پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
هر چی بود بود دیگه تمام شد رفت من اینجا ضرر کردم
این بحث به هیچ جا نمیرسه =;=;
عجب گرفتاری دارم من
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan_296
تعداد پست خودتون رو دیدید :))
تاریخ عضویت Feb 2010
تاریخ خودتو یه نگاه بنداز....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
شما هم حق به جانب نباش عزیز من .
وقتی میخواهی سرور بخری یک ، دو دو تا چهار تا بکن بعد اقدام کن .
نیازی به مهندسی یا کارشناسی نداره که .
ببين كی اومده داره نظر ميده !!!!!!!!!
من يه زمان از شايان 5-6 تا vps داشتم تنها مشكلش اين بود ريست ميشد نميدونم چرا ؟!
يكی از شما گرفتم واسه تست اصلا هيچ برنامه ای باز نميكرددددددددددد
يعنی اگه شايان اورسل ميكنه تو فول اورسلی ، دوبل اورسلی ، هايگ اورسلی
الان ازشون دو تا vps دارم يدونه رم 1 و يه رم دو ، ری استارت كه نميشه هيچ فعلا عاليه واسه استفاده من و دوستم (( يكی دست اونه ))
چند وقته پشنيبانيشونم بهتر شده ، چند روز قبل واسه سرور دوستم يه كار انجام دادن كه ما ميخواستيم هزينش رو بديم ولی رايگان انجام دادن !
آب که سربالا میره قورباغه ابو عطا میخونه ، الان حكايت شماست كه خودت كلی شاكی داری بعد با پر رويی تمام ميای تو تاپيكـ ديگران نظر ميدی .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
.K.H.A.
ببين كی اومده داره نظر ميده !!!!!!!!!
من يه زمان از شايان 5-6 تا vps داشتم تنها مشكلش اين بود ريست ميشد نميدونم چرا ؟!
يكی از شما گرفتم واسه تست اصلا هيچ برنامه ای باز نميكرددددددددددد
يعنی اگه شايان اورسل ميكنه تو فول اورسلی ، دوبل اورسلی ، هايگ اورسلی
الان ازشون دو تا vps دارم يدونه رم 1 و يه رم دو ، ری استارت كه نميشه هيچ فعلا عاليه واسه استفاده من و دوستم (( يكی دست اونه ))
چند وقته پشنيبانيشونم بهتر شده ، چند روز قبل واسه سرور دوستم يه كار انجام دادن كه ما ميخواستيم هزينش رو بديم ولی رايگان انجام دادن !
آب که سربالا میره قورباغه ابو عطا میخونه ، الان حكايت شماست كه خودت كلی شاكی داری بعد با پر رويی تمام ميای تو تاپيكـ ديگران نظر ميدی .
سپاسگزاری بیش از شایستگی، چاپلوسی است و کوتاهی ورزیدن از اندازهی شایستگی، یا از ناتوانی است یا از حسادت. :)
خواهش کردم دوستان لطفا بحث نکنید
با سلام مجدد
دوستان فروش سرور رم ۱گیگ انگلیس به مدت ۴۸ ساعت ویژه شده به ۳۰ تا سفارش اول از الان به مدت ۴۸ ساعت روی ماه اول ۳۰۰۰ تومان تخفیف قرار میگیره یعنی ماه اول ۱۲۰۰۰ تومان و بعدش ماهانه ۱۵۰۰۰ تومان میشه
چون فقط ۳تا سرور دیگه از این دیتاسنتر خرید کنیم جزو نماینده هاش میشیم پس تخفیف خوبی میدیم :دی درصورت پرداخت ۳ماهه ماهانه ۱۲۰۰۰ تومان حساب میشه و در صورت پرداخت ۶ماهه ماهانه ۱۱۵۰۰ تومان حساب میشه
کد تخفیف ماهانه : 1gb
لینک خرید :http://www.vpsfars.net/cart.php?a=add&pid=77
روی سرور ها پنل ریموت ریبوت رایگان داده میشه
و شخصا سرور هارو تصمین میدم
پورت گارانتی شده هر وی پی هم ۸۰ مگابیت هست ( معمولا تا ۲۵۰ مگابیت رو بهتون میده چون سرور خلوت هست )
برای خرید ها ۱ماه به بالا تیکت بدید فاکتور میشه
سوالی بود درخدمتم با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ruhy1
مشخصات سرور؟
Quad Core 3.40Ghz (E3-1240v2); 4 x 2tr SATA 7200; 32GB RAM; 1Gbps
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
با سلام مجدد
دوستان فروش سرور رم ۱گیگ انگلیس به مدت ۴۸ ساعت ویژه شده به ۳۰ تا سفارش اول از الان به مدت ۴۸ ساعت روی ماه اول ۳۰۰۰ تومان تخفیف قرار میگیره یعنی ماه اول ۱۲۰۰۰ تومان و بعدش ماهانه ۱۵۰۰۰ تومان میشه
چون فقط ۳تا سرور دیگه از این دیتاسنتر خرید کنیم جزو نماینده هاش میشیم پس تخفیف خوبی میدیم :دی درصورت پرداخت ۳ماهه ماهانه ۱۲۰۰۰ تومان حساب میشه و در صورت پرداخت ۶ماهه ماهانه ۱۱۵۰۰ تومان حساب میشه
کد تخفیف ماهانه : 1gb
لینک خرید :
http://www.vpsfars.net/cart.php?a=add&pid=77
روی سرور ها پنل ریموت ریبوت رایگان داده میشه
و شخصا سرور هارو تصمین میدم
پورت گارانتی شده هر وی پی هم ۸۰ مگابیت هست ( معمولا تا ۲۵۰ مگابیت رو بهتون میده چون سرور خلوت هست )
برای خرید ها ۱ماه به بالا تیکت بدید فاکتور میشه
سوالی بود درخدمتم با تشکر
فقط تا ساعت 24
تحویل حداکثر 24 ساعت :111:
سلام تیکت شد جهت دریافت شش ماه
مشکل ایمیل سایت قرار نیست حل بشه?