با بنده هم الان تماس گرفتن و لیست ای پی ها رو خواستن و طرف گفت ظرف 2 روز اینده مجددا تماس میگیرن و لیست رو میگیرن
نمایش نسخه قابل چاپ
با بنده هم الان تماس گرفتن و لیست ای پی ها رو خواستن و طرف گفت ظرف 2 روز اینده مجددا تماس میگیرن و لیست رو میگیرن
با بنده هم چند دقیقه پیش تماس گفته شد برای گرفتن لیست آی پی ها !
کارمند محترمی به نام آقای : محجوب !
می گم باز نخوان کله پامون کنند ها !! آمار گیری نباشههههه !
دوستان توجه کنید که آی پی های چیز پی ان رو ندید
بعدا دردسر میشه براتون
سلام
با ما هم تماس گرفتن هم تلفن ثابت هم تلفن همراه ودرخواست آی پی های بلاک شده کردن و گفتن در همونجا که شکایت کردین
آی پی ها را اعلام کنید و الان میرم اعلام کنم(دقت کنید گفتن آی پی های بلاک شده)
با تشکر
متن ارسالی ما به سایت مورد نظر جهت کمک به دوستان:
سلام
پیوست تیکت قبلی که اعلام کردیم آی پی های ما بلاک شده اند و ریموت نمی شوند و همینطور شما با ما تماس گرفتید و درخواست آی پی های بلاک شده را کردین...
تقدیم شما می شود و از پیگیری شما تشکر می کنم
لیست آی پی های بلاک شده تا الان
192.111.145....
192.111.145....
192.111.145....
162.248.242....
162.248.242....
162.248.242....
162.248.242....
162.248.243....
واقعا نمیدونم آیا آی پی های بیشتری هست که بلاک شده یا خیر...
با تشکر و احترام
جواد عزتی
با شماره اعتباری که تو سایت موقع ثبت مشکل قرار دادم تماس گرفتن طرف کار بلد بود بر خلاف پشتیبانی اینترنت مخابرات هر موضوعی که گفتم کاملاً گرفت یه سری رنج ها رو دادم حتی اشخاصی که سرور میدن و منم ازشون سرور داشتم در نهایت خود اون شخص بدون اینکه اشاره ای کنم گفت این مشکل بصورت جدی در حال بررسی هست و دقیقاً از عبارت ( این مشکل ) استفاده کرد ...
اینترنت ملی <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
همه ip ها را میبندن یواش یواش
بعد شکایت میکنید که چرا ؟؟!!
اسمتونو میدید و مالکیت یه تعداد ip مشخص میشه
خیلی فکر خوبی کردن حرف نداره اینطوری کنترل همه چیزو دارن و همه چیز مانیتور میشه خیلی راحت .
همونطوری که گفتم اگه بجایی که دست رو دست بزاریم و هرکی تز بده واسه خودش از راهش وارد شیم و پیگیری کنیم مشکل حل میشه.
فقط خواهشن دوستان و همکاران همینجوری باهم هماهنگ باشن و پشت هم باشن. نه اینکه باهم دشمن باشن و زیرآب همو بزنن.
با ماهم تماس گرفتن ای پی هارو خواستند دادیم بهشون و گفتن که درحال رفع مشکل هستیم فقط نمیدونیم دلیل این موضوع چیه ای پی هارو هم واسه همین خواستن
احتمالا قرار هست نظارت بیشتری روی آی پی های باز در کشور باشه که مالک آی پی رو بشناسند و در صورت استفاده غیر مجاز از آی پی موارد رو کنترل کنند