پاسخ : Vps پرسرعت هلند از 20 هزار تومان|تحویل آنی|مجازی ساز kvm| تست رایگان|5سال سابقه
بنده امکان ارسال پیغام خصوصی ندارم محدودیت دارم
تلگرام خودرا میفرستید
پاسخ : Vps پرسرعت هلند از 20 هزار تومان|تحویل آنی|مجازی ساز kvm| تست رایگان|5سال سابقه
شما همچنان میکروتیک میفروشید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paris
بنده امکان ارسال پیغام خصوصی ندارم محدودیت دارم
تلگرام خودرا میفرستید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paris
شما همچنان میکروتیک میفروشید ؟
سلام
بله
از چه لوکیشن هایی نیاز دارید؟
سلام
یه تست ارسال میکنید لطفا؟
mzn928@gmail.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mzn928
سلام
از چه لوکیشنی نیاز دارید برای تست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
از چه لوکیشنی نیاز دارید برای تست؟
این آفری که در این تاپیک گذاشتید دیگه موجود نیست؟اگر که نیست
لوکیشن داخل اروپا باشه کشورش برای من مهم نیست فقط هزینش در همین حدود باشه ماهیانه 20~ تومن باشه که اگر راضی بودم بخرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mzn928
این آفری که در این تاپیک گذاشتید دیگه موجود نیست؟اگر که نیست
لوکیشن داخل اروپا باشه کشورش برای من مهم نیست فقط هزینش در همین حدود باشه ماهیانه 20~ تومن باشه که اگر راضی بودم بخرم
سلام
از هلند با ماهی ۲۵ هزار تومان میتونیم تقدیم کنیم
اگر تمایل داشتید اعلام کنید خدمتتون تست ارسال میگردد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
از هلند با ماهی ۲۵ هزار تومان میتونیم تقدیم کنیم
اگر تمایل داشتید اعلام کنید خدمتتون تست ارسال میگردد
بله لطفا هر چه سریعتر ارسال کنید لطفا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mzn928
بله لطفا هر چه سریعتر ارسال کنید لطفا
سلام مجدد
در سایت عضو بشید ادرس ایمیلتون از طریق پیغام خصوصی برای بنده ارسال بفرمایید
سفارش خدمتتون ثبت و رایگان تست ارسال خواهد شد و اگر راضی کننده بود سرویس رو پرداخت کنید