم یک گیگابایت فقط ماهانه 25000 تومان
بنده هم از ایشون یک سرور پارس انلاین دارم در حال حاضر که وضیعت عالیه پشتیبانیشونم خوبه دستشون درد نکنه
پاسخ : آبتین سرور : فروش ویژه سرور مجازی ایران از دیتاسنتر پارس آنلاین مرکز آپادانا با ترافیک نامحدود - رم یک گیگابایت فقط ماهانه 25000 تومان
با سلام
من قصد انتقال به سرور پارس آنلاین شما رو دارم.
در حال حاضر پنل دایرکت ادمین با حدو 50 کاربر دارم و whmcs هم روی سرور مجازی فعلیم نصبه.
دو سوال
اول اینکه آیا امکان انتقال کامل با تنظیمات فعلی روی سرور جدید از طرف شما وجود داره ؟
و دوم هم اینکه در صورتی که خدایی نکرده روزی اگر نشد برای طولانی مدت با شما تماس گرفت، آیا تضمینی برای از دست نرفتن اطلاعات هست ؟ مثلا تضمینی که در نهایت بشه بک آپ ها رو از خود پارس آنلاین دریافت کرد یا خیر ؟
سلام
بله امکان خرید و انتقال وجود دارد.
بله انتقال کامل بدون کوچکترین تغییر ممکن است.
البته ما تنها به یک نفر ختم نمی شویم که روزی در دسترس نباشیم. ممکن است برای ساعاتی به دلیل عدم دسترسی به اینترنت و تلفن با مشکل مواجه شویم اما همیشه برای پاسخگویی و پشتیبانی شما حاضر خواهیم بود و از این نظر مشکلی وجود نخواهد داشت.
سلام
پرداخت به صورت سالیانه ممکن هست؟
دایرکت ادمین برای پلان 2 نصب میکنید؟ کرک مطمئن هست؟ یا به صورت لایسنس شیر شده هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alivw71
سلام
پرداخت به صورت سالیانه ممکن هست؟
دایرکت ادمین برای پلان 2 نصب میکنید؟ کرک مطمئن هست؟ یا به صورت لایسنس شیر شده هست؟
سلام
پرداخت سالیانه نیز انجام می شود.
خیر لایسنس کاملا قانونی است. بله نصب رایگان انجام می شود.برای اطلاع از هزینه ها تیکت نمایید.
سرویس یک ماهه جهت تست خریداری شد.
امید آنکه ما هم مثل سایر دوستان که از تجربیات موفق خود با شما گفته بودند همکاری خوبی با هم داشته باشیم.
در مرحله اول با توجه به اینکه روز عید و تعطیل سرویس خریداری شده است ولی پاسخگویی خوب بود.
برای یکی از مشتریام که صرفا از پارس آنلاین سرویس میخاستن از این همکار خوبمون خرید کرم، واقعا از همکارایی هستن که همیشه مشتری مداری سرلوحه پیشرفتشونه، پشتیبانی و پاسخ دهی همیشه با سرعت و با اخلاق حرفه ای هست
سلام.
رسپینا اپلود رایگانم دارد؟
داخلی یا خارجی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi222
سلام.
رسپینا اپلود رایگانم دارد؟
داخلی یا خارجی؟
سلام
آفر فعلی از پارس آنلاین قابل ارائه می باشد.
نوع مصرف شما چه چیزی است؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbtinServer
سلام
آفر فعلی از پارس آنلاین قابل ارائه می باشد.
نوع مصرف شما چه چیزی است؟
مصرف اکانتینگ دارم.
قیمت پهنای باند برای بسیار مهمه.
سرعت پورت اگر محدود و کم باشد مشکلی نیست.
ولی اپلود رایگان باشد.