پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
آقا 8 روزه سفارش دادم ولی هنوز مشخصات سرور نیومده! تیکت هم جواب نمیدید . یکم انصاف داشته باشید
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad2013
ببشخید کسی از شما بلده با cc***** به طور کامل کار کنه؟ من تونستم کار کنم اما مثله این که باید برا این که بتونم کانکت بشم حتما قبلش به سرور وصل بشم بعد بتونم به https وصل بشم ! خواهشا راهنمایی کنید که راهی هس که بدون وصل شدن به وی پی اس بتونم ؟
8- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi666
آقا 8 روزه سفارش دادم ولی هنوز مشخصات سرور نیومده! تیکت هم جواب نمیدید . یکم انصاف داشته باشید
پشتیبانی :
۱- سایت
۲- تماس
۳- اس ام اس
وقتی توی سایت جواب نمیدیم حتما مشکلتون برطرف نشده
میتونید یک اس ام اس بدید و جویای سرویستون بشید
دسترسی به Vshape Client هم میدین؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
networkgostar
دسترسی به Vshape Client هم میدین؟؟؟
بله داده میشه
من خیلی وقته ایشون رو میشناسم
هم پشتیبانی خوبه هم سرویس هاشون
نسبت به این که یک نفر هستند واقعا زحمت میکشند;;)
آقا من رفتم تو سایتت منتها موجودی نداشتی من خیلی سریع میخوام......
مورد بعدی اینکه بابت دسترسی Vshape Client هزینه میگیرید یا نه؟؟؟؟
من میخوام OS مورد نظر خودم رو نصب کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
networkgostar
آقا من رفتم تو سایتت منتها موجودی نداشتی من خیلی سریع میخوام......
مورد بعدی اینکه بابت دسترسی Vshape Client هزینه میگیرید یا نه؟؟؟؟
من میخوام OS مورد نظر خودم رو نصب کنم
فعلا رم 1گیگ موجوده
مشکلی نیست سفاشر رو ثبت کنید بعدش تیکت بدید مشخصات کلاینت براتون ارسال میشه
دوستان رم 2گیگ انگلیس با هارد 60گیگ به صورت پیش فروش گزاشته شده
تحویل 90 درصد شنبه هست ( اگر دیتاسنتر بدقولی نکنه سرورش امروز خریداری شده شاید زودتر هم تحویل داده بشه )
لینک سفارش : http://www.vpsfars.net/cart.php?a=add&pid=78
دوستانی که توی پیش فروش خرید کنند قیمت ثابت پرداخت میکنند بعد پیش فروش 2000 تومان افزایش قیمت هست
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
دوستان رم 2گیگ انگلیس با هارد 60گیگ به صورت پیش فروش گزاشته شده
تحویل 90 درصد شنبه هست ( اگر دیتاسنتر بدقولی نکنه سرورش امروز خریداری شده شاید زودتر هم تحویل داده بشه )
لینک سفارش :
http://www.vpsfars.net/cart.php?a=add&pid=78
دوستانی که توی پیش فروش خرید کنند قیمت ثابت پرداخت میکنند بعد پیش فروش 2000 تومان افزایش قیمت هست
باتشکر
دمت گرم آقا شایان
واقعا آفر هایی که میدید حرف نداره
فقط اگه می شد رم 4 گیگ رو به این آفرهای ویژه اضافه کنی خودم همین الان سفارش میدادم