پاسخ : ماژول پرداخت آنلاین زرین پال برای whmcs (دانلود)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsrayaneh
بعد از اینکه کاربر سفارش خود را انجام می دهد پیغام زیر خارج از قالب و بودن هیچ گرافیکی نمایش داده می شود
آقای/خانم pars rayaneh (siteme)،
صورتحساب شما در تاریخ 12/09/2011 ایجاد شده است.
درگاه پرداختی شما: پرداخت آنلاین توسط زرین پال
شماره صورتحساب : 3
مبلغ: 6,000تومان
تاریخ پایان:
fatal error: Call to undefined function smarty_modifier_sdate() in /home/siteme/public_html/host/templates_c/64a20fb66144fb1d81119f691890d7b6^%%ac^acc^acc45bed %%emailtpl%3aemailmessage.php on line 14
مشکل مربوط به فایل های قالب شما هست
شما احتمالا از whmcs نال شده استفاده میکنید یا از یه قالب فارسی شده که مشکل داره
هم ازنسخه نال شده استفاده میکنم هم نسخه فارسی شده قالب
قالب رو تعویض کردم ولی مشکل حل نشد
شما چه راه حلی پیشنهاد میکنید
و دیگر اینکه وقتی از قسمت صورت حسابها وارد میشوم و صورت حساب مورد نظر را کلیک میکنم و وارد میشوم مشکلی پیش نمیاد
ولی وقتی پرداخت رو انتخاب میکنم مشکل پیش می آید
ممنون میشوم بفرمایید چه کاری باید انجام دهم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsrayaneh
هم ازنسخه نال شده استفاده میکنم هم نسخه فارسی شده قالب
قالب رو تعویض کردم ولی مشکل حل نشد
شما چه راه حلی پیشنهاد میکنید
و دیگر اینکه وقتی از قسمت صورت حسابها وارد میشوم و صورت حساب مورد نظر را کلیک میکنم و وارد میشوم مشکلی پیش نمیاد
ولی وقتی پرداخت رو انتخاب میکنم مشکل پیش می آید
ممنون میشوم بفرمایید چه کاری باید انجام دهم
مشکل مربوط به whmcs ــی هست که استفاده میکنید و یا فایل های قالب
بهتون توصیه میکنم لایسنس تهیه کنید
میشه بفرماید چیکار کنم
منم قصد دارم همین کارو انجام بدم
ولی قرار گذاشتم از نال شده استفاده کنم تا یاد بگیرم بعد لاسنس بخرم
ممنون میشوم کمک کنید
[/COLOR][/COLOR]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsrayaneh
میشه بفرماید چیکار کنم منم قصد دارم همین کارو انجام بدم ولی قرار گذاشتم از نال شده استفاده کنم تا یاد بگیرم بعد لاسنس بخرم ممنون میشوم کمک کنید
سلام دوست عزیز ، نیازی به خریداری لایسنس نیست .! در تنظیمات اصلی ؛ در قسمت Ordering یا در صورت فارسی بودن محیط زبانه خرید ؛ گزینه Tick this box to not send an invoice due notice when new orders are placed را فعال کنید . موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ViToN
[/COLOR][/COLOR] سلام دوست عزیز ، نیازی به خریداری لایسنس نیست .! در تنظیمات اصلی ؛ در قسمت Ordering یا در صورت فارسی بودن محیط زبانه خرید ؛ گزینه Tick this box to not send an invoice due notice when new orders are placed را فعال کنید . موفق باشید
صورت مسئله رو پاک کردین !
بله درست شده ممنون
فقط میخواسم منبعی معرفی کنید که بشه قالب های ایمیل ارسالی رو تغییر داد و فارسی کرد
من از یک فارسی ساز استفاده کردم ولی کپی رایت در زیر ایمیل ها ارسالی مینویسه که ناراحت کننده است
1 فایل پیوست
سلام
من به مشکل بر خوردم
موقع پرداخت بعد از انتقال به سایت به این صفحه می بر میخورم
فایل پیوست 3284
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arvin_b
سلام این ارور مال اینه که ای پی صحیح سرورتون رو به ذرین پال معرفی نکردید و با پینگ گرفتم ای پی رو برداشتید داید با استفاده از تست ای پی که تو ذرین پال هست ای پی تون رو بدست بیاریدو فعال کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
سلام این ارور مال اینه که ای پی صحیح سرورتون رو به ذرین پال معرفی نکردید و با پینگ گرفتم ای پی رو برداشتید داید با استفاده از تست ای پی که تو ذرین پال هست ای پی تون رو بدست بیاریدو فعال کنید
سلام
من هم با استفاده از کدی که زرین پال برای پیدا کردن ip سایت استفاده کردم وهمون ip را فرستادم
در ضمن من از ip اختصاصی برای سایت استفاده می کنم ip اختصاصی که سایت داره را باید ارسال کنم