دوستان من 2دو سرور نزديك 26 روزه از ايشون دارم مشكلي ندارم و از همون موقع تا حالا بدون مشكل داره كار ميكنه
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من 2دو سرور نزديك 26 روزه از ايشون دارم مشكلي ندارم و از همون موقع تا حالا بدون مشكل داره كار ميكنه
با سلام
تا نیم ساعت دیگه به یک سرور نیاز دارم با دانلود منیجر و فایل زیلا
اگر میتونین در این مدت تحویل بدین بسیار ضروریه زمان بنده خریداری کنم
یه رم یک
با تشکر
دوستان من با ايشون در ياهو صحبت كردم گفتند يكي از سرورهاي آلمان ابيوز داشته از طرف يكي از كاربران و ديتاسنتر سرور رو بسته گفتند هركس مشكل داره تيكت بزنند تا وي پي اس از روي يك سرور ديگه بهشون بدن در ضمن گفتند يوزرشون بن شده توسط مدير و نميتونند بياند تو سايت من فقط مشتري ايشون هستم خواستم مشكل ديگر كاربران حل بشه
پاسخی که مدیر سایت !!! به درخواست عودت وجه من دادن :
پاسخ من :نقل قول:
بچه جون اون موقع که تو تیله بازی می کردی10 تا 10 تا ددیکیت داشتم. شما گفتید آپتایمتوم 99% درصده ، من 5 روز سرویس داشتم که 3 روزش قطع بوده یعنی زیر 50% !
و شما به وعدت عمل نکردی و باید پول منو پس بدی هیچ معذرت خواهی و اطالعیه ای هم بابت قطعی سرویس ندادید.
چطور واسه گرفتن پول تعویض سیستم عامل میگی یه جایی تو سایتت قوانین رو نوشتی که 5 تومن میگیری ولی تو در و دیوار ننوشتی آپتایم:99.9% در صورتی که زیر 50% هستش:نقل قول:
اقا جان شما فکر کنم اولین باره سرویس میخرید؟عودت وجه که نمیشه هر کی اومد سرویس سفارش داد ازش استفاده کنه بعد اینکه نیازش برطرف شد بخاطر یه تق و لق بیاد درخواست عودت وجه بده
سرویس شما تا زمان تاریخ سررسید سرورت روشنه دوست داری استفاده کن دوست نداری نکن
- - - Updated - - -
عزیز بیشتر از این خودتو تابلو نکن ! یعنی ایشون یه سرور اختصاصی واسه سرویس دهی به شما دارن ؟! چون هرکی از هر دیتاسنتری از ایشون سرویس داشته الان قطعه و شما یه دونه وصلی ؟!
- - - Updated - - -
دوستان مالباخته ! میتونن از طریق زیر پیگیری کنند :
گزارش به پلیس فتا :
https://www.cyberpolice.ir/forms/general-report
گزارش به سرویس پرداخت آنلاین :
http://www.sharjiran-pay.ir/
- - - Updated - - -
عزیز بیشتر از این خودتو تابلو نکن ! یعنی ایشون یه سرور اختصاصی واسه سرویس دهی به شما دارن ؟! چون هرکی از هر دیتاسنتری از ایشون سرویس داشته الان قطعه و شما یه دونه وصلی ؟!
- - - Updated - - -
هر دو VPS از فرانسه هست از 26 روز پيش كه خريدم تا الان هيچ مشكلي نداشتم اپ تايم 100 درصد
ديگه موضوع شما رو نميدونم
ایشون هر مشکلی هم برای سرورش پیش اومده باشه باید درست جواب مشتریش رو بده.
من بهش پیغام دادم چرا سرورم خاموشه، میگه لطفا فردا درخواست خود را مجدد ارسال کنید!!!!
بنظرت این شد جواب؟
منم رفتم از جای دیگه سرور گگرفتم. الان میگم برگشت بزن. میگه اشتباه کردی رفتی از جای دیگه خریدی! وظیفه ما ارئه سرویش هست که ارائه دادیم!!!!
حالا منظورش از ارائه چی بوده رو نمیدونم! خاموشی و عدم پاسخگویی، همینطور خاموش کردن گوشیش میشه ارائه سرویس؟!!
دوستانی که دارن مراحل شکایت رو پیگیری میکنن به منم خبر بدن.
چون بنده با این طرز پشتیبانی ایشون درخواست عودت وجه کردم.ولی ایشون قبول نکردن. توقع دارن من بشینم یه بار دیگه سرور به هر دلیلی قطع بشه، بعد بیوفتم دنبالش که تورو خدا جواب من رو بده!
- - - Updated - - -
اقا منم هستم. لطفا پ.خ بده مراحل رو با هم پیش بریم.
یه سری میان اینجا خوش رقصی میکنند موقع افر دادن. وقتی سرور هاشون به مشکل میخوره حتی شعور پاسخگویی به ارباب رجوع رو هم ندارن. باید یه درس عبرتی بشه براشون
اقا من هم هستم یه سرور امریکا ازش دارم هرچی میگم پولم رو پس بده نمیده،تا حالا 3تا باصطلاح سرور برام عوض کرده یکی ار یکی خراب تر 15تومن چیزی نیست ولی بیایین یکبار برا همیشه یه درسی به همچین موجوداتی بدیم که عبرتی باشه واسه دیگرون
سرور دیدین فقط با باز کردن بروزر بدون وارد شدن به سایت سی پی یو بچسبونه به سقف؟و یا سرعت دانلودش زیر 1مکابایت بر ثانیه باشه
جدی بیایین همت کنیم و شکاینش کنیم ،هر کاری و هر جایی من هستم واسه شکایت
ایشون که تو یاهو دیروز بود حتی در مورد سرور اختصاصی با من صحبت هم کرد !
بنده بهش این پست رو گوشزد کردم متاسفانه زیاد توجه نکرد !!!
تو پست های قبلی یکی از بچه ها یه لینک پلیس فتا رو گذاشته. شما فعلا شکایتتون رو اونجا ثبت کنید.
منم ثبت کردم. فردا هم یکی از بچه ها دادگستری اشناست گفت راه و چاهش رو بلده. من میرم اونجا خبرش رو به تک تک تون میدم. فقط همنیجا اعلام امادگی بکنید که بهتون پ.خ بدم.
واسه منم 30 تومنه. تهش پولی نیست. ولی اینکه یه ادم دو روز ازش هیچ خبری نمیشه بعد سر کله ش پپیدا میشه تازه طلبکارم هست. دوزارم احترام بارش نیست. زور به ادم میاد.
تازه من نگفتم بهش کل پول رو برگردون. گفتم حساب کن روزی چقدر افتاده، مابقی ش رو کم کن. اینم قبول نمیکنه!!!! رسما اسمش زورگیری دیگه!
خنده دار هم اینه بعد دو روز خاموشی سرور اومده میگه من وظیفه ارائه خدمانه که دارم ارائه میدم! سایت ملت رو هوا هستش میگه ارئه خدمات!!!
خلاصه من تا تهش هستم بچه ها. فردا هم صبح میرم پیگیر میشم. پ.خ میکنم نتیجه رو. اما کلا طی تجربه قبلی که داشتم در این زمینه.فتا خیلی زود ج میده. کلا روی این موارد حساسا. به درگاهش الکی شکایت نکنید فاییده نداره زیاد. اصل فتاس. که سابقه ش هم میره زیر سوال دیگه حداقل با اسم و رسم خودش نمیتونه فعالیت کنه.