پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterphp
این سایتش خرابه هر چند وقت یک بار اینجوری میشهاتفاقا این کارش باعث میشه قسمت ادمین سخت بالا بیاد چون باید اول چکر نرم افزار اخبار سایت رو چک کنه و چون سایت بالا نمیاد طول میکشههر کسی خواست چکر رو غیر فعال کنه پی ام بده براش غیر فعال کنم
سلام ممنونم از پاسختون.خوب دوست عزیز چجور باید از این سایت استفاده کرد من نیاز مبرم به این اسکریپت دارم لطفا یکی کمکم کنه ! اگه امکانش هست یکی سورس رو برام جای دیگه آپ کنه و بذاره
این سیستم هنوز یه سری نواقص داره که اگر تکمیل بشه سیستم خیلی خوبی میشه
به عنوان مثال عدم غیر فعال کردن فروش: شاید درگاه مشکل داشته باشه و یا قصد انتقال داشته باشیم چون سیستم بستن موقت فروش رو نداره کار کمی دشواره.مثلا تو انتقال ممکنه تو همون فاصله یه فروش انجام بشه
در قسمت امار وقتی برای یک روز رو امار میگری یه تعداد خاصی مثلا 20 تا نمایش داده میشه مابقی دیگه نمیاد و صفحه قبل و بعد هم نداره و از همه مهمتر اینکه گزارش دقیق فروش رو نداره که ببینیم چقدر به صورت پولی فروختیم و باید خودمون ضرب و جمع کنیم
در قسمت کارت ها باید گزینه ای برای غیر فعال کردنش باشه.شاید اون کارت رو تو یه ساعتی بخوایم نفروشیم.
ارسال ایمیل برای هر فروش به مدیریت نمیره.اینو خودم مجبور شدم اضافه کنم
و چندین مورد دیگه که یادم نمیاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
ما اینجا جمع شدیم به هم کمک کنیم
چقدر بده یک سری اینجا هستند و میخوان از آب گل آلود ماهی بگیرند.
در مورد عدم نمایش کارت به خاطر اینکه شما در قسمت محصولات فیلدهای یک و دو رو پر نکردید برای همین اون ها رو نشون نمیده.
برای از برداشتن لینک های کنار ادمین که باعث کندی سایت میشود کافی فایل footer ادیت کنید. فایل پیوست کردم در هاست مسیر /back/template/جایگزین کنید مشکلتون حل میشه.
من از آب گلالود چه ماهی خواستم بگیرم؟ :d
گفتم یه کمکی کرده باشم که شما زودتر کمک کردی
لطفا یکی اسکریپ سایت freer.ir رو برام جای دیگه آپلود کنه (متاسفانه به سایت دسترسی ندارم.).
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samadblaj
لطفا یکی اسکریپ سایت freer.ir رو برام جای دیگه آپلود کنه (متاسفانه به سایت دسترسی ندارم.).
www.datasale3.tk/virtual_freer_v1.56.zip
این لینک دانلود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
این سیستم هنوز یه سری نواقص داره که اگر تکمیل بشه سیستم خیلی خوبی میشه
به عنوان مثال عدم غیر فعال کردن فروش: شاید درگاه مشکل داشته باشه و یا قصد انتقال داشته باشیم چون سیستم بستن موقت فروش رو نداره کار کمی دشواره.مثلا تو انتقال ممکنه تو همون فاصله یه فروش انجام بشه
در قسمت امار وقتی برای یک روز رو امار میگری یه تعداد خاصی مثلا 20 تا نمایش داده میشه مابقی دیگه نمیاد و صفحه قبل و بعد هم نداره و از همه مهمتر اینکه گزارش دقیق فروش رو نداره که ببینیم چقدر به صورت پولی فروختیم و باید خودمون ضرب و جمع کنیم
در قسمت کارت ها باید گزینه ای برای غیر فعال کردنش باشه.شاید اون کارت رو تو یه ساعتی بخوایم نفروشیم.
ارسال ایمیل برای هر فروش به مدیریت نمیره.اینو خودم مجبور شدم اضافه کنم
و چندین مورد دیگه که یادم نمیاد
در مورد بستن قسمت فروش شما میتوانید از قسمت افزونه ها درگاه رو غیرفعال کنید تا فروش متوقف بشه.
در مورد غیرفعال کردن کارت باید تیک گزینه قابل فروش رو بردارید.
در مورد ایمیل من از پلاگین jahansharj استفاده میکنم و تمام ایمیل ها ارسال میشود.
چرا سایت freer.ir باز نمیشه؟
ببخشید من یه مشکل پیدا کردم. از این اسکریپت در سایتم استفاده کرده بودم اما متاسفانه کسی برای سایت اسپم ایجاد کرده بود و بانک سیستم درگاه رو مختل کرده و الان میخوام برای صفحه ابتدایی یک کد امنیتی بذارم کد رو هم دارم و تست کردم درست جواب میده اما میشه راهنماییک کنید چجور ازش استفاده کنم؟
سلام
کسی میدونه چی جوری میشه بخش اخبار رو از سیستم مدیریت حذف کرد ؟!!!
سلام ببخشید طریقه نصب این اسکریپت به چه شکله؟؟؟