پاسخ : [●] ارایه نمایندگی دامنه رایگان و ssl به همراه تمام امکانات تنها 8.40 دلار - مدت محدود [●]
سلام
به حساب سامان بله میتوانید اتفاقا در این روش نیاز به پرداخت فی زرین پال نیز نیست
در سرویس جدید یوزر های خود را بسازید.
سپس وارد پنل قدیم بشوید و بر روی مدریت دامنه کلیک کنید بالا سمت راست گزینه move را بزنید و دامنه ها را منتقل کنید به یوزر جدید در پنل جدید
پاسخ : [●] ارایه نمایندگی دامنه رایگان و ssl به همراه تمام امکانات تنها 8.40 دلار - مدت محدود [●]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
سلام
به حساب سامان بله میتوانید اتفاقا در این روش نیاز به پرداخت فی زرین پال نیز نیست
در سرویس جدید یوزر های خود را بسازید.
سپس وارد پنل قدیم بشوید و بر روی مدریت دامنه کلیک کنید بالا سمت راست گزینه move را بزنید و دامنه ها را منتقل کنید به یوزر جدید در پنل جدید
ممنون بابت پاسخ گویی
اگه از زرین پال پرداخت کنیم به طور آنی شارژ میشه؟
بله
به صورت انی شارژ خواهید شد
قیمت ثبت دامنه .com برای کاربران زیر 50 دلار تراکنش بانکی از 9 دلار به 8.50 کاهش پیدا کرد
با تشکر
شما هروقت بخواهید میتونید دامنه ای که ما ثبت کردیم رو تغیر نام بدید یا dns هاشون رو عوض کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
قیمت ثبت دامنه .com برای کاربران زیر 50 دلار تراکنش بانکی از 9 دلار به 8.50 کاهش پیدا کرد
مطمئنید!!! تو پنل من تغییری دیده نمیشه. به نظر میاد پنل من کمی فرق داره چرا!!! اینکه نمیتونستم لاگین کنم و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farbod
شما هروقت بخواهید میتونید دامنه ای که ما ثبت کردیم رو تغیر نام بدید یا dns هاشون رو عوض کنید؟
در حقیقت دسترسی این کار را داریم البته ما قبل از ان متوجه میشوید.
اما دقت کنید دامنه های حساس بسیار زیادی توسط خود ما یا نمایندگان ما ثبت شده اند و همان طوری که در تاپیک اول توضیح داده شد اعتماد دو طرفه هست.خود ریسلر کلاب هم اگر بخواهد میتواند دامنه ههای کاربران را تغییر دهد.
اما در هر صورت این یک اعتماد دو طرفه هست که تا این لحظه خدشه ای به ان وارد نشده است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidreza_s
مطمئنید!!! تو پنل من تغییری دیده نمیشه. به نظر میاد پنل من کمی فرق داره چرا!!! اینکه نمیتونستم لاگین کنم و ...
اطلاعات کاربریتونو برام ارسال کنید تا بررسی کنم
جناب نصر آبادی داخل پنل من جایی برای شارژ وجود نداره
اگه ممکنه شماره حساب زرین پال رو بدید من وجه انتقال بدم
با تعیین هزینه دلار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamnafas
جناب نصر آبادی داخل پنل من جایی برای شارژ وجود نداره
اگه ممکنه شماره حساب زرین پال رو بدید من وجه انتقال بدم
با تعیین هزینه دلار
سلام
لطفا برای این امر فقط تیکت ارسال کنید
https://clients.afaghhosting.net/submitticket.php
با تشکر
قیمت دامنه .co کاهش پیدا کرد